2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Herkese merhaba benim gibi meme reddi yasayan var mi kızım resmen memeyi görünce kiyameti koparıyor resmen zorla emziriyorum yollaya zıplaya ne yapcam önerisi olan var mi bu arada 106 gunluguz
Merhaba. Biz yasadik. 3 gun surdu. Yani bir emiyor bi emmiyordu. Ben buyume atagina bagladim. Suanda kendi kendine gecti. Hareketlerini izleyin. Kucaginiza yatirinca mi agliyor? Emmeye baslamadan agliyorsa memeyle ilgili strese girmistir. Kotu bir anisi vardir. Ornegin emmedigi icin zorladiysaniz strese girmistir. Önyargi olusmus olabilir. Bebeginizle tensel temasta bulunun. Kucaginizdan indirmeyin. Ciplak gogsunuze yatirin. Yavas yavas memeye inin. Hatta bazi doktorlarin bebeginizle beraber banyo yapin, bol bol temasta bulunun diye internet sayfalarinda yazilarini da okumustum.

Kizlar kucakta yani memede uyuyunca nasil yataga birakiyonuz ya. Benimki suan gece uykusu memesini emiyor. Cift katli park yatak var. Yani cok cukur degil ama egilip birakirken resmen gerilim yasiyorum. Bazen uyaniyor bazen uyanmiyor

Haftaya 3 aylık oluyor bebem ben de olmadım. Doktor emzirdiğini sürece olmazsın dedi. Ay ne kadar geç o kadar iyi hiiiç acelem yok
Emzirdigin sürece değil aslında. Süt verme sıklığına hormonun yoğun salgılanmasına bağlı. 26 ay emzirdim 9. ay bitiminde adet oldum.

Kizlar kucakta yani memede uyuyunca nasil yataga birakiyonuz ya. Benimki suan gece uykusu memesini emiyor. Cift katli park yatak var. Yani cok cukur degil ama egilip birakirken resmen gerilim yasiyorum. Bazen uyaniyor bazen uyanmiyor
Bizde bir süre onu yaşadık, her yataga bırakısta uyanıyordu.
Şimdi kucağımda biraz daha dalmasini bekliyorum sonra beşiğe tüm üst vücutla eğilip yavas yavaş kalkıyorum.birde yavaşça eğil yoksa yüksekten düşer gibi olup ilkiliyorlar.

Herkese selam..
Yine o kadar zor gunler geciriyorum ki.. Annelik sanrm bu demekmiş.. Oglumla basbasa sefasini suremedik bir türlü....

Gecen haftalarda eymen kusuyor demistim cisli bezde azaldi ve en son gecen cumartesi hic çiş yapmadı.. Hastaneye gittik idrarolu enfeksiyonu dediler.. Yatis verdiler.. Persembe gününe kadar ordaydik.. Ve hemsireler tarafindan acayip zor gunler geçirdim.. Cocuguma kötü bakcagina yonelik tehditkar bi sekilde koluma antibiyotigi 1dkda enjekte etti.. Bende cimere sikayet ettim.. Zaten biliosunuz artik o kadar bunaldm ki doktor hastane olaylarndan tuz biber oldu.. Sonra ceki duzen verdiler kendilerine.. En son ultrasona girdi ve ultrasonda bobrekle idraryolu arasnda bisey çıktı ne oldugu belli değil.. Zor şer eve geldik bu sefer aksamina eymen ust solunum yolu enfeksiyonu oldu.. Gozumun onunde eriyor resmen eymen.. İnliyor ve ben bisey yapamıyorum..

Beni sorarsaniz depresyonun dibindeyim.. Eymenle cogu seyi annem ilgileniyor.. Ben emziriyorum sadece.. Hep kendimi sucluyorum.. Bakamiyorum ben bu cocuga galiba

Ben de oyle birakmaya calisiyorum ama yapamiyorum sanirim. Son 2 gecedir uyaniyor. Bir de gozler tamamen açılıyor sil bastan bi daha simdi de oyle oldu. Ayagima aldim salliyorum artik

Hic öyle düşünme. Sadece her şey üst üste gelmiş. Hepsi bu. Annelik inişli çıkışlı bir süreç. Kimse güllük gülistanlik bir bebeklik geçirmiyor. Bize de annem öyle bakmış. Ben hep hastaymışım. Ateşleniyormuşum sık sık. Bagisikligim zayifmis sanirim. Yani cocuk bu. Hasta olcak tabi. Oyle oyle iyilesecek. Allah hepimizinkine saglik versin tabi ama şöyle diyim herkesin bebegi bir gun hasta olacak illa. Onemli olan boyle basit seylerle atlatalim. Bak benimki de yilbasindan sonraki gece hastaydi. Ateşlendi 2 gun boyunca huzursuzdu. Eski mesajlarima bakabilirsin. Ama bir sekilde iyilesti. Bozma moralini. Her inişin bir çıkışı vardir. Annelige devam

Sen çok iyi bı annesin . Bunu aklından çıkarma. İmtihanın en zoru evlat ile olanmis. Gecicek hepsi merak etme . İnsan çocuğu hasta olduğu zaman dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyor. Ama hepsi geçiyor. Bak annen de gelmiş ne güzel.

Evet malesef çıklu alerjiymiş saydığınız herleyi kesitl kuruyemii ptlıcan ıspanak vs gibi şeyler de var

Benimse böyle başlası bir kaç gün sonra tammen kucakta memeyi görünce bile ağladı çoklu goda alerjisi teşhisi konuldu.

Eymen bizim grubumuzun ilk göz bebeği berikkocum ne yollardan geçtiniz güçlü bebeciğin ve sen bunları da atlatacaksınız inşallah Annen de gelmişken sen de gücünü toplamaya bak, kaç ayı devirdiniz olabilir mi bakamamak diye bişey hiç, sadece zor bir dönem ve biticek gidicek

Olur mu hic oyle sey
Sen cok iyi bir annesin bebegine de cok iyi bakiyorsun

Biraz üst üste gelmis rahatsizliklar ama bunu da anlatırsınız eminim. Sen ona sevgini guler yuzunu neseni ver Eymen daha da çabuk iyilesir

Kizlar ben bu gunduz uykusuna taktim. Artik ayakta da sallasam uzun uzun uyumuyor. En fazla yarim saat. Gunduzleri ayina gore en az 5 saat uyumaliymis. Bazen bosver uyudugu kadar diyorum. Bazen de cocuk uykusunu alamiyor diye endise ediyorum

Depresyonda ne demek .. Lütfen ama guzel Eymen gücü kimden alıcak o daha çok minik evet zor ama güzel enerjiyi senden alıcak cnm bebisler herşeyi hissediyor biz iyi olucaz ki onlarda olsun .Evet çok zor şeyler o minik bedenlerine bunlar çok fazla ama Allah beterinden korusun cnm Eymen çok güçlü bir bebek üstesinden gelicek eski sağlıklı günlerine kavuşacak sende onun için toparla ve her an yanında ol . Allah o hemşireleri de ne yapsın minnacık bebek üzerinden yarattıkları strese bak ya vicdansizlar şikayet etmekle çok iyi yapmışsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…