Saglik ocagina son 5gunluk raporumu almaya geldim.Somestr sonrasi basliyorum goreve.Kizlar sizlere de danisayim.Ben malum kararsiz bir turlu karar veremiyorum.Sizce haftanin 3 gunu 6 saat mi 11:30 da baslayip 14:40ta biticek yoksa haftanin 4 gunu 1 de baslayip 16:20 de biticek.Hangisini isterdiniz sizEv okula 5 dk mesafe,arac vasita yok yuruyerek gidiyorum.Mudur sen yap programini dedi .Karar veremedim.
Kızlar cok hastayım öksürük bogaz ağrısı göğüs ağrısı burun tıkanıklığı ve galiba bebegimde hasta oluyor. Öksürmeye hapşırma ya başladı midesi bulaniyor balgam yüzünden. Acaba calpol versem mi 6 saatte iyi gelir mi ki burnuda tikali devamli
Ben yaptiricam 3. Ay kontrolu 10 gun sonra. Rota da yapilacakKizlar selamm. Menenjit aşısı yaptıran var mı?
Özel aşılara giriyormuş
bence bir doktor gorsun kafana gore verme. Calpol sedatif bir ilac. İngiltere de toplatildi bu sebeple. Cok masum degil.Kızlar cok hastayım öksürük bogaz ağrısı göğüs ağrısı burun tıkanıklığı ve galiba bebegimde hasta oluyor. Öksürmeye hapşırma ya başladı midesi bulaniyor balgam yüzünden. Acaba calpol versem mi 6 saatte iyi gelir mi ki burnuda tikali devamli
Ben yaptiricam 3. Ay kontrolu 10 gun sonra. Rota da yapilacak
bence bir doktor gorsun kafana gore verme. Calpol sedatif bir ilac. İngiltere de toplatildi bu sebeple. Cok masum degil.
Sabah yaptım valla bi şok oldu oglan ama 2-3 saniye sonra toparlanıp ağladıBen bu yöntemi 6-8 aylıkken falan başladım hastayken güne on defa bile yaptığım olur. Bebeğe cesaret edemedim. Ama oturma yani dik pozisyon iyi oluyor.
Bebeğe de tam yatar pozisyon sıkıyorum sadece ama tıkanıyor arada. Ben de uygun duruş peşindeyim.
Evden çıkıyorsano günde calismissin heba olmuş demektir.ben olsam haftada 3 gün olanı seçerdim.Saglik ocagina son 5gunluk raporumu almaya geldim.Somestr sonrasi basliyorum goreve.Kizlar sizlere de danisayim.Ben malum kararsiz bir turlu karar veremiyorum.Sizce haftanin 3 gunu 6 saat mi 11:30 da baslayip 14:40ta biticek yoksa haftanin 4 gunu 1 de baslayip 16:20 de biticek.Hangisini isterdiniz sizEv okula 5 dk mesafe,arac vasita yok yuruyerek gidiyorum.Mudur sen yap programini dedi .Karar veremedim.
Calpolluk bir durum yok ki . sık sık burnunu açıp bol bol emzirsen cabuk atlatır.atesi olmayan çocuğa calpol verip vucut ısısını düşürme ne gerek var.Kızlar cok hastayım öksürük bogaz ağrısı göğüs ağrısı burun tıkanıklığı ve galiba bebegimde hasta oluyor. Öksürmeye hapşırma ya başladı midesi bulaniyor balgam yüzünden. Acaba calpol versem mi 6 saatte iyi gelir mi ki burnuda tikali devamli
Tam yan tutarak yap bak en iyisi oBen bu yöntemi 6-8 aylıkken falan başladım hastayken güne on defa bile yaptığım olur. Bebeğe cesaret edemedim. Ama oturma yani dik pozisyon iyi oluyor.
Bebeğe de tam yatar pozisyon sıkıyorum sadece ama tıkanıyor arada. Ben de uygun duruş peşindeyim.
Allah kolaylık versin hepimizeBizimki 13 haftalik ama sihirli değnek tersten geldi.
Şimdi hastahaneden geldik.burun tıkalı olduğu için emerken çok hava gelmis .akciğer ve karın röntgen çekildi . ciğerler temiz ama kaka var gaz sancisi ondan .once ince bi boru ile sıvı verildi 30 dk kaka yapmayınca lavman yapıldı 5 dk sonra yapti ama az yaptı çünkü aksam 6 gibi zaten kaka yapmıştı .burun tikali diye 3 kere 20 dk ara ile ventolin hava dedi ciğerler bi rahatlasin dedi fakat 2.havada çocuğun Kafa derisi kırmızı pembe arasi birsey oldu.3. doz ventolin yerine sadece hava verildi.allahtan sapkasi yoktu yoksa anlamazdim ventoline reaksiyon gösterdi.vucuttada döküntü oldu.
Hemşire burnu acik tutmami gösterdi 2 cc şırınga ya serumu çekiyor sonra tek seferde pat diye burna boşaltıyor.o bi delikten basti digerinden fışkırdı.boyle yapacaksin dedi ama ben yine yapamadim azimliyim denemeye devam ,burun tikali iken ememiyior diyordum ama daha beteri hava emiyormus.goz kapakları kıpkırmızı uykusuzluktan uykuyada dalamiyor ara ara halen ağlıyor kucakta uyumak istiyor.kafasini iyice yukselttim rahat nefes alsin diye.simdide kizin okul saatini bekliyorum bana bi 24 saat daha uyku yok anlaşılan.
