2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bence 3 gunu sec.

Atesini olctun mu bebegin ? Ben olsam ates olmadan vermem hapsirma,oksurme bunlarda veriliyor mu bilmiyorum da.Burnuna serum fizyolojik uygulayabilirsin.

Kizlar selamm. Menenjit aşısı yaptıran var mı?
Özel aşılara giriyormuş
Ben yaptiricam 3. Ay kontrolu 10 gun sonra. Rota da yapilacak

bence bir doktor gorsun kafana gore verme. Calpol sedatif bir ilac. İngiltere de toplatildi bu sebeple. Cok masum degil.

Ben yaptiricam 3. Ay kontrolu 10 gun sonra. Rota da yapilacak

bence bir doktor gorsun kafana gore verme. Calpol sedatif bir ilac. İngiltere de toplatildi bu sebeple. Cok masum degil.

Hic masum degil maalesef. Bir doktorun yazisinda okuduguma gore calpolde bulunan karmoisin (E122) maddesinin hiperaktivite, zekada gerilik, astimi tetikleme gibi ozellikleri varmis.

Sabah yaptım valla bi şok oldu oglan ama 2-3 saniye sonra toparlanıp ağladı bizim yastığa koydum belden yukarisini ne oturur ne yatar dik uzanmış pozisyon gibi.guzel açıldı burnu.
Evden çıkıyorsano günde calismissin heba olmuş demektir.ben olsam haftada 3 gün olanı seçerdim.
Calpolluk bir durum yok ki . sık sık burnunu açıp bol bol emzirsen cabuk atlatır.atesi olmayan çocuğa calpol verip vucut ısısını düşürme ne gerek var.

Tam yan tutarak yap bak en iyisi o

Allah kolaylık versin hepimize
Valla ikinci ay bizde de hafifledi tamam bitiyor dedim ama sonra hınç alır gibi geri döndü.
Calpol un balgama etkisi olmaz. Ateşi yoksa vermeyin. Burnunu sık sık temizleyin

Ağrıyan bir yeri yoksa calpol vermeyin bence. Serum fizyoloji sıkıp burnunu açık tutun. Geniz akıntısı vardır büyük ihtimalle midesi de o yüzden bulanıyordur. Öksürüğü artarsa doktora götürün mutlaka, çok çabuk ciğerlerine iniyor.

O acı bende emzirirken oluyor hep sebebini bilmiyorum
Haftanın 3 günü daha iyi bence

Bizdede çok farklı değil büyüğün nazi pozu hiç bitmiyor okulda kostüm partisi olacakmış deli gibi kostüm aradım kaç saat sokaklarda. Bulamadım en son şimdi elde pelerin dikiyom düşün halimi

Spreyi döşemelerei sikiyoz herşeye açığım valla

Bizdede çok farklı değil büyüğün nazi pozu hiç bitmiyor okulda kostüm partisi olacakmış deli gibi kostüm aradım kaç saat sokaklarda. Bulamadım en son şimdi elde pelerin dikiyom düşün halimi
Allah kolaylık versin. Birde kolay kolay birşey de beğenmezler küçüğü bu kadar nazlı büyütmeme kararı aldım. Küçük doğunca anladım büyüğü ilgi manyağı yaptığımızı

Öğretmen diyoki çok verici buyutmussunuz . Çocuk ogretmeni yonetmeye kalkiyo pedegogla goruscez yine . İkinciyi daha sosyal daha girişken büyütmek istiyorum insallh

Ben bebişimi hala kundakliyorum. Cunku uykuda elleriyle yüzüne dokunuyor ve kendini uyandiriyor. Ancak gece hareket ederken muslin örtü kundaktan kurtuluyor ve uyaniyor. Napsam acaba ya. Owli nin uyku kundaklari var. Onlar işe yarar mi sizce

Hareket etme donemlerindeler. Hareketliyken kundak sakincali.

Muslin örtü bu. Yuzune gecirdi. Kac defa icinde uyurken buldum ama hava gecirdigi icin problem olmuyor pek
Yok cnm donerse yuzustu elleri kapali oldugu icin tekrar geri hareket edemez kafasinin yonunu de degistiremeyebilit. Allah korusun. Abd de sids den dolayi 3 ay ve sonrasi kundak yasaktir bu seneple.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…