2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
80.gunden bildiriyorum sürekli uykusu geliyo o eski cakmak cakmak acik gozleri emip doyunca kaymaya basliyo uyutmadiysam geciktiysem huysuzlasiyo ve uykusu varken uyuyamadiysa memeyi de biberonuda reddediyo. Beyaz gürültüyle sakinlestiriyorm emmeye başlıyor ama resmen homurdana homurdana inleye onleye kendi kendine ninni söyler gbi uykuya daliyo.

Bugun ilk kez 3 saat disari bebeksiz ciktim arkadasimla bulustum. Yemek yedik. Evden cikamam diye dusunuyordu herkes ama ciktim. Basardim.
Ohh ne guzel. Ben oglumla yapışık gibiyiz. Ben nereye o oraya. 10dk bir yere gitsem döndüğümde aglar durumda evi yıkmış buluyorum.

Hiç tadım yok eşim ayrı üzüyor kızım ayrı üzüyor. Hiç işim bitmiyor. Herşeye tek başıma yetişemiyorum. Bugün çamaşırımda dikişlerin oldugu kısımda 1 damla kan gördüm. Dünde bir ara hafif ağrı oldu geçti. Oda canımı sıkıyor. Vücudum uykusuzluğa yorgunluğa ne kadar dayanacak bilmiyorum. Çok yanlizim çok.

Ya zaten eşleri anlamak mümkün değil benim eşim lohusa gibi davraniyorne zaman bitecek diye bekliyorum artuk.kavga etmekten yoruldum ben sustum sabır canım vende yalnızım gurbetteyim uykusuzluk desen aynı dişlerim ağrıyor dolgu yaptırdım çenem yerinden çıkacak ağrıdan 20 lik de gözümden arpacık çıktı gogsumunucu koptu yara içinde ağrısı var yani bi dokun bin ah işitoldu ama şükredecek birşeylerinvar bence

O igne vurulur gibi olan 10-15 sn sızı canim goguslerini kaynamasi denilen süt dolduğu anlar.

Canım akşam benim de artık yumuşacık oluyo ama bu sütün olmadığı anlamına gelmez.
Bazen ağrıyla sancıyla siziyla doluyo bazen sessiz sedasız doluyo. Ben her emzirme öncesi ve muhakkak sonrasında da mesaj yapıyorum. Boş diye düşündüğümde bile mememi sıkınca süt çıkıyo o zaman.
[]
Uykusuz analara selam olsun Güzel oğlum acıktın uyandın anlarım geriye yat uyu be bu saatte ne konuşayim ben senle Tam yerine koyarken de kaka yapması al sana uyurum anne dedi
Benimki de öyle. Gece kakalar bitmiyo. Tam altını değiştiriyorum doyuruyorum gaz maz çıkıyo evet uyicak diyorum tekrar kakayla başa sarıyoruz tabi onun da uykusu oluyo bı yandan uykusuzluğun hırçınlığı geliyo. Eeee diyorum ben de uykusuzum napcaz annelik baştan aşağı sabır

Arkadaşlar bu karın hepsi geçecek inanın bana. Eşleriniz normale dönecek. Onlar için de kolay değil bu süreç. Bize hormonlar yardımcı oluyor onlarda bu yok. Durumu anlamaları uzun sürüyor.
Bebekler ise bu dünyaya yeni geldi. Bazen uyuyacak bazen sabahlayacaklar. Sürekli beklenti halinde olmak insanı çok yoruyor. Uyumadiginda durumu kabullenmek gerek. Ben beklentinin en düşük seviyede tutuyorum ve inanın şu an mutluyum, uykusuzum iki çocuk canımıza okuyor. Büyüğün bunalımı yoruyor. Ama mutluyum. ilk çocukta kabus gibiydi bu günler... ne kadar düşük beklenti o kadar yüksek mutluluk
İnanın bu günlerin hepsi geçecek.
O baygın balıklar şimdi agulamaya başladı bizimle iletişim kuruyor.

