Kendi elini tutuyor iki eli çok güzel kenetliyorKizlar bebekleriniz tutmaya basladi mi? Kac ayda basliyorlar?
Doğduğundan bu yana yakamı saçımı tutuyor saten.. eldivenleri de pek takamamıştık tutuyordu yani.. ama çıngırak tutup sallamayı hala beceremiyor ki 2,5 aylık..
Biz de sunnet oncesi pipiyi uyusturacak krem suruldu, yarim saat sonra uyusturucu igne ile sunnet oldu. Krem igneyi hissetmesin yani korkmasin diye suruldu. Belki sizdeki fitilin amaci da bu. Agri kesici etki yaratsin diye olabilir. Basit agri kesici bi fitilse birakin cocugunuz daha az aci duysun ya da korksun.Yarin muayenesi var. Eger icimize sinmezse yaptirmayacagiz. Uyusturucu, sakinlestirici madde bana da sakincali geliyor. Verdiginiz adreslere arastirirken bakmistim
Ebebekten bu oyuncağı almıştım kanatlar hışırdıyo, içinde düdüğü var, tepesi de sert diş kaşıyıcı gibi. Bunu çok güzel kanatlardan tutup kaldırabiliyo hafif zaten. Tepeleri de ağza sokmaya başladı salyamız sel oluyorO tarz tutmayi benimki de yapiyor. Dun ana kucaginda zincir halka oyuncagini tutmus gordum. Elini yumruk yapip tutmak istedigi seylere goturuyor ama tutamiyor henuz. Bir de o yumruk agza gidiyor
Ebebekten bu oyuncağı almıştım kanatlar hışırdıyo, içinde düdüğü var, tepesi de sert diş kaşıyıcı gibi. Bunu çok güzel kanatlardan tutup kaldırabiliyo hafif zaten. Tepeleri de ağza sokmaya başladı salyamız sel oluyor☺
Evet şuan klinikteyiz. Fitil atildi. Ben de arastirdim gece. Bir de buradaki doktorla da konustuk. Agri kesici etkisi varmis. Uyusukluk da yaratiyomus. Zaten fitilde bile cok agladi. Sünneti dusunemiyorum.Biz de sunnet oncesi pipiyi uyusturacak krem suruldu, yarim saat sonra uyusturucu igne ile sunnet oldu. Krem igneyi hissetmesin yani korkmasin diye suruldu. Belki sizdeki fitilin amaci da bu. Agri kesici etki yaratsin diye olabilir. Basit agri kesici bi fitilse birakin cocugunuz daha az aci duysun ya da korksun.
Hangi kitaplari aldin?Ben de hisirtili bir suru kitap aldim ingilizce olarak icinde bircok kelime var eglenerek ogrenecegizbanyo kitapciklari olarak geciyor. Boyun simidi aldim bugun beyimize su doldurup kitaplarini da yanimiza alip kendim spa yapmayi dusunuyorum insallah sever ve rahatsiz olmaz simitten.
85 günlük bugün.Kaç günlüksünüz
Ben kullanıyorum, önceden biraz bakıyordu, şimdi onu bırakıp bana bakmaya başladı. Zararı yoktur bence çünkü nesneyi takip etmeyi öğreniyor.Eşim dönence almış. Zararlı olduğuyla ilgili bşyler hatırlıyorum. Burada mı konuşulmuştu acaba ne düşünüyorsunuz dönence ile ilgili kullanan var mı
Kizlar bizimki geceleri 3 saatte bir uyanmaya başladı. Normalde aksam 8 gibi yatip 5 6 saat uyuyordu. Sonra uyanip emiyor ve 2 - 3 saat daha uyuyordu. Simdi son 2 3 aksamdir 3 saatte bir uyaniyor.
Ayrica dönmeye başladı demiştim. 14 - 19 hafta arasi buyume atagi sendromu mu acaba ? Bir de benim bebegim erken mi dönmeye başladi sizce? Gece uyanmalarini buna bagliyorum. Yeni birsey kesfetti ve onunla baş etmeye çalışıyor sanki.
Kizlar bebekleriniz tutmaya basladi mi? Kac ayda basliyorlar?
Hangi kitaplari aldin?
Bakacagim not ettim. Shipping kac gunde oluyor?Bircok oyuncagini kitabini amazondan aliyorum canim. Hisirtili kitap setimiz bu:
Amazon.com: Baby Bath Books,Nontoxic Fabric Soft Baby Cloth Books,Early Education Toys,Waterproof Baby Books for Toddler, Infants Perfect Shower Toys,Kids Bath Toys Best Gift(Pack of 8): Toys & Games
Amazon.com: Baby Bath Books,Nontoxic Fabric Soft Baby Cloth Books,Early Education Toys,Waterproof Baby Books for Toddler, Infants Perfect Shower Toys,Kids Bath Toys Best Gift(Pack of 8): Toys & Gameswww.amazon.com
Bu tarz kapakcikli kitaplardan da aldim birkac ay sonra severek oynar.
Bakacagim not ettim. Shipping kac gunde oluyor?
İngilizce kitap bulmak cok zor kaldi ki birebir ayni bilemiyorum bulursaniz bana da haber verin.Kızlar ben de kitapların hem İngilizce hem Türkçe'sini almak istiyorum. Her ikisini de okuruz şimdiden.Bilindik masalların resimleri bile aynı olan bir yayın var mı biliyor musunuz?
Ben de aliexpressten almistim bunlari. Daha zamanlari var oynamak icin. Yaza dogru balkonda kuvette bu kitaplarla oyuncaklarla oynar diye tahmin ediyorum.Bircok oyuncagini kitabini amazondan aliyorum canim. Hisirtili kitap setimiz bu:
Amazon.com: Baby Bath Books,Nontoxic Fabric Soft Baby Cloth Books,Early Education Toys,Waterproof Baby Books for Toddler, Infants Perfect Shower Toys,Kids Bath Toys Best Gift(Pack of 8): Toys & Games
Amazon.com: Baby Bath Books,Nontoxic Fabric Soft Baby Cloth Books,Early Education Toys,Waterproof Baby Books for Toddler, Infants Perfect Shower Toys,Kids Bath Toys Best Gift(Pack of 8): Toys & Gameswww.amazon.com
Bu tarz kapakcikli kitaplardan da aldim birkac ay sonra severek oynar.
İngilizce kitap bulmak cok zor kaldi ki birebir ayni bilemiyorum bulursaniz bana da haber verin.
ben kendime bile ingilizce kitap bulamiyorum. Olanlar da inanilmaz yuksek fiyqtli oluyor.
bizim ulkenin aci gercegi maalesef.
Maşallah seninki çok marifetli3 aylık oglum dönüyor. Bir sirt ustu bi yan bir sirt ustu bi yan
Yüzüstü koyunca da dizlerinden ittirmeye çalışıyor kendini. Onceden kollarini sabit tutardi simdi aciyor kollarini hareket ettiriyor. Kafasini tam kaldırıyor
Ilgisini ceken seyleri ellerini uzatip tutuyor
Hiç olmadı çevirip üzerine yazabiliriz. Zaten kısa kısa cümleler oluyor hep. Eşim aynı kitabı ben İngilizce okuyayım, sen Türkçe oku dedi.İngilizce kitap bulmak cok zor kaldi ki birebir ayni bilemiyorum bulursaniz bana da haber verin.
ben kendime bile ingilizce kitap bulamiyorum. Olanlar da inanilmaz yuksek fiyqtli oluyor.
bizim ulkenin aci gercegi maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?