2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım bence bir çocuk gelişimi uzmanından destek alın. Bu hayat boyu sürecek bir kiskancliga dönüşebilir. Bilinçaltında hep hep dusunce olabilir. İkisi de ayrı ayrı yalnız insanlar olmasın ileride. Kardeş gibi kardeş olsunlar inşallah.
Abim ve benim aramda 4,5 yaş vardı. O beni hep kiskanmis. Ve inan biz hiç kardeş olamadık. Ne zaman ben evlendim o zaman ilişkimiz düzelmeye başladı. Fakat evlendikten bir yıl sonra kaybettik. O yüzden bende bu konu ciddi bir yara. Gebelikte çg uzmanı ile görüştük. Şayet en ufak çözümsüz bir durumda kalsam hemen iyi bir uzmana gideceğim.

Aile doktoru bisey demedi şuan ebe ilgileniyor zaman lazım diyorbebeğe vermiyorum nemli tutmaya çalışıyorum ama çok perişanlık yinede şükür diyorum

Bende düşünüyorum uzman ile görüşmeyi, iyi birini araştırıyorum bakalım. Aslında çok seviyor, bakarken gözlerinin içi gülüyor, öpüyor kokluyor, ama çocuk işte yine de kıskanıyor.
Düşünmesin, aklından dahi geçmesin diye çabaladığımız ne varsa aklına getiriyor.

Kızlar acil yardımm
... Bugünn verem aşısı oldu ateş yapabilirmiş. Şimdi ateşi 37,9 yattığı yerde gözleri kapalı söylenioo halsizceeee mıymıy acı çeker gibi.
1.5 saattir böyle. Bez ıslatıp alnına koydum, emzirdim memede kalsnn rahatlar diye.
Ama orda bile emerken ııııı ııııııı söyleniyor.
Eşim doktorun yazdığı calpol u almaya gitti.
Başka Ne yapmamız lazım...???

Bende bu sekilde yapiyordum ama soguyor pamuklar simdi termusa su koyuyorum her degistirmede islatiyorum

Üzerinde 1 kat kıyafet kalsın, ateş iyice çıkarsa eklemlerini ıslak pamukla silip serinletebilirsin. Calpol büyük ihtimalle 1 saate hemen düşürür ateşi. 6 saatte 1 verebilirsin 1 çay kaşığı.

Ay canım ya kıyamam ben ona . Kıyafetlerini incelt , ılık banyo yaptır, koltuk altı- boyun - alın gibi bölgeleri ıslak bezle serin tut. Olmadı calpol ver. Benim de en büyük korkum şimdilik ikinci ay aşıları. Normalde bu cumaydi ama aşı yokmuş pazartesi sabaha gelin dedi. Kendimi iki gün karda hissediyorum .

Banyo yaptıramaz. Verem aşısından sonra banyo yasak 5 gündü sanırım. T _Tokyo_

Üstünü biraz incelt. Tamamen soyma üşütür. Calpol düşürür büyük ihtimalle zaten. Soğuk suyla değilde ılık su ile eklemlerini serinlet

Duş almak yok 3 gün, calpol verdik 38,2 ateşle saatlerce kıvrandı, ıslak bezle sileyim dedim çıldırdı sanki etinden et kopmş gibi hemen toparladım aldımm kucağıma emzirdim 1 saat memede kaldı sakince yatırdım. Hala yarım göz mıymıylanyor.... İnşallah hemen düşer ateşi, Allahm ne zor şeymiş bu ateş ağlıyor bir şey yapamıyorsun. Sızlanıyor derdini anlatamıyor

Bacaklarına yapılan aşıların acısı da vardır. Çok acıdığını hissedersen kıyafetinin üzerinden soğuk uygulama yapabilirsin 5dk kadar, biraz rahatlatır.

Allah kolaylık versin inşallah sorunsuz atlatırsınız. Çaresiz kalmak çok zor gerçekten.
Kızlar evde paranox fitil bulundurun buzdolabında. Ani ateş yükselmesi olursa, calpolle falan düşmezse verirsiniz havale geçirmemesi için.
Doktor bize ilk ay kontrolümüzde vermişti. Bebeğimin aşırı sancısı vardı ama ben kullanmamıştım . Ateş vs durumları için evde dursun diye almıştım.

Bende vermedim calpol kendimce ilac almasin diye ama cocugum aci cekti sonra cok pisman oldum hala icimden atamadim, cok hafifmis calpol verince cok rahatladi

Bende vermedim calpol kendimce ilac almasin diye ama cocugum aci cekti sonra cok pisman oldum hala icimden atamadim, cok hafifmis calpol verince cok rahatladi
Valla ben de karşıyım öyle her şeyde ilaç kullanımına ama muhtemelen o çaresizliği yaşayınca hiç tereddüt etmicem. İnşallah yaşamam.

Ben 163 boy 80 kilo nasıl gidecek bunlar bilmiyorum hep emzirirken aldım. Listeyi merakla bekliyorum

Zaten bebek büyütmenin en zor yani hasta olmaları . ateşten çok korkarim 37.8 leri görünce hemen veririm surubu.ilik bez duş anlik düşme yapıyor sonrasi dahada şiddetleniyor . soğuk kompres 15-20 dk o arada ya hastahanete gideceksin yada ilaç temin edeceksin.allah korusun sonunda havale var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…