2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Çok geçmiş olsun

yalnızlık zor hele ki anneyken:/ buraya yaz Igm..benim de kimsem yok, telefonda annemle,ablamlarla falan konuşuyorum ancak haftada bir falan..kızlar uyuduktan sonra kendime vakit ayırarak ya da hergün mutlaka dışarı çıkarak kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum.

Canım ikisinde de toplam 3 tam saat okulda oluyorsun değil mi? Öyleyse 3 gün gitmek mantıklı.

Çok sağol canım banada locoderm verdi beş gün kullan dedi birde resimdeki nemlendiriciyi kullan dedi sanada fikir olsun sürekli nemli kalmaları gerekiyormuş malesef hassaslar
Eli surekli agzinda oldugu icin yuzune krem surmeye cekiniyorum yuzune degip agzina goturur diye. Vucuduna surunce de nemini cekmesini beklemeden zibini giydiriyorum usumesin diye onu da zibin cekiyo heralde kremi derken cokta nemli kaliyo mu emin degilim ya

Alt komsu sikayete geldi. Omrumde ilk defa sikayet aliyorum. Gece cok konusma ve bebek aglamasi sesi gidiyormus
Senin yine alt :) benim ust komsu sikayet etti gece uyuyamiyoruz bebek sesinden diye hadsiz oysaki bebegim gündüz huysuz gece benle yatp benle kalkiyo ben zor duyuyom sesini bire ahmak dedim agiz burun büktü

Aynen benimki de cok hareketli. Biliyorum owli uyku gurusu da işte ben kundak diyom Peki kundagi birakinca uyandirmiyor mu kendini uykuda .
Sıçraması pek kalmadı artık, yani kendini yumruklamıyor en azındanbi de uyaran arkadaşlar çok haklılar benimki henüz dönmüyor ama ne zaman döneceği belli olmaz kundak şu zamanlarda güvenli olmayacak

Berikko eymenimiz güçlü bi bebek biran once iyilesip sana gülücükler atacak annesi. Sen sakin kalmaya calis sen huzursuz olursan oda hisseder. Nasl güçlü annesi olduğunu hissettir. Rabbim yardimciniz olsun ins

Ben toparladim biraz.. Hastanedeki doktorların ve hemsirelerin tutumu gayet iyi.. Bi daha eymene kötü bisey yapcaklar endisesi yasasam kalpten giderdim heralde

Eymende iyilescek insallah.. 2 gundur emzirmek yasaktı.. Bugun izin çıktı.. Emzirirsem akcigerine kacarmis.. Emzirdikten sonra yarim saat dik tutuyorum.. Insallah ters bisey olmaz.. Genelde uyuyor.. Kac gündür düzgün uyku uyuyamadi.. Ilaclar da etkiliodur.. Ama bugun gozunu acti ya az da olsa yetti bana

Canm bebeğim bebeğimde bronsit ten yattık dört gün. Emzirmek yasak degildi ama emmedi zaten. Serumlar tok tutuyo çünkü. Hatta emmeyi mi birakcak dedim acayip üzüldüm serumlar bitti hemen yapıştı memeye çok şükür dedim . Çok geçmiş olsun cnm. Doğru doktor doğru hastane bulmak çok önemli

Benim sipa memeyi gorunce basiyor cigligi. ay napicagimi bilmiyorum. Kendimi mario gibi her level bir zorluk gecersen prensesi kurtaricam diye motive ediyorum. Hahahhay sinirim bozuldu

Bugun benimki de ciglik kiyamet ayakta gezerek sallanan koltukta sallana sallana emiyor anca o da iki uc firt mideye ne giderse. Cildirmanin esigindeyim kucagimdan baska yerde de uyumuyor. Burnu tikali diye temizledim yok bana misin demiyor

Bugun benimki de ciglik kiyamet ayakta gezerek sallanan koltukta sallana sallana emiyor anca o da iki uc firt mideye ne giderse. Cildirmanin esigindeyim kucagimdan baska yerde de uyumuyor. Burnu tikali diye temizledim yok bana misin demiyor
Benimki de sabah uyandiginda emdi. Uykuya yatirayim emzirip diye aldim memeyi gorunce basti cigligi 2 saat icinde ne degisti bu kadar bilmiyorum

Valla bilmiyorum ama cigerlere kacabilir dediler doktorlar.. Bende sagdim dün hep.. Goztepe de oyle artmıştı ki sütüm.. Surekli meme verdim duzelsin diye.. Azalmis bayagi hissediyorum.. Bu arada eymende hic boyle kuvvetli cekmezdi.. Demekki ozluuyorlar memeyi anne kokusunu☺

Çok öksürüyor demekki. Öksürürken kaçırır diye korkmuşlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…