Kı bizimkide babayla öyle bana kaslarını çatıp bakıyor babaya da gülücükler gaz çıkarmalar oysa tüm gün benimle bende tek gogus verebiliyorum biberon veriyorumKızlar belki bir çoğunuza saçma gelecek bişey hissediyorum bu aralar. Daha önce yazmıştım kızımı emziremiyorum mastit ameliyatından dolayı. Şimdi sanki bağımız koptu gibi hissediyorum. Kızım babasının kucagında çok huzurlu, mamasını babası yedirip uyutunca gayet iyi ama benimleyken hep mız mız hep ağlıyor huzursuz. Babası konuşunca gülüyor ama benimleyken öyle değil. Kafama takmaya başladım.
Emzirememek beni çok üzdü o yüzden mi bu kadar hassaslaştım bilmiyorum ya. Güvenli bağlanma filan acaba sorun mu oluyor diye yedim kendimi. 15 gündür ameliyattan dolayı babası yanında uyuyor ben farklı odada uyuyorum. Acaba o yüzden mi dedim. Bi iyileşiyim koynumda uyutcam ya valla çok içerliyorum bu durumaKı bizimkide babayla öyle bana kaslarını çatıp bakıyor babaya da gülücükler gaz çıkarmalar oysa tüm gün benimle bende tek gogus verebiliyorum biberon veriyorum
Hepsi kıskançlıktan bu davranış değişikliği, sakin olan çocuk inat ve söz dinlemez oldu. Benim ki de okulda çok koşuyormuş ve öğretmeninin sözlerini dinlemiyormuş.Offf rintküçük kuzum iki aylıkken bronşit oldu büyükten geçti beş tane iğne makinayla havalar antibiyotik şurup neler neler iki haftadan fazla sürdü tam düzeldi dedik. Büyük anaokuluna başladı ordan hemen hastalık kaptı büyük oglm ayakta idare edio ama küçük yine kötü oldu. Aile hekimine gittim iki gün önce sadece burnu temizle sadece ventolin verme dedi. Çocuk bı günde kötüleşti hemen. Az önce geldim doktordan çocuk doktoruna götürdüm bebeği bronşit değil ama saguk algınlığı var dedi. Şurup verdi bide hava işte. İnşallah çabuk toparlanır. Birde büyük oğlum okulda davranış bozukluğu göstermis arkadaşlarına vurmuş tukurmus öğretmen e vurmuş. Okulda pedegog var takip edio sürekli ama niye böyle yapti anlamadim çok üzüldüm.
Senden süt kokusu alıyordur ememediği için de huzursuzlanıyordur. Bağ kopmaz neden kopsun. Benim ki emdiği halde benim kucağıma gelince mızmız. Babacı oluyor bu çocuklar hepKızlar belki bir çoğunuza saçma gelecek bişey hissediyorum bu aralar. Daha önce yazmıştım kızımı emziremiyorum mastit ameliyatından dolayı. Şimdi sanki bağımız koptu gibi hissediyorum. Kızım babasının kucagında çok huzurlu, mamasını babası yedirip uyutunca gayet iyi ama benimleyken hep mız mız hep ağlıyor huzursuz. Babası konuşunca gülüyor ama benimleyken öyle değil. Kafama takmaya başladım.
Ben almak istiyorum. Boba 4g önermişti bi arkadaşım. Ama bana çok pahalı geldi. Daha uygun bişey bulursam alacağımKızlar kanguru aldınız mı alacaksanız da hangisini almayı dusunuyor sunuz
Canım gerginsen o hal ânında bebişlere geçiyor. Dediğin Durumdan dolayı gerginlik olabilir üzerinde farketmiyor olabilirsin. Bebekler çok zeki bence, kızımı güldürmek için güldüğümde asla gülmüyor ama ben ona içten bi gülümseme attığımda ânında karşılığını alıyorum.Kızlar belki bir çoğunuza saçma gelecek bişey hissediyorum bu aralar. Daha önce yazmıştım kızımı emziremiyorum mastit ameliyatından dolayı. Şimdi sanki bağımız koptu gibi hissediyorum. Kızım babasının kucagında çok huzurlu, mamasını babası yedirip uyutunca gayet iyi ama benimleyken hep mız mız hep ağlıyor huzursuz. Babası konuşunca gülüyor ama benimleyken öyle değil. Kafama takmaya başladım.
Kızlar belki bir çoğunuza saçma gelecek bişey hissediyorum bu aralar. Daha önce yazmıştım kızımı emziremiyorum mastit ameliyatından dolayı. Şimdi sanki bağımız koptu gibi hissediyorum. Kızım babasının kucagında çok huzurlu, mamasını babası yedirip uyutunca gayet iyi ama benimleyken hep mız mız hep ağlıyor huzursuz. Babası konuşunca gülüyor ama benimleyken öyle değil. Kafama takmaya başladım.
