2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kaldi ki bizimki de inanilmaz hareketli. Ayaklari hic durmuyor. Haklisiniz galiba. Ama 2 kisi tutsa bacaklari. Madem her turlu agliyorlar. Fitildeki uyuşukluk hali bebege zarar vermez mi ya. Ne bileyim

Kaldi ki bizimki de inanilmaz hareketli. Ayaklari hic durmuyor. Haklisiniz galiba. Ama 2 kisi tutsa bacaklari. Madem her turlu agliyorlar. Fitildeki uyuşukluk hali bebege zarar vermez mi ya. Ne bileyim

Mutlaka vardır bi etkisi ama ben göze alamadım direkt kol bacak tutmayı, bi kaç defa tıkandığı için fobi oldu bende sanırım korkuyorum çok ağladığında, nefes alamıyor boğulacak gibi geliyor. Belki ilaçsız daha iyidir ama ben yaptiramam. Sonuçta tek seferlik bir şey dedim kabul ettim

Offf o buyukler... Taviz vermiyorum hiç. Annemi kullanamıyor. Kayinvalidemi de arada kandırıyor kinzaten kıyamıyorlar hiç ama ben esnetmiyorum kurallarımızı.
Bir yere gitmeden ya da onlar bize gelmeden önce konuşup her konuda anlaşmaya çalışıyorum. Sonra onlara uyuyoruz.

Mecbur yapacaksınız siz. Zorunda kalsam elbette ben de yaparım ama şimdi öyle böyle idare ediyoruz. Allah yardım etsin hastalık çok zor

Bizim doktor "Korkacaksan sıvılardan kork." demişti baya baya cesurdum. Benim oğlan tek ciddi tıkanması köfte ile olmuştu. Köfteden hala korkarım.
Benim oğlumun ciğerine badem kaçmıştı 2.5 yaşındayken. Bronoskopi ile çıkarıldı. O yüzden en büyük korkum bu olaylar. Blw nin de tek olumsuz tarafı bu. O yüzden cesaret edemem

Benim oğlumun ciğerine badem kaçmıştı 2.5 yaşındayken. Bronoskopi ile çıkarıldı. O yüzden en büyük korkum bu olaylar. Blw nin de tek olumsuz tarafı bu. O yüzden cesaret edemem
Çok geçmiş olsun. Yine Allah'a şükür ucuz atlatmissiniz. O zaman sana şu kısmı tavsiye edeyim. Ver bebenin eline bir tabak yoğurt. Ya da iri ezilmiş püre. Batırsın ellerini sonra elleri yalasin hatta başta kaşıkla denesin resmen canım oğlana yoğurt yedirme çekti

Simdi de kafam karisti o kadar cok agliyorlar mi ya
Ben çocuğu uyuşturacak hiçbir şey vermeme taraftarıyım. Evet ağlıyor sıkıntı çekiyor. Sünnet sonuçta deri de olsa kesiliyor., lokal anestezi en mantıklısı. Dikişli sünnette süre uzun oluyor. Ben iki oğluma da alisklamp yani plastik kıskaç ile yaptırdım. İşlem 5 6 dk kadar sürüyor. Sünnet sonrası bakım özenli olursa çocuk rahat ediyor. İki oğlumu ayrı doktorlarda yaptırdım. Sünnet sonrası bakım tavsiyeleri farklı. İkinci çocuk üroloji doçenti. Çok memnun kaldım.
bebeksunneti.com ve kolaysunnet.com adresleri i inceleyin.

Yarin muayenesi var. Eger icimize sinmezse yaptirmayacagiz. Uyusturucu, sakinlestirici madde bana da sakincali geliyor. Verdiginiz adreslere arastirirken bakmistim

Son düzenleme:
Kizlar bizimki geceleri 3 saatte bir uyanmaya başladı. Normalde aksam 8 gibi yatip 5 6 saat uyuyordu. Sonra uyanip emiyor ve 2 - 3 saat daha uyuyordu. Simdi son 2 3 aksamdir 3 saatte bir uyaniyor.

Ayrica dönmeye başladı demiştim. 14 - 19 hafta arasi buyume atagi sendromu mu acaba ? Bir de benim bebegim erken mi dönmeye başladi sizce? Gece uyanmalarini buna bagliyorum. Yeni birsey kesfetti ve onunla baş etmeye çalışıyor sanki.

3 saat iyiymis gercekten. Benim 1.5 2 saate maksimum kalkiyor emmeye hep.

Yok canım erken değil. Yani kimi bebek bu aylarda döner kimisi daha geç. Mesala büyük oğlum bu aylarda dönüyordu. 5 aylıkken dönerek istediği yere gidebilen bir bebekti. Ama küçük hanüz dönmeye başlamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…