2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kı bizimkide babayla öyle bana kaslarını çatıp bakıyor babaya da gülücükler gaz çıkarmalar oysa tüm gün benimle bende tek gogus verebiliyorum biberon veriyorum

Kı bizimkide babayla öyle bana kaslarını çatıp bakıyor babaya da gülücükler gaz çıkarmalar oysa tüm gün benimle bende tek gogus verebiliyorum biberon veriyorum
Emzirememek beni çok üzdü o yüzden mi bu kadar hassaslaştım bilmiyorum ya. Güvenli bağlanma filan acaba sorun mu oluyor diye yedim kendimi. 15 gündür ameliyattan dolayı babası yanında uyuyor ben farklı odada uyuyorum. Acaba o yüzden mi dedim. Bi iyileşiyim koynumda uyutcam ya valla çok içerliyorum bu duruma

Hepsi kıskançlıktan bu davranış değişikliği, sakin olan çocuk inat ve söz dinlemez oldu. Benim ki de okulda çok koşuyormuş ve öğretmeninin sözlerini dinlemiyormuş.

Geçmiş olsun düzelir umarım en kısa zamanda. Benim de büyük bayağı ateşlenme ye başladı, yarına randevu aldım. Bademcik ameliyatı diyecek diye ödüm kopuyor.
kim Senden süt kokusu alıyordur ememediği için de huzursuzlanıyordur. Bağ kopmaz neden kopsun. Benim ki emdiği halde benim kucağıma gelince mızmız. Babacı oluyor bu çocuklar hep

Canım gerginsen o hal ânında bebişlere geçiyor. Dediğin Durumdan dolayı gerginlik olabilir üzerinde farketmiyor olabilirsin. Bebekler çok zeki bence, kızımı güldürmek için güldüğümde asla gülmüyor ama ben ona içten bi gülümseme attığımda ânında karşılığını alıyorum.

Bag kopmasindan degildir o. Sen gergin hissettigin icin o da geriliyor. Aynisi bize de oluyor gergin ve sinirliykn yalanciktan guldurecek sry yapsam sevsem karsilik vermiyor ya da agliyor

Icimden gelerek yapinca kocaman gülüyor

Babasini da bizden daha az görüyor. Görünce seviniyorlar diye isve cilve yapiyorlar bence

Kızlar kanguru aldınız mı alacaksanız da hangisini almayı dusunuyor sunuz
Ben Kraft 8 in 1 aldım. Dışarda kullanmadık hiç evde kullanmak için aldım aslında bazen çok huysuz oluo kanguruya koyup evde turluyoruz çok huzurlu önce heryeri izlio sonra mayisip uyuyo

Sağmakta önemli mi ? 2 saatte bir emiyor zaten ama yani diğer göğsümden önce hep onu verdiğim için. Masaj işine ağırlık vereyim o zaman Benim de çok az diğerine göre

Sağmakta önemli mi ? 2 saatte bir emiyor zaten ama yani diğer göğsümden önce hep onu verdiğim için. Masaj işine ağırlık vereyim o zaman Benim de çok az diğerine göre
Ben mastitten ameliyat oldugum için şu an emziremiyorum sağıyorum. Ama emzirdiğim zaman da kızım göğsümü tam boşaltamıyordu. emse bile arkasından 5-10 dk sağıyordum. Pazartesi ilaçlarım bitecek emzirmeye başlayacagım inşallah yine aynı sekilde yapacagım

Eylül de değil sonradan okula yazdirmak kötü olmuş.simdi diger çocuklar kaynasmistir ...aslında çocuklar yeni geleni hemen kabullenip oyun kurarlar ama muhtemelen senin ki kendi alışkın olmadığı icin savunma olarak vurma tükürme bağırma yapıyor.sen sakın sakın sabırla anlat 1 haftaya azalmaya başlar inşallah

Tesadüf olamaz herhalde ya bugun kakasini yapamiyor diye iki cay kasigi su verdim 1 dk gecmeden yapti