Ben Kraft 8 in 1 aldım. Dışarda kullanmadık hiç evde kullanmak için aldım aslında bazen çok huysuz oluo kanguruya koyup evde turluyoruz çok huzurlu önce heryeri izlio sonra mayisip uyuyoKızlar kanguru aldınız mı alacaksanız da hangisini almayı dusunuyor sunuz
Sağmakta önemli mi ? 2 saatte bir emiyor zaten amaCanım ben sağıyorum sürekli 2 saatte bir, masaj yapıyorum mastitli göğsüme ve sırtıma da eşim masaj yapıyor. Çok azalmıştı ama arttı sütüm bunları yapınca. Hala diğer göğüs kadar çıkmıyor süt ama inşallah o da olacak
Ben mastitten ameliyat oldugum için şu an emziremiyorum sağıyorum. Ama emzirdiğim zaman da kızım göğsümü tam boşaltamıyordu. emse bile arkasından 5-10 dk sağıyordum. Pazartesi ilaçlarım bitecek emzirmeye başlayacagım inşallah yine aynı sekilde yapacagımSağmakta önemli mi ? 2 saatte bir emiyor zaten amayani diğer göğsümden önce hep onu verdiğim için. Masaj işine ağırlık vereyim o zaman Benim de çok az diğerine göre
Eylül de değil sonradan okula yazdirmak kötü olmuş.simdi diger çocuklar kaynasmistir ...aslında çocuklar yeni geleni hemen kabullenip oyun kurarlar ama muhtemelen senin ki kendi alışkın olmadığı icin savunma olarak vurma tükürme bağırma yapıyor.sen sakın sakın sabırla anlat 1 haftaya azalmaya başlar inşallahOfff rintküçük kuzum iki aylıkken bronşit oldu büyükten geçti beş tane iğne makinayla havalar antibiyotik şurup neler neler iki haftadan fazla sürdü tam düzeldi dedik. Büyük anaokuluna başladı ordan hemen hastalık kaptı büyük oglm ayakta idare edio ama küçük yine kötü oldu. Aile hekimine gittim iki gün önce sadece burnu temizle sadece ventolin verme dedi. Çocuk bı günde kötüleşti hemen. Az önce geldim doktordan çocuk doktoruna götürdüm bebeği bronşit değil ama saguk algınlığı var dedi. Şurup verdi bide hava işte. İnşallah çabuk toparlanır. Birde büyük oğlum okulda davranış bozukluğu göstermis arkadaşlarına vurmuş tukurmus öğretmen e vurmuş. Okulda pedegog var takip edio sürekli ama niye böyle yapti anlamadim çok üzüldüm.
Sen bebegini daha iyi bilirsin ama ben haftada bir belkide 10-15 cc su veriyorum.bazi dr lar su verilmeli bazisi verilmeli diyor ama bence verilmeli hele şimdi grip burun şar şar akıyor bogaz kuruyor veriyorum arada ama hiç arkasına kaka yapmiyor keşke yapsa.Tesadüf olamaz herhalde ya bugun kakasini yapamiyor diye iki cay kasigi su verdim 1 dk gecmeden yapti
Daha once de oldu su ver demislerdi. Ise yarıyor. Bugün 5. Kez oldu kakayi zorlanarak yapmasi hepsinde de su verdim aninda yapti
Babalari kıymetli canin sebep bu.bizimki emiyor ama baba abla gelince gay guy oyy lar gülücükler el kol kaldirmalar havalarda uçuyor.besle kargayi oysun gözünü meselesi.Kızlar belki bir çoğunuza saçma gelecek bişey hissediyorum bu aralar. Daha önce yazmıştım kızımı emziremiyorum mastit ameliyatından dolayı. Şimdi sanki bağımız koptu gibi hissediyorum. Kızım babasının kucagında çok huzurlu, mamasını babası yedirip uyutunca gayet iyi ama benimleyken hep mız mız hep ağlıyor huzursuz. Babası konuşunca gülüyor ama benimleyken öyle değil. Kafama takmaya başladım.
Ben mastit olmadim ama sağ memem solun yarisi buyuklukte ve ona göre yarısı kadar süt var.rahatima geliyor diye sol memeyi daha cok veriyordum şimdi fark açıldı sağ küçük ve az sütlü . şimdi sağa yüklendim ama fark kapanır mı bilmiyorum.sende mi öyle yaptın farkında olmadan acaba.Kızlar @rint ve daha hatırlayamadığım mastit konusunda yardımcı olan arkadaşlar. Çok teşekkür ederim değer verip yazıyorsunuz. Merak ettiğim şey şu mastit durumu geçti sanırım yani ultrasonla bakıldığında doktor bir şey göremedim ama benim sütüm hala çok az 15 gün olacak nerdeyse her emzirmede önce o memeyi veriyorum ama geri dönmedi sütümsadece sabaha karşı ki beslenmede doyuruyor. Diğerlerinde önden verip dpymadığı için diğer memeyi veriyorum sizce artık böyle mi olacak üzülmeye başladım
Kızlar kanguru aldınız mı alacaksanız da hangisini almayı dusunuyor sunuz
Rint onun için ortası çukur minder gibi yastık var, benim kızın kafa da o şekil. Theraline medikal bebek yastığı yazınca çıktı görseli netten bakabilirsinYok denmiyor öyle ya olmuyor. Ben anneme diyorum da başkasına diyemiyorum işte.
