- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Geçen sene karadut toplayıp koymuştum buzluğa. Bu sene gelmedi hiç aklıma. Buralar da bulabilir miyim bilmiyorum hiç özünü. Teşekkür ederim1 adet limon 2 parmak kadar taze zencefil dograyip üzerine gececek kadar bal koyup dolapta bekletin 2 .gün sulanmaya baslayinca sulanan kısmı hergün 1 yemek kaşığı verin hasta olmasini beklemeyin vitamin gibi.
Birde mucize gibi karadut özü var özü ama katiyen suyu degil pekmez kivaminda.bi ara istanbulda aktardan minnacik şişeye 40 tl verdik adam soyuyorlar.gelen giden varsa Çanakkale taraflarında yapılıyor litresi 20-30 tl gibi bogaz yarasi agiz yarası diş eti iltihaplari aft için bildiğin mucize.bazen sulandıp meyve suyu gibi bazende kaşıkla verirdim.kendimde çok kullandim.kuzenlerim falan yillardir kullanir , onlarda kreş çocuğu hatta biri ya bunu veriyoruz ama hiç hasta olmuyor bağışıklığı guclenmez kessem mi dedi sen bilirsin dedim ama korkudan kesemiyor . kışın verip yazin ara verilebilir belki.ayy yazdıkça hatırlıyorum .
Pamukcuk yok. Meme ucumda catlak degilde aciyan kucuk pembe bir nokta var sadece.Bebeğin de pamukçuk varmı. Ya da senin meme ucundaçatlak
Benim ki de oyle. Uyumuyor bile. Kv dem gelemiyor fakat bebisi de ozledigi icin gitmemizi istiyor hakli olarak. Bebek rahat etsin ben rahat edeyim diye bize yataklar yapiyor falan ama bizim ki 1 dk gozunu kirpmiyor aglayip duruyor perisan oluyor. Benim de hic gidesim gelmiyor o yuzden.Fatmapo değişiklik yaptiginiz icin oyle olmuştur
Bebeğim misafirlige gidince hep huysuzlanıyor. Ağlıyor meme istemiyor.emzik almiyor
Hele bu aralar 3 aylik olduk hepten huysuz hr seye ağlayıp bagiriyor
Sen sakin ol sakin sesle konus guzel.şeyler soyle normale dönecektir eminim
Aynı durum bizde de vardı bebeğimin suratı çok kötü olmuştu Dr a whatsaptsn attım egzama dedi coresatin pembe alın dedi.eczanelerde yoktu nette de son kullanma tarihi yakındı ordan da almadım eczacı bana bepanthol nemlendirici önerdi geçti çok şükür.günde 3 kere sürdüm tavsiye ederim diğerine göre fiyatı da çok uygunbenim bebeğimdede aynı durum var bir haftadır coresatin pembe kullanıyorum ve bir faydasını görmedim sizin nasıl oldu acaba iyileştimi hangi kremleri kullandınız bilgilendirirseniz sevinirim canım benimde moralim çok bozuluyor gördükçe olmadı bende cildiyeye götüreceğim
Biz 12 haftalık olduk gaz sorunu var. Aguline ve biogaia kullanıyorum biraz hafifliyor. Valla şu 13. Hafta bitsin bakalım tam 3 aylık olalım ne olacak merak ediyorumSaat 12 den beri gaz sıkışması yaşıyoruz.yatirip masaj yapmak ne mümkün çığlık çığlığa ağlıyor.biraz kustu biraz gaz çıkarttı sızdı ama sancı vurunca yine çığlıklar başlıyor 10 dk da bir .devam ederse acile gidecegiz bu şekilde dayanamaz kucağımda sanci geldikçe sallıyorum.acil ne yapacak onu da bilmiyorum.abla da uyuyor gitsek mi böyle böyle gecermi onuda bilmiyorum.
Bizimki 13 haftalik ama sihirli değnek tersten geldi.Biz 12 haftalık olduk gaz sorunu var. Aguline ve biogaia kullanıyorum biraz hafifliyor. Valla şu 13. Hafta bitsin bakalım tam 3 aylık olalım ne olacak merak ediyorum
Buruna serumu sıkarken çocuğu yan yatırıyor değil mi? Ben de hep korkuyorum bunu yaparkenBizimki 13 haftalik ama sihirli değnek tersten geldi.