Daha once de oldu su ver demislerdi. Ise yarıyor. Bugün 5. Kez oldu kakayi zorlanarak yapmasi hepsinde de su verdim aninda yapti
Sen bebegini daha iyi bilirsin ama ben haftada bir belkide 10-15 cc su veriyorum.bazi dr lar su verilmeli bazisi verilmeli diyor ama bence verilmeli hele şimdi grip burun şar şar akıyor bogaz kuruyor veriyorum arada ama hiç arkasına kaka yapmiyor keşke yapsa.
Babalari kıymetli canin sebep bu.bizimki emiyor ama baba abla gelince gay guy oyy lar gülücükler el kol kaldirmalar havalarda uçuyor.besle kargayi oysun gözünü meselesi.
Ben mastit olmadim ama sağ memem solun yarisi buyuklukte ve ona göre yarısı kadar süt var.rahatima geliyor diye sol memeyi daha cok veriyordum şimdi fark açıldı sağ küçük ve az sütlü . şimdi sağa yüklendim ama fark kapanır mı bilmiyorum.sende mi öyle yaptın farkında olmadan acaba.

Chicco You&Me Kanguru bizde ki iyi hoş ama daha pratik kolay tak cikar birseyi tercih ederdim

Rint onun için ortası çukur minder gibi yastık var, benim kızın kafa da o şekil. Theraline medikal bebek yastığı yazınca çıktı görseli netten bakabilirsin

Selam millet, bizim evde olağanüstü hal vardı. Büyük kızım uyanık olduğu 12 saatin 10 saatini mızırdayarak geçiriyor
Küçüğüm de anacı oldu iyice
Ama neyse ki onlarla ya da onlarsız hergün dışardayım da kafayı yemiyorum. Dün 4 saat dışarda kalmışız toplamda, büyük eve girince mızırdanıyor diye gece gündüz sokakları arşınlayasım var walla:/

. diğer çocuklar kuralları benimsemiş. Adapte olmuslar bugün daha iyi geçmiş çok şükür. Eylül 25 de doğum yaptım ben. Son iki ayim aşırı sancılı geçti hep erken doğum riski vardı. Veremedim o zaman yoksa çok daha kolay olcakti. Neyse başladık biyerden devamı gelir inşallah

Yok düzelir o endişe etme kime ne yapacakları belli.olmuyir bu bebelerin

Ben çok memnun kaldım cnm. Süt biriktrmekbicin süper buluş
Gece bir kez kullandim acikcasi memnun kaldim ama cok sinirli bir deneyimdi.
Bebegi emzirirken diger memeye koydum 50 ml sagdi sadece. Onu da bugun bebege verdim. 50 ml bisa mi akiyodu da topladi yoksa kendisi de mi sagdi cozemedim pek.

Gece bir kez kullandim acikcasi memnun kaldim ama cok sinirli bir deneyimdi.
Bebegi emzirirken diger memeye koydum 50 ml sagdi sadece. Onu da bugun bebege verdim. 50 ml bisa mi akiyodu da topladi yoksa kendisi de mi sagdi cozemedim pek.
50 ml dışa akan olsa her emzirme sonrasi ped bayağı ağırlaşmış olur, aslinda eski pedleri dusunerek sagmismi toplamismi anlarsin . hep ön sütü sagdigini düşünürsek bir sonraki emzirmede ilk o sütü kullanip arkasina meme versen arka süte daha mıi cabuk ulasir acaba.

Ben almak istiyorum. Boba 4g önermişti bi arkadaşım. Ama bana çok pahalı geldi. Daha uygun bişey bulursam alacağım
Chicco easyfit aldım ebebekte denemiştim kızım içine koyduğum an uyudu çok sevdi bugün siparişim geldi yıkadım yarın kullanmaya başlarım kurursa. 9kg a kadar kullanılabiliyor tek dezavantajı bu ama çok pratik ve hafif olduğu için beğendim ben

X XSIDE10 yok aslında aksine azaldığından beri yükleniyorum üsteki çatlak ve yara olmasına rağmen ama öncesinde farkında olmada yaptım mı bilmiyorum sırayla vermeye çalışıyordum hep.

İlk dönemler alışmaları zor oluyor zaten. Arkadaş ortamı oluştukça çok daha iyi olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…