Canim 3 gun dermatop sonraki 5 gun hipokort gunde 1 kere dedi kullandim gecti ve surekli nemlendir dedi bioderma kullaniyorm ama cok hassas cildi tekrarlayacak gbi yuzu sanki..benim bebeğimdede aynı durum var bir haftadır coresatin pembe kullanıyorum ve bir faydasını görmedim sizin nasıl oldu acaba iyileştimi hangi kremleri kullandınız bilgilendirirseniz sevinirim canım benimde moralim çok bozuluyor gördükçe olmadı bende cildiyeye götüreceğim
Canım 6. Ayda ek gıdaya geçilir ama sadece tattırma şeklinde yani doymai yine anne sütüyle olacak. 6-7 tattırma ayları sonra sonra miktarda artış yapmak gerekir.Bu arada ek gidaya tam 6 ayda mi geciceksiniz? Ben 5 buçuk ayda hafiften yogurt ile baslayim diyorum. Daha zaman var gerci ama ek gidaya gecerken yemeyip zayifliyorlarmis diye korkuyorum
Çok sağol canım banada locoderm verdi beş gün kullan dedi birde resimdeki nemlendiriciyi kullan dedi sanada fikir olsun sürekli nemli kalmaları gerekiyormuş malesef hassaslarCanim 3 gun dermatop sonraki 5 gun hipokort gunde 1 kere dedi kullandim gecti ve surekli nemlendir dedi bioderma kullaniyorm ama cok hassas cildi tekrarlayacak gbi yuzu sanki..
Evet onun her hareketine ben uyanıyorum, tam dönmeye başlayınca ne yapacağız bilmemBenimki de oyle sayilir ama eller yine de kipir kipir
Buyrun bi gece misafirim olun siz susturun deseydin insanlarda bi tuhafSasirdim birazcik sonradan dusununce aslinda sacma oldugunun farkettim. Hayatimda ilk defa gurultu sebebiyle geliyorlar.
Yok artık insanlığını unutmuş millet.kapima geliyorsan bi sıkıntısı mi var gece kac olursa olsun lazim olursak haber verin demeye gelinir bebegini aglatma demeye degil.millette anlayışta yok.bende bebek yokken üst komşumun bebek sesine kalkar yazardım eşin evde yoksa geleyim dr a götürelim diye tek başına hastahaneye gidemez genç bi gelin.gel dese kosa kosada giderim .Alt komsu sikayete geldi. Omrumde ilk defa sikayet aliyorum. Gece cok konusma ve bebek aglamasi sesi gidiyormus
Alt komsu sikayete geldi. Omrumde ilk defa sikayet aliyorum. Gece cok konusma ve bebek aglamasi sesi gidiyormus
Bizimkinin de cok dökülüyordu kesti babasi 2 hafta onceKızlar yaaa, bebeklerdeki saç dökülmesi ne zamana kadar sürüyor tahminen?
İlk kızımın saçını kazıtmıştım 7 günlükken, bu kızıma da yaptırmadığıma çok pişmanım. Acayip dökülüyor saçları kuşumun:/
Şurup olarak verdiler. 5 günlük minik bir kutuda şuruptu. Sabah uyanınca emzirmeden 20 dakika önce bir çay kaşığı verdim. Hatta tadını bayağı sevdi benim ki☺
Zaten ilk başlarda karın doyurmak için değil ki tattırmak için veriyorsun. Bazı doktorlar yoğurtla başlatıyorlarmış ama yoğurt asidik, ağır gelmez mi bebeğe:/Bu arada ek gidaya tam 6 ayda mi geciceksiniz? Ben 5 buçuk ayda hafiften yogurt ile baslayim diyorum. Daha zaman var gerci ama ek gidaya gecerken yemeyip zayifliyorlarmis diye korkuyorum
Oy çok şanslı kuzutövbe yarabbi ya
Ne cins insanlar var
Bizimkinin de cok dökülüyordu kesti babasi 2 hafta once
Berber cocugu da oglum
Tez zamanda ikiniz de toparlarsınız inşallahEymen bronşiolit olmuş kızlar.. Umraniye egitim arastirmadayz.. Hastane hastane dolaniyorum ve sonunda hastaneyi buldum galiba.. Hemsireler doktorlar o kadar iyiler ki burada kötü niyetli insanlar bile iyi niyetlu olurlar.. Dün artik emziremedim eymeni.. Baygın gibiydi.. Cabucak hastaneye koştuk.. Kırmızı alana aldilar.. Gece boyu gozlemdeydik sabah odaya çıktık.. Burada süreç nasil olur bilmiyorum.. Goztepede yasadigim kabustan snra burasi cennet gibi geliyor.. Cocugum korkuyor artik hemsirelerden filan.. Travma oldu cocukta.. Resmen beni cocugum uzerinden tehdit etti.. Savciliga da gitcektim ama depresyonum engel oldu.. Iyiki sikayet etmisim orayi diyorum.. Rezalet resmen.. Enabizda bundan snra gittigim her hastane ziyaretini degerlendiriyorum.
