2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yok cnm donerse yuzustu elleri kapali oldugu icin tekrar geri hareket edemez kafasinin yonunu de degistiremeyebilit. Allah korusun. Abd de sids den dolayi 3 ay ve sonrasi kundak yasaktir bu seneple.
Aa dogru diyosun hic dusunmedim. Hatta bugun ilk defa tamamen döndü

Ee nasil uyutcam peki. Kundaksiz hareket ederken elleri yüzüne carpinca uyaniyor

Alt komsu sikayete geldi. Omrumde ilk defa sikayet aliyorum. Gece cok konusma ve bebek aglamasi sesi gidiyormus
e bebek bu hiç mi bebek görmemişler hayatlarında gece ağlar da güler de ses de çıkarır
Sırf bu sebeplerden bile iyi ki müstakil bir evde oturuyorum diyorum

Ben 1 aylıktan beri kullanıyorum owli uyku gurusunu, çok da mennundum fakat artık hareketlendi ve kundakla cebelleşip elini çıkarmaya başladı, öyle olunca da fermuara sıkışmış gibi oluyor ben de artık kullanmıyorum.ama benimki çok hareketli birazda inatçı bi bebek sizinki belki rahat eder. Bir de benim aldığım kundak değil uyku gurusu hem kundak hem uyku tulumu oluyor, 2 yaşa kadar kullanılıyor bir bakın isterseniz

Aynen benimki de cok hareketli. Biliyorum owli uyku gurusu da işte ben kundak diyom Peki kundagi birakinca uyandirmiyor mu kendini uykuda .

e bebek bu hiç mi bebek görmemişler hayatlarında gece ağlar da güler de ses de çıkarır
Sırf bu sebeplerden bile iyi ki müstakil bir evde oturuyorum diyorum
İyi de bebek bu gece ağlar gündüz ağlar ne yapabiliriz ki
Kibarca derdini soyledigi icin hanimefendi dikkat ederiz dedim. Ama inanin neye dikkat edecegim bilmiyorum bebek aglayinca napayim yani. Zaten su kurtulduk drdigim gaz sancilari yine arada sikistiriyor ciglik cigliga agliyor. Susturmak icin de bak bu tablo bak bu yesil bilmem ne sutekli konusuyoruz en bastan beri. Simdi de alisti o da bizimle konusuo. Napicam bilmiyorum yani.

Ben de kundakliyorum hala yoksa kendini yumrukluyo resmen
Alt komsu sikayete geldi. Omrumde ilk defa sikayet aliyorum. Gece cok konusma ve bebek aglamasi sesi gidiyormus
Önerisi var mıymış

Gercekten artik duvarlari kagittan yapiyorlar. Bebegin aglamasina ne yapilabilir sonucta? Konusmaya belki cozum bulursunuz ama bebek robot degil ki programlayalim. Keske dikkat ederiz yerine "sizden daha cok bebegimin aglamamasini istiyorum ama bebek bu bizim de elimiz kolumuz baglaniyor." Deseydin.

Sasirdim birazcik sonradan dusununce aslinda sacma oldugunun farkettim. Hayatimda ilk defa gurultu sebebiyle geliyorlar.

Ben de aynı durumdayım, artık müslinden kurtuluyor. Bugün gündüz uykusuna kollarını alt pijamasının içine koydum, çok güzel uyudu.

Boş ver cnm sen devam et ne kadar ayıp hiç çocuk büyütmenin demeki sen istermisin ağlasın düşüncesiz insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…