Eymen bronşiolit olmuş kızlar.. Umraniye egitim arastirmadayz.. Hastane hastane dolaniyorum ve sonunda hastaneyi buldum galiba.. Hemsireler doktorlar o kadar iyiler ki burada kötü niyetli insanlar bile iyi niyetlu olurlar.. Dün artik emziremedim eymeni.. Baygın gibiydi.. Cabucak hastaneye koştuk.. Kırmızı alana aldilar.. Gece boyu gozlemdeydik sabah odaya çıktık.. Burada süreç nasil olur bilmiyorum.. Goztepede yasadigim kabustan snra burasi cennet gibi geliyor.. Cocugum korkuyor artik hemsirelerden filan.. Travma oldu cocukta.. Resmen beni cocugum uzerinden tehdit etti.. Savciliga da gitcektim ama depresyonum engel oldu.. Iyiki sikayet etmisim orayi diyorum.. Rezalet resmen.. Enabizda bundan snra gittigim her hastane ziyaretini degerlendiriyorum.
Eymene gelince havalar veriliyor sürekli.. Antibiyotik veriliyor şurup gibi bisey.. Doktorlarla detayli konusamadm ama nasil bi yol izlenir bilmiyorum.. Yarin belli olur insallah. Bense biraz toparladm.. Insallah uzun bi surec olmaz.. Cocugumun gulusunu cok ozledim