Kafa olayı normal doğumda uzun olması normal sağa sola ve düz yatira yatira düzeliyor. Benim bebe dümdüz yatmıyor. Kenarlar şekillendi de arka toparlanamiyor.
. diğer çocuklar kuralları benimsemiş. Adapte olmuslar bugün daha iyi geçmiş çok şükür. Eylül 25 de doğum yaptım ben. Son iki ayim aşırı sancılı geçti hep erken doğum riski vardı. Veremedim o zaman yoksa çok daha kolay olcakti. Neyse başladık biyerden devamı gelir inşallahEylül de değil sonradan okula yazdirmak kötü olmuş.simdi diger çocuklar kaynasmistir ...aslında çocuklar yeni geleni hemen kabullenip oyun kurarlar ama muhtemelen senin ki kendi alışkın olmadığı icin savunma olarak vurma tükürme bağırma yapıyor.sen sakın sakın sabırla anlat 1 haftaya azalmaya başlar inşallah
Sen bebegini daha iyi bilirsin ama ben haftada bir belkide 10-15 cc su veriyorum.bazi dr lar su verilmeli bazisi verilmeli diyor ama bence verilmeli hele şimdi grip burun şar şar akıyor bogaz kuruyor veriyorum arada ama hiç arkasına kaka yapmiyor keşke yapsa.
Babalari kıymetli canin sebep bu.bizimki emiyor ama baba abla gelince gay guy oyy lar gülücükler el kol kaldirmalar havalarda uçuyor.besle kargayi oysun gözünü meselesi.
Ben mastit olmadim ama sağ memem solun yarisi buyuklukte ve ona göre yarısı kadar süt var.rahatima geliyor diye sol memeyi daha cok veriyordum şimdi fark açıldı sağ küçük ve az sütlü . şimdi sağa yüklendim ama fark kapanır mı bilmiyorum.sende mi öyle yaptın farkında olmadan acaba.
Chicco You&Me Kanguru bizde ki iyi hoş ama daha pratik kolay tak cikar birseyi tercih ederdim
Yok düzelir o endişe etme kime ne yapacakları belli.olmuyir bu bebelerinEmzirememek beni çok üzdü o yüzden mi bu kadar hassaslaştım bilmiyorum ya. Güvenli bağlanma filan acaba sorun mu oluyor diye yedim kendimi. 15 gündür ameliyattan dolayı babası yanında uyuyor ben farklı odada uyuyorum. Acaba o yüzden mi dedim. Bi iyileşiyim koynumda uyutcam ya valla çok içerliyorum bu duruma
Gece bir kez kullandim acikcasi memnun kaldim ama cok sinirli bir deneyimdi.Ben çok memnun kaldım cnm. Süt biriktrmekbicin süper buluş
50 ml dışa akan olsa her emzirme sonrasi ped bayağı ağırlaşmış olur, aslinda eski pedleri dusunerek sagmismi toplamismi anlarsin . hep ön sütü sagdigini düşünürsek bir sonraki emzirmede ilk o sütü kullanip arkasina meme versen arka süte daha mıi cabuk ulasir acaba.Gece bir kez kullandim acikcasi memnun kaldim ama cok sinirli bir deneyimdi.
Bebegi emzirirken diger memeye koydum 50 ml sagdi sadece. Onu da bugun bebege verdim. 50 ml bisa mi akiyodu da topladi yoksa kendisi de mi sagdi cozemedim pek.
Kızlar kanguru aldınız mı alacaksanız da hangisini almayı dusunuyor sunuz
Chicco easyfit aldım ebebekte denemiştim kızım içine koyduğum an uyudu çok sevdi bugün siparişim geldi yıkadım yarın kullanmaya başlarım kurursa. 9kg a kadar kullanılabiliyor tek dezavantajı bu ama çok pratik ve hafif olduğu için beğendim benBen almak istiyorum. Boba 4g önermişti bi arkadaşım. Ama bana çok pahalı geldi. Daha uygun bişey bulursam alacağım
İlk dönemler alışmaları zor oluyor zaten. Arkadaş ortamı oluştukça çok daha iyi olacaktır. diğer çocuklar kuralları benimsemiş. Adapte olmuslar bugün daha iyi geçmiş çok şükür. Eylül 25 de doğum yaptım ben. Son iki ayim aşırı sancılı geçti hep erken doğum riski vardı. Veremedim o zaman yoksa çok daha kolay olcakti. Neyse başladık biyerden devamı gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?