2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Üstüm basım kusmuk içinde duşa girmeye bile vaktim yok kokuyorum resmen
Genelde akşam eşim beklemeyi tercih ediyorum. bazen de keyifli gibi ise karnını doyurduysam ana kucağına koyduktan sonra etrafı izlerken koşarak gidip şampuanlanip çıkıyorum hemen girmem çıkmam 3 dakika bile değildir herhalde.temiz degilim ama ter süt kusmuk kokusu gidiyor en azinda .

Bu süt problemi sancı gelmemesinden sonra çağımızın problemi yediğimiz içtiğimizden mi anlamadım neredeyse kimse çocugumu 6 ay bile emziremiyo

Bu tip durumlar icin dolaba sut atmani oneririm.

Ah o ana kucagi hayat kurtarici. Sayesinde yemek yiyebiliyorum

Bu süt problemi sancı gelmemesinden sonra çağımızın problemi yediğimiz içtiğimizden mi anlamadım neredeyse kimse çocugumu 6 ay bile emziremiyo
Bunda cok azimliyim en az 6 ay İnşallah emziricem.hic 3 kere ust üstte mama vermemistim ama süt bugün gercekten yoktu hep motive olup var var derim emziriirm ama yoksa da napiyim dedim bugunde böyle olsun.
Bu tip durumlar icin dolaba sut atmani oneririm.
Buzlukta 3-5 poset var aslinda ama hep bir sonraki öğünde emecek sütüm dolar dedim ama yok. bugün ben uykusuz o huysuz öncesi emzirdim yok durmuyor huzursuz mama yaptim ama bir öğünde 60 sonraki 2 öğünde 30 30 yedi gerisini döktüm.mamayi zaten sevmiyor da iste acaba dedim mama verdim onuda pek icmedi .grip olunca cani yemekte istemiyor belkide.

Dediğin gibi yaptım bende max 5 dk durmusumdur banyoda iyi geldi kokuyordum resmen

Dediğin gibi yaptım bende max 5 dk durmusumdur banyoda iyi geldi kokuyordum resmen
Dün eşime bebeği verip büyük oğlumu uyutmaya gittim. Bana seslendi koş bebek kustu diye. Bende böyle bayağı bayağı kustu falan sanıyordum. Koştum geldim yanlarına. Çocuk babasının üstüne iki damla kusmuş.
Eşim hareket edemiyor falan kalmış öylece. Ddim ne olacak sanki bu kadarcıktan, kustu ama böyle mi kalıyım diyor.

Dedim ki hey yavrum hey, ben bunun gibi kaçıyla geziyorum sen biliyor musun

Unutmaz canım korkma

]
Sizinde Sütünüz bebeğiniz emdikçe mi iniyor?
Canım benim göğüslerim Sadece gece bj ara sertleşiyo gündüz pamuk yanında halt etmiş ama süt var. Gün içinde bazen hafif siziyla iniyo bazen bebek emerken iniyo. Valla bunu hiç stres yapmamak lazım gerektiğini anladım.

Bu kocaların hepsi fabrika hatası bence...
Demek ki üstüne kaka falan yapsalar çamaşır suyuna bastirmak lazım

Bu babalar çok kolay sanıyorlar bizim işimizi kendileri sadece 2 dk seviyor ağlamaya başlayınca direk al annesi seni istiyor diye veriyor

Bana doymuyor gibi geliyor ya benimde pamuk gibi bildiğin 3 4 çekip öyle yutuyo

Bana doymuyor gibi geliyor ya benimde pamuk gibi bildiğin 3 4 çekip öyle yutuyo
Herkes kendi bebesinden anlar elbet. Benim sütüm azaldığında sürekli meme değiştirerek emziriyorum. Birini emerken öbürü de doluyo. Hiç mama vermedim tâbi bu bı marifet değil. Eğer gerçekten yoksa tabiki ver ama bazen bizim Hüsnü kuruntumuz oluyo. Bebek gazlaniyo ememiyo biz sutumuz yetmiyor sanıyoruz. Ben hep memelerim bu iş için var onlar gerekeni yapar diyorum bı de Rabbim verdiği bebeği riziksiz bırakmaz diyorum. Psikolojik olarak kendimi rahatlattigim an sütüm artıyo

Canm bikac saat takip et 38 i geçerse hemen götür . Bizde ateş olmadı üç dört gün huysuzluk yapti sürekli mizildandi soyledm
Berikko O OZSER0801 kızlar yoksunuz ne zamandır yolunda mı herşey.
Z zeraseba sizin okul nasıl gidiyor alıştı mi diycem ama 1 ay kadar sürüyor alışma ağlamadan gitme.
Geçen hafta günde bir iki saat gittik bende gittim beni yanında istedi diye. Bu hafta yarm gün gidio ben gitmiom artık. Haftaya tam güne gecicez inşallah. Şuan problem servise binmek istemio. Beraber yürüyelim dio ama zaten hasta pedegog taviz vermeyin hassas noktanizdan vurmak istio diyo. İlk günler baya asabiymis ama uyum saglamaya başlamış inşallah ağlamadan gider artk . Servise binerken anne nolur bırakma diye aglio ben bütün gün yemek yiyemiyorum üzüntüden . İnsan istioki evlatları hep kolunun altında olsun. Koruyup kollayim.

Ya kizlar sütün indigini geldigini nasl anliyosunuz? Nasil bir his? Benim her emzirmeden sonra bi 15 dk kadar goguslerim resmen icten sanciyo boyle cani cekiliyo gbi o mu? Yoksa arada bi igne vurulmus gbi bir sızı oluyor o mu? Ben anlamıyorum nezaman geldigini. Genelde gogsum ağrıyınca sertlesince anlıyorm dolmus diye. Sabah saatlerinde genelde dolu oluyo aksama dogru perto ckyo goguslerim sunger gbi oluyo sut azaliyo heralde.

Kizlar geçmiş sayfalarda konuşulmuştu ama bulamadım.en iyi pişik kremi hangisi? Neyi tavsiye edersiniz?
Kesinlikle bübchen. Mühendisin oğlu sayfasında bebekler için en uygun diye yazıyordu. Aldım setini. Şampuanı da cok güzel. Pişik kremi azcık sürüyorum cok etkili. Netten 2.yi sşparus edip o gelene kadar 2 günde popo pişik oldu. Gelırgelmez sürdüm sabahına kızarıklık yoktu... Hametana asla gerek kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…