Valla ikinci ay bizde de hafifledi tamam bitiyor dedim ama sonra hınç alır gibi geri döndü.Degisen birsey olmuyor.Yani az cok hafifliyor ama gecmiyor.Gerci benimki duzeltilmis 2 aylik henuz.Bizim daha zamanimiz var ama en azindan artik gaz cikarabiliyor zor da olsa.Bu gece nerdeyse hic uyumadik mesela gaz sancisindan.Salliyorum cirpiniyor.Yatiriyorum agliyor.Yere goge sigmadi bu gece Emre.
Calpol un balgama etkisi olmaz. Ateşi yoksa vermeyin. Burnunu sık sık temizleyinKızlar cok hastayım öksürük bogaz ağrısı göğüs ağrısı burun tıkanıklığı ve galiba bebegimde hasta oluyor. Öksürmeye hapşırma ya başladı midesi bulaniyor balgam yüzünden. Acaba calpol versem mi 6 saatte iyi gelir mi ki burnuda tikali devamli
Ağrıyan bir yeri yoksa calpol vermeyin bence. Serum fizyoloji sıkıp burnunu açık tutun. Geniz akıntısı vardır büyük ihtimalle midesi de o yüzden bulanıyordur. Öksürüğü artarsa doktora götürün mutlaka, çok çabuk ciğerlerine iniyor.Kızlar cok hastayım öksürük bogaz ağrısı göğüs ağrısı burun tıkanıklığı ve galiba bebegimde hasta oluyor. Öksürmeye hapşırma ya başladı midesi bulaniyor balgam yüzünden. Acaba calpol versem mi 6 saatte iyi gelir mi ki burnuda tikali devamli
O acı bende emzirirken oluyor hep sebebini bilmiyorumGecmis olsub, kis donemi soguk gecince bebekler de hasta oluyor umarim caresiz dertler olmadan kolayca atlatiriz bu kisi.
Benim emzirdikten sonra koltuk altimdan meme ucumr kadar biz aci oluyor ama agri gibi sanci gibi sizi gibi. Dayanilcak gibi degil ve cok da uzunsuruyor. 2 dk emzirsemde 30 dk emzirsemde. Sol mememde oluyir. Sebebini bulqmadim yasayan var mi? Bir ara yine olmustu gecmisti simdi tekrar oldu.
emzirirken bir aci yok.
Haftanın 3 günü daha iyi benceSaglik ocagina son 5gunluk raporumu almaya geldim.Somestr sonrasi basliyorum goreve.Kizlar sizlere de danisayim.Ben malum kararsiz bir turlu karar veremiyorum.Sizce haftanin 3 gunu 6 saat mi 11:30 da baslayip 14:40ta biticek yoksa haftanin 4 gunu 1 de baslayip 16:20 de biticek.Hangisini isterdiniz sizEv okula 5 dk mesafe,arac vasita yok yuruyerek gidiyorum.Mudur sen yap programini dedi .Karar veremedim.
Bizdede çok farklı değil büyüğün nazi pozu hiç bitmiyorBen yatmadan içirmedim hiç ama yine de balgam yapıyor sanırım. Öksürük bizimde sürekli var. En son kara turplu oyup içine bal koymayı yaptım. Bugün İlk kez içirdim faydası olur inşallah.
Büyük ile uğraşmaktan küçüğe hiç enerjim kalmıyor. İki gündür az bir uykuyla geziyorum. İkisininde uyumaya niyeti de yok bugüneşimde gece nöbetinde, bırakıp beş dakika yatacağım kimse de yok.
Spreyi döşemelerei sikiyoz herşeye açığım vallaBu sene benimki sürekli gözleri kasıyor sürekli burun akıntısı... Takip ettik salonda oluyor en çok.
Benim salon halim yünlü. Çarşaf örttüm. İyi geldi. Ama halı örtüsü çözdü şimdilik olayı.
Kendi odasında zaten halı yok. Çok düşüyor diye tatami minder dosemistik.
Geçen gördüm Eczacıbaşı ev akarları için bir sprey çıkarmış.
Nasil bir spreymiş o? Bizimkinde de hep burun hiriltisi oluyor. Serum fizyolojik yapinca 1 2 saat geciyor. Sonra yine oluyor.Spreyi döşemelerei sikiyoz herşeye açığım valla
Allah kolaylık versin. Birde kolay kolay birşey de beğenmezlerBizdede çok farklı değil büyüğün nazi pozu hiç bitmiyorokulda kostüm partisi olacakmış deli gibi kostüm aradım kaç saat sokaklarda. Bulamadım en son şimdi elde pelerin dikiyom düşün halimi
Öğretmen diyoki çok verici buyutmussunuz . Çocuk ogretmeni yonetmeye kalkiyoAllah kolaylık versin. Birde kolay kolay birşey de beğenmezlerküçüğü bu kadar nazlı büyütmeme kararı aldım. Küçük doğunca anladım büyüğü ilgi manyağı yaptığımızı
Hareket etme donemlerindeler. Hareketliyken kundak sakincali.Ben bebişimi hala kundakliyorum. Cunku uykuda elleriyle yüzüne dokunuyor ve kendini uyandiriyor. Ancak gece hareket ederken muslin örtü kundaktan kurtuluyor ve uyaniyor. Napsam acaba ya. Owli nin uyku kundaklari var. Onlar işe yarar mi sizce
Muslin örtü bu. Yuzune gecirdi. Kac defa icinde uyurken buldum ama hava gecirdigi icin problem olmuyor pekHareket etme donemlerindeler. Hareketliyken kundak sakincali.
Yok cnm donerse yuzustu elleri kapali oldugu icin tekrar geri hareket edemez kafasinin yonunu de degistiremeyebilit. Allah korusun. Abd de sids den dolayi 3 ay ve sonrasi kundak yasaktir bu seneple.Muslin örtü bu. Yuzune gecirdi. Kac defa icinde uyurken buldum ama hava gecirdigi icin problem olmuyor pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?