2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizde de akşamları 19.00-23.00 arasi eşim ilgileniyor bende büyük kiz ile boğuşuyorum bazen ödev bazen etkinlik bazen gezme.kizin okuluna gideceğim zamanlarda yada hanımın gezmesi geldiğinde gündüz anneme bırakıp 3-4 saat çıkıyoruz.iki çocuk olunca çıkmalar gezmeler mecburi oluyor.bakacak, bırakacak birilerin olması gerçekten çok güzel bir şey.

Bizimki yuvarlak canim .ilk 15-20 gün ben çetele tuttum beslenme saati yazarken yanında sağ sol diyede yazıyordum.seninkide normaldir inceleme ile içini daraktma ama yinede kontrolde dr a sorarsın tabii.

Benim büyük de sürekli hasta, bu sene okula başladı 3. Antibiyotiği içiyor malesef başta çok korktum bebeğime bulaşacak diye hatta hafif nezle oldu 15 günlüktü.. ama merak etmeyin hemen bulaşmıyor veya süt koruyor.. ben oğlumu her akşam okuldan gelince yıkıyorum, yastık ve nevresimleri iki günde değiştiriyorum kendimce mikroplarla bu şekilde savaşıyorum. He bi de çocukları aynı odada yatırmadım hastayken..

Bizimki yuvarlak canim .ilk 15-20 gün ben çetele tuttum beslenme saati yazarken yanında sağ sol diyede yazıyordum.seninkide normaldir inceleme ile içini daraktma ama yinede kontrolde dr a sorarsın tabii.
Cevabin için çok teşekkür ederim Bizimkide yuvarlak duruyor,babası ya da bir başkası asla farketmez.Ablamlar geldiğinde de ne güzel yuvarlak kafası var dediler.Ben oksarken farkettim üst sol tarafta hafif yuvarlak bir cikintiligi..
Sağ ve sol kenarlarda da yine öyle aşağı doğru inermiş gibi sertlikler var,kafatası olarak..
İlk defa bir bebek kafasıyla bu kadar haşır neşir olunca,inceledikce tuhaf hissettim

Yemek yapma temizlik yapma bi kaç gün eşin sorarsa yetişemiyorum de anlasin az yardım etsin

Benim kiziminda öyle doktor kafa yapısına takılmayın zamanla düzelecek dedi

Benim de büyük bu sene başladı okula ve sürekli hasta. 3 kutu antibiyotik de biz bitirdik malesef. Doktoru değiştirdik, bu 6 ay böyle hasta olacak, ilaç veremem bitki çayı içsin dedi.sürekli öksürük zaten...
Benim de bebek bir haftalıkken nezle oldu. Grip daha ağır bulaşır sa diye çekiniyorum.
Büyük çok kıskanıyor, gece yanımıza gelip yatıyor, bugün bakalım yerinde yatar umarım

Acaba artık yollasan mi onları?
Kızlar ben bebeğimin her türlü ihtiyacını zaten anlıyorum yapıyorum. Artık kimseye ihtiyacım yok . Gidiyorlar dayanamiyolar özledik diyip geliyolar. Gelmeleri benim için sorun değil ama sürekli müdahale etmeleri beni bitirdi. Doğumdan önce hadi artık evinize gidin derim diye dusunuyodum ama diyemiyorum.
Benim bebeğim in kafası yuvarlak değil. Geriye doğru uzun. Ben normal olduğunu dusunuyodum

Dogumdan kaynakli kafada farklilik olabiliyor. Normal dogumda biraz daha uzungobi duruyormus kafa kanala girdigi icin. Dogum ocnesinde bir yerlerde olumustum

Bir de Ekim Kasım bebekleri çok kolay çabuk rahat diyorlardı külliyen yalan.
benim kızım da grip getirdi bebeğe bulaştırdı ama ağzına girip öpmeseydi, kucağına almasaydı bence bulaşmazdi çok fazla haşır neşir olduğu için bulaştı sen tuta biliyorsan biraz uzak tut.

Uzak tutmak çok zor. Zaten kıskanıyor. Korudukça daha çok yapıyor. Gündüz bebiş uyudu bugün genellikle bir araya gelmediler. Eşimde birazdan nöbete gidecek. Sabaha kadar tekim çocuklarla.

nedemistimkibenn
Benim bebegimin kafasi 3 ayda anca düzeldi.
Normal dogum yaptim. Ilk dogumum.
Kafasi geriye dogru muz gibi uzundu. Tepesinin sol köşesinde kan toplamis sis yer vardi. Sonra orasi sertlesti biraz duzeldi. Hala elleyince elime geliyor ama disardan bakinca kafa sekli normal görünüyor

Doktora bile götürdük bir hafta sonra. Normal demisti düzelir demişti duzeldu cok sukur.

Ilk dogdugunda feciydi. Cok üzülüyordum catalda ikinmayi beceremedim. Bir de sanci cekerken ikinmisim

Zaten şancı gelince ikiniliyir ben öyle yaptirdilar

Kizlar ,kolik 2 bucuk ayda baslar mi ?
Cidden hicbirimiz basedemiyoruz Emrenin aglamasiyla,aglamadigi saniye yok meme,mama,uyku disinda.2 farkli doktora kontrole gidiyoruz.Bir problem yok asiri gaz disinda.Doktor bu ay gaz tavan yapicak demisti 7/24 gaz olur mu ? Cidden tum gunum aglamasini susturmakla geciyor.

Yemek sonrasi hareket yaptiriyormusunuz bacaklari kaldirip bisiklet çevirme hareketi yaptığında biz de çok işe yarıyor yani daha rahat gaz çıkartıyor.birde aklıma mama geliyor mamayi kaç öğün alıyor o mu gazı arttırıyor acaba.

Ben fayda gorduklerimi yazayim.
Emzirmeden once gaz masaji
kuvette ilik sicak arasi suda yuzdurme.
Ardindan dus
dustan s masaj
Egzersiz
aksamlari saat 19 da rezene kimyon cayi ve 22 de ayni sekilde toplam iki kupa
Gaz icin agladiginda nurse harveys ya da biogaia

İnanilmaz rahatliyor.

Ama bazen hic bir seyin ise yaramadigi da oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…