Ayyy yerim o baygın balığı benimki ıkınırken gözlerini şaşı yapıyordu minikken. Artık düzeldi, öyle bir fotosu vardı, açıp açıp bakıyorum Daha 2 aylık bile olmadı ama büyüdü sıpa

O agulamalar cok tatli konusuyoruz resmen biz de ben bir seyler anlatiyorum susuyorum o basliyor ooo aaa uuu o bitiriyor ben cevap veriyorum. Yeni sohbet arkadasim

Çok haklısın. Valla ben durumu kabullendim sanki biz yetişkin olarak her gün düzenli ve sorunsuz uyuyabiliyo muyuz ki??? Valla benim tek derdim annem ve kv . Onlara laf anlatmak bir şeyin doğruluğuna ikna etmek beni tüketti bitirdi. Çok yorgundum ben uyutayim sen yemek ye dedi annem tamam dedim . Uyutmus 10 dk sonra ağladı ben gittim baktım yine sarmış çocuğu sinirimden böyle saçlarımı yolmak istiyorum artık. Ben çocuğu kundak yapıyorum uyuturken üstüne annem tekrar örtüyo bugün tam iki aylık olduk ben hala bu bebeğin annesi olduğumu ve ona kimsenin benden daha iyi bakamayacagini anlatamadım. Usumedigine ikna edemedim. Bebeğimin kakasigla, gazıyla ,sancisiyla uykusuzluhuyla her şeyiyle baş edebiliyorum. Panik telaş yok ama onlarla baş edemiyorum. Artık onlara tahammülüm kalmadığı için üstüne bi de bana çok sinirlisin diyolar . Sanki keyfimden sinirliyim.
Neyse ki oğlum agulayip " boş ver anne ,ben varım" diyo da sakinliyorjm

Canim 2 ay cok uzun bir sure degil mi hala annelerin kalmasi icin? Yanlis anlama tabii senin bilecegin bir durum ama ilk ay annem de benimle kaliyordu kendi annem olmasina ve inanilmaz derecede yardimci olup emeginin olmasina ragmen delirmeme az kalmisti. Ne zaman ki bebegimle tek kalabildim o zaman tam anne oldum. Allaha sukur her ihtiyacini da giderebiliyorum kimseye sormaya gerek yok. Eminim sen de giderirsin anne olan sensin. Artik devir eski devir degil onca kitap internet vs derken bilgi sahibi olmamak zor.

Acaba artık yollasan mi onları?

Şükürler olsun rabbim 2 evlat nasip etti. Bana guc ve sabir versin cocuklarimi uzmeden iyi bir sekilde buyutebilirim. 2 yas sendromu beni.bitirdi

Ne zamana normale doner acaba

Kizlar bebeklerinizin başı tamamen yuvarlak mi? Bizim kızın başının sol üstünde biraz cikinti gibi bir yer var mesela.
Yanlarda da öyle sertlikler var ama iki yanda da eşit var diye o normal diyorum.
İnceledikce panik olup sanki normal değil telaşına kapılıyorum

Ohh ne guzel. Ben oglumla yapışık gibiyiz. Ben nereye o oraya. 10dk bir yere gitsem döndüğümde aglar durumda evi yıkmış buluyorum.
Bizim ki baba ile ilk saniyesinden beri iliski icinde bu sebeple esim de ve annemde de vakit geciriyor. Pazar gunleri sabah 3-4 saat esim bakiyor ben kendime vakit ayiriyorum annemde kendine. Aksamlari ve geceleri de annem genelde ilgileniyor ben emziriyorum sadece. Sabahlari da bende oluyor dans edip sohbet ediyoruz.
Aksi halde kafayi yememek elde degil.

Asiri ozgurlugune duskun, kisisel alani olan ve buna cok onem veren bir insanim. Esimin ve annemin yardimi olmasa gercekten cok zor. Cok farkindayim.

allah herkesin yardimcisi olsun, bol sabir bol huzur diliyorum.

sen ve senin gibi annelerin emegi cok baska. Umarim cocuklarimiz da bunun farkinda buyurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…