Şimdi hastahaneden geldik.burun tıkalı olduğu için emerken çok hava gelmis .akciğer ve karın röntgen çekildi . ciğerler temiz ama kaka var gaz sancisi ondan .once ince bi boru ile sıvı verildi 30 dk kaka yapmayınca lavman yapıldı 5 dk sonra yapti ama az yaptı çünkü aksam 6 gibi zaten kaka yapmıştı .burun tikali diye 3 kere 20 dk ara ile ventolin hava dedi ciğerler bi rahatlasin dedi fakat 2.havada çocuğun Kafa derisi kırmızı pembe arasi birsey oldu.3. doz ventolin yerine sadece hava verildi.allahtan sapkasi yoktu yoksa anlamazdim ventoline reaksiyon gösterdi.vucuttada döküntü oldu.
Hemşire burnu acik tutmami gösterdi 2 cc şırınga ya serumu çekiyor sonra tek seferde pat diye burna boşaltıyor.o bi delikten basti digerinden fışkırdı.boyle yapacaksin dedi ama ben yine yapamadim azimliyim denemeye devam ,burun tikali iken ememiyior diyordum ama daha beteri hava emiyormus.goz kapakları kıpkırmızı uykusuzluktan uykuyada dalamiyor ara ara halen ağlıyor kucakta uyumak istiyor.kafasini iyice yukselttim rahat nefes alsin diye.simdide kizin okul saatini bekliyorum bana bi 24 saat daha uyku yok anlaşılan.
Yok valla omzumdaydi kucak pozisyonu degildi.ne oldu nasil oldu anlamadim bile o kadar hızla basti enjektöre.Buruna serumu sıkarken çocuğu yan yatırıyor değil mi? Ben de hep korkuyorum bunu yaparken
Bu sene benimki sürekli gözleri kasıyor sürekli burun akıntısı... Takip ettik salonda oluyor en çok.Çarşaf örtük zatenhava soğuk olmasa hepten kaldıracaktm aslında. Ama halisiz da olmuyo. Odasındaki halı antibakteriyel. Salondaki ne iki tane çarşaf ortuyorum. Her fırsatta evi havalandiriyom . Bı arkadaş demişti akar alerjisi varsa yastk kılıfını hergun değiştir diye onuda denicem yedek bikac kılıf daha almam lazım
Ben bu yöntemi 6-8 aylıkken falan başladım hastayken güne on defa bile yaptığım olur. Bebeğe cesaret edemedim. Ama oturma yani dik pozisyon iyi oluyor.Buruna serumu sıkarken çocuğu yan yatırıyor değil mi? Ben de hep korkuyorum bunu yaparken
Sebebi kaynağı bulmak gerek. Mesela sabun tozu kullanıyorsanız bırakın. Ekolojik kokusuz sıvı deterjan kullanın çok az. Ve iki durulama yapın.benim bebeğimdede aynı durum var bir haftadır coresatin pembe kullanıyorum ve bir faydasını görmedim sizin nasıl oldu acaba iyileştimi hangi kremleri kullandınız bilgilendirirseniz sevinirim canım benimde moralim çok bozuluyor gördükçe olmadı bende cildiyeye götüreceğim
Doktor bize bir pozisyon gösterdi o şekilde sıkıyorum, tıkanma olmuyor hiç. Çocuk yatarken başından yukarı kaldırıyorsun kafası 45 derece yukarıda oluyorBen bu yöntemi 6-8 aylıkken falan başladım hastayken güne on defa bile yaptığım olur. Bebeğe cesaret edemedim. Ama oturma yani dik pozisyon iyi oluyor.
Bebeğe de tam yatar pozisyon sıkıyorum sadece ama tıkanıyor arada. Ben de uygun duruş peşindeyim.
Banyodan sonra kurulayinca tam kurumadan krem Sürmeniz gerek. Mustela Bioderma gibi bir şey kullanın.sizin normal bizim kuruluktan oldu cildimiz çok kuru
Biz 12 haftalık olduk gaz sorunu var. Aguline ve biogaia kullanıyorum biraz hafifliyor. Valla şu 13. Hafta bitsin bakalım tam 3 aylık olalım ne olacak merak ediyorum
Ben bugun yaptiricam meningokok asilarini.Kizlar selamm. Menenjit aşısı yaptıran var mı?
Özel aşılara giriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?