Eymene gelince havalar veriliyor sürekli.. Antibiyotik veriliyor şurup gibi bisey.. Doktorlarla detayli konusamadm ama nasil bi yol izlenir bilmiyorum.. Yarin belli olur insallah. Bense biraz toparladm.. Insallah uzun bi surec olmaz.. Cocugumun gulusunu cok ozledim
Hiç bilmiyorum canım. Bizim de öksürüyordu yoğun geniz akıntısı vardı. Bronsit olabilir antibiyotik başlayalım dedi doktor. Kutusu minicik birşeydi.Allah allah goztepede niye öyle dediler acaba bize.m ama eymenin lokosit degeri 5 olmasi gerekirken 25 çıkmış acaba ondan mi
Canım çok çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun .. hepsi bitecek oğluşun sana güle oynaya koşacak o günleri düşün canımEymen bronşiolit olmuş kızlar.. Umraniye egitim arastirmadayz.. Hastane hastane dolaniyorum ve sonunda hastaneyi buldum galiba.. Hemsireler doktorlar o kadar iyiler ki burada kötü niyetli insanlar bile iyi niyetlu olurlar.. Dün artik emziremedim eymeni.. Baygın gibiydi.. Cabucak hastaneye koştuk.. Kırmızı alana aldilar.. Gece boyu gozlemdeydik sabah odaya çıktık.. Burada süreç nasil olur bilmiyorum.. Goztepede yasadigim kabustan snra burasi cennet gibi geliyor.. Cocugum korkuyor artik hemsirelerden filan.. Travma oldu cocukta.. Resmen beni cocugum uzerinden tehdit etti.. Savciliga da gitcektim ama depresyonum engel oldu.. Iyiki sikayet etmisim orayi diyorum.. Rezalet resmen.. Enabizda bundan snra gittigim her hastane ziyaretini degerlendiriyorum.
Eymene gelince havalar veriliyor sürekli.. Antibiyotik veriliyor şurup gibi bisey.. Doktorlarla detayli konusamadm ama nasil bi yol izlenir bilmiyorum.. Yarin belli olur insallah. Bense biraz toparladm.. Insallah uzun bi surec olmaz.. Cocugumun gulusunu cok ozledim
Canim benim cok gecmis olsun. Saglikla murlulukla kavusun en kisa zaman da insallah.Eymen bronşiolit olmuş kızlar.. Umraniye egitim arastirmadayz.. Hastane hastane dolaniyorum ve sonunda hastaneyi buldum galiba.. Hemsireler doktorlar o kadar iyiler ki burada kötü niyetli insanlar bile iyi niyetlu olurlar.. Dün artik emziremedim eymeni.. Baygın gibiydi.. Cabucak hastaneye koştuk.. Kırmızı alana aldilar.. Gece boyu gozlemdeydik sabah odaya çıktık.. Burada süreç nasil olur bilmiyorum.. Goztepede yasadigim kabustan snra burasi cennet gibi geliyor.. Cocugum korkuyor artik hemsirelerden filan.. Travma oldu cocukta.. Resmen beni cocugum uzerinden tehdit etti.. Savciliga da gitcektim ama depresyonum engel oldu.. Iyiki sikayet etmisim orayi diyorum.. Rezalet resmen.. Enabizda bundan snra gittigim her hastane ziyaretini degerlendiriyorum.
Uykusuzluk fena bas agrisi ve bacak agrisi yapiyor. Kendimden biliyorum. Rezene ic sakinlestirir biraz uyursun sende. Ve cay kahve tuketme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?