2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizim gripti geldi gitti öptü kokladi kucakladı defalarca yapma dedim anlamadı sonuç şimdi ufaklık da grip .burnu şar şar dolu sürekli temizliyorum ama yok 2 dakika sonra yine aynı .bugün doktor kontrolü vardı ilaç falan herhangi bir şey vermiyorlar zaten sürekli burnunu açık tutman lazım her emzirmeden önce burnunu aç dedi.bakalım kaç güne geçecek nefesi tıkandığı için uykuda yok.
Bugün yine bize sabahlar olmasın modunda takılmak kaldı.

Çok geçmiş olsun 2 hafta önce benim kızımda maalesef grip oldu . Sık sık burnunu çektim burun çekmekten artık burnu kanatınca doktorum bi sprey önerdi . Bebeğimi rahatlattı Ama yine tam geçmedi . Tam 10 gün uğtsştık . Çok şükğr şimdi geçti . Darısı sizin başınıza

Size de çok geçmiş olsun.
kış daha tam gelmedi birde İnşallah hepsi çabucak toparlar.

Alinti yaptim beceremedim bi kayboldular
Liste bu
Eger sutte azalma olursa birakirim
Yenmemesi gerekenlere dikkat etsem kilo verirmisim zaten. Ben hep onlari yiyorum

Eklentiler

• 20191218_113112.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 89
  • 20191218_112624.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 84
  • 20191218_113545.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 80
Kizlar usutmeye ne iyi gelir ishal burun tikanikligi sanirim karnida agriyor
Ishal e neden olan seyi bul oncelikle sonrasinda sende kabiz ilutsun ama nisasta yapip yiyebilirsin
Alinti yaptim beceremedim bi kayboldular
Liste bu
Eger sutte azalma olursa birakirim
Yenmemesi gerekenlere dikkat etsem kilo verirmisim zaten. Ben hep onlari yiyorum
Benim icin imkansiz bi liste aninda süt gider çünkü sadece şekerli şeyler yiyince sütüm çoğalıyor benim
Sana kolay gelsin canım

Kizlar usutmeye ne iyi gelir ishal burun tikanikligi sanirim karnida agriyor
İshal için sen kendin muz patates haşlaması yiyebilirsin.
burun tıkanıklığı için yapacak bir şey yokmuş serum fizyolojik sıkıp beslenme öncesinde çekerek temizleme.
karın ağrısı için de bebeğin ayağının altına sıcak su torbası koyarsan iyi gelir ama bir battaniyeye sarip sıcaklığını ayarlamak lazım.

Gitmez inşallah ya

Tesekkurler ben almiyim.

Niye ya

Süt icin trabzon hurmasi yiyin.Guzel getiriyomus cidden.Ben meyvesini sevemedigimden kurusunu aldim.1 tanesi zaten kocaman yetiyor.

Armut da cok sut yapıyor

Kızlar ben mastit ameliyatı sonrası agır bir antibiyotik kullanıyorum 5 gündür. Bir 5 gün daha kullanıcam. Bu arada bebeğimi emziremiyorum. Sağıp döküyorum sütümü. Çok üzgünüm. 10 gün belki daha fazla bir süre emziremeyeceğim. Unutur mu memeyi? Emzirmeye ara verip geri dönen var mı aranızda

Süt icin trabzon hurmasi yiyin.Guzel getiriyomus cidden.Ben meyvesini sevemedigimden kurusunu aldim.1 tanesi zaten kocaman yetiyor.
ben çok severim bazen 2-3 tane bile yediğim oluyor , o yüzden camış gibi zaten

üzme kendini doğum sonrası bir sürü insan sağlık sebeplerinden dolayı hiç emziremiyor en azından senin ki geçici bir süre. Seni yorar uğraştırır ama sununda hatırlayabilecegine inanıyorum

Elle sağımı beceremiyorum ben sanırım her defasında göğüslerim ağrıyor
Direk kuru kuru elle yapıldığında ben de yapamıyorum çok canım acıyor doğru düzgün gelmiyor.bebek ağzına alıp 1 2 çekiştirip sinirlendiğinde o ıslanmış memeyi direk bardağı sag o zaman işe yarayacak

Sizinde Sütünüz bebeğiniz emdikçe mi iniyor?
Öyle oluyor herhalde diye düşünüyordum ama bugün hiçbir şeyin indiği yok gece grip diye yatmadı uykusunu alamadı sürekli ağladı memede tuttum o yüzden galiba .bugün emiyor doymuyor sıkıyorum süt gelmiyor sabahtan beri üçtür ilk kez 3 kere mama vermek zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…