2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok geçmiş olsun cnm kıyamam ona biran önce iyilesir insallah

burnu tıkalıdır

O yüzden bana bunun için erken geliyor. 5 6 aylıkken ancak başlarım ben buna.
Ben yapıyorum başka türlü uyuyabilecek kadar açılmıyor.agir grip geçiriyor ateş 38 lerde burun tıkali öksürük balgamli , okul bebesi okulda bulduğu hastalığı aldı geldi sağolsun.
Benim bebegim ailenin tek bebegi. Esimde bende tek cocuguz zaten. Baska kucuk olmadigi icin sansliyiz demek ki.
İnşallah öyledir.benim büyük ilk torun 10 yil gecti ama yanlarında ki tek torun simariklik tavan evde büyük anne baba olunca bur süre sonra senin anneliğin hükmü kalmıyor hele birde çocuk büyüyüp anneanne dedenin gözbebeğim oldugunu keşfedince vay haline.
Ben blw den korkuyorum. Büyük lokma koparır ve nefessiz kalırsa diye
Kontrollü vereceksin lokmalarin büyüklüğünü sen belirleyeceksin şimdilerde tabak devrilmesin yada firlatmasin diye vakumlu tabak bl,akitmayan bardaklar.yasayip göreceğiz basimiza neler gelecek.

Peki fitil olayina ne diyosunuz? Galiba ben vazgecicem. Baska doktor bulucam

Bence fitili kabul etmeyin. Lokal anestezi yapiliyor zaten. Tedirgin olduklarindan daha cok agliyorlar o anda. Yapacak bir sey yok aglayacak yani. Cocugun minicik bedenine ilaclarla uyusukluk hali vermek yazik bence.

Biz 3 gün önce sünnet yaptırdık. Bebeğim 45 günlük. bize önden bilgi vermediler ve fitil verdiler çocuğa. Yarı uykulu garip bir şey oldu, ertesi güne kadar çok sakindi, uyudu genelde. Fitile rağmen çok ağladı sünnet sırasında. Tam uyutmuyorda sakinleştiriyor sanırım. Yaklaşık 20 dakika sürdü sünnet, o kadar süre bacaklarını kıpırdatmadan tutmak çok zor, çok ağlar bağırır. Bence ilk günü kolay atlatması acısından da fitil mantıklı. Yine olsa kabul ederim fitili, ki bizim doktorumuz gereksiz ilaca çok karşı. Krem bile vermedi sünnet sonrası için.

Bence fitili kabul etmeyin. Lokal anestezi yapiliyor zaten. Tedirgin olduklarindan daha cok agliyorlar o anda. Yapacak bir sey yok aglayacak yani. Cocugun minicik bedenine ilaclarla uyusukluk hali vermek yazik bence.
Of evet ya. Benim de içime sinmedi zaten. Sirf islerini hizli ve rahat halletsinler diye yapiyorlar gibi geldi.

Simdi de kafam karisti o kadar cok agliyorlar mi ya

Bizde fitil olmadı. Lokal anestezi oldu. Bacaklarını babası tuttu. Ağladı ama canı acıdığı için değil bir yerleri tutulduğu içindi. İş bitip odaya çıktığımızda gülücükler saçıyordu siz düşünün. Birtek ilk çişini yaparken ağladı. Sonra bir daha ağlamadı bile. İlk gün ağrı kesici verdim. İkinci gün sabah verdim sonra bir daha vermemiştim bile

Simdi de kafam karisti o kadar cok agliyorlar mi ya

Evet malesef çok ağladı ama sonrasında hiç sıkıntı olmadı. Sadece ilk çişini yaparken elektrik çarpmış gibi titredi, irkildi kucağımda. Sakinlestirdim hemen, sonra sorun yaşamadık. Fitil vermeselerdi o sünnet biraz zor yapılırdı gibi geliyor bana, nasıl kesecekler o deriyi bacakları deli gibi çırpınırken. 20 dakika sıkıca tutmakta çocuğa eziyet bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…