2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doğduğundan bu yana yakamı saçımı tutuyor saten.. eldivenleri de pek takamamıştık tutuyordu yani.. ama çıngırak tutup sallamayı hala beceremiyor ki 2,5 aylık..

O tarz tutmayi benimki de yapiyor. Dun ana kucaginda zincir halka oyuncagini tutmus gordum. Elini yumruk yapip tutmak istedigi seylere goturuyor ama tutamiyor henuz. Bir de o yumruk agza gidiyor

Yarin muayenesi var. Eger icimize sinmezse yaptirmayacagiz. Uyusturucu, sakinlestirici madde bana da sakincali geliyor. Verdiginiz adreslere arastirirken bakmistim
Biz de sunnet oncesi pipiyi uyusturacak krem suruldu, yarim saat sonra uyusturucu igne ile sunnet oldu. Krem igneyi hissetmesin yani korkmasin diye suruldu. Belki sizdeki fitilin amaci da bu. Agri kesici etki yaratsin diye olabilir. Basit agri kesici bi fitilse birakin cocugunuz daha az aci duysun ya da korksun.

O tarz tutmayi benimki de yapiyor. Dun ana kucaginda zincir halka oyuncagini tutmus gordum. Elini yumruk yapip tutmak istedigi seylere goturuyor ama tutamiyor henuz. Bir de o yumruk agza gidiyor
Ebebekten bu oyuncağı almıştım kanatlar hışırdıyo, içinde düdüğü var, tepesi de sert diş kaşıyıcı gibi. Bunu çok güzel kanatlardan tutup kaldırabiliyo hafif zaten. Tepeleri de ağza sokmaya başladı salyamız sel oluyor

Eklentiler

• 775509E7-C841-46A6-8765-524C6F5E1DD6.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 21

Ben de hisirtili bir suru kitap aldim ingilizce olarak icinde bircok kelime var eglenerek ogrenecegiz banyo kitapciklari olarak geciyor. Boyun simidi aldim bugun beyimize su doldurup kitaplarini da yanimiza alip kendim spa yapmayi dusunuyorum insallah sever ve rahatsiz olmaz simitten.

Evet şuan klinikteyiz. Fitil atildi. Ben de arastirdim gece. Bir de buradaki doktorla da konustuk. Agri kesici etkisi varmis. Uyusukluk da yaratiyomus. Zaten fitilde bile cok agladi. Sünneti dusunemiyorum.

Hangi kitaplari aldin?

Eşim dönence almış. Zararlı olduğuyla ilgili bşyler hatırlıyorum. Burada mı konuşulmuştu acaba ne düşünüyorsunuz dönence ile ilgili kullanan var mı
Ben kullanıyorum, önceden biraz bakıyordu, şimdi onu bırakıp bana bakmaya başladı. Zararı yoktur bence çünkü nesneyi takip etmeyi öğreniyor.

3 aylık oglum dönüyor. Bir sirt ustu bi yan bir sirt ustu bi yan

Yüzüstü koyunca da dizlerinden ittirmeye çalışıyor kendini. Onceden kollarini sabit tutardi simdi aciyor kollarini hareket ettiriyor. Kafasini tam kaldırıyor

Kizlar bebekleriniz tutmaya basladi mi? Kac ayda basliyorlar?

Ilgisini ceken seyleri ellerini uzatip tutuyor

Hangi kitaplari aldin?

Bircok oyuncagini kitabini amazondan aliyorum canim. Hisirtili kitap setimiz bu:

Bu tarz kapakcikli kitaplardan da aldim birkac ay sonra severek oynar.

Bakacagim not ettim. Shipping kac gunde oluyor?

Kızlar ben de kitapların hem İngilizce hem Türkçe'sini almak istiyorum. Her ikisini de okuruz şimdiden.Bilindik masalların resimleri bile aynı olan bir yayın var mı biliyor musunuz?
İngilizce kitap bulmak cok zor kaldi ki birebir ayni bilemiyorum bulursaniz bana da haber verin.

ben kendime bile ingilizce kitap bulamiyorum. Olanlar da inanilmaz yuksek fiyqtli oluyor.

bizim ulkenin aci gercegi maalesef.

Ben de aliexpressten almistim bunlari. Daha zamanlari var oynamak icin. Yaza dogru balkonda kuvette bu kitaplarla oyuncaklarla oynar diye tahmin ediyorum.
Bir de bu aralar bebegimizin dil ogrenme gelisimi icin hergun ingilizce konusuyorum. Oyle basit cumleler degil, babasiyla tanisma hikayemiz, tez konularim, evde gezerken gordugumuz bir esya hakkinda falan. Uzaktan cok komik gorunuyordur eminim ama beyin gelisimi icin gerekli. Kitap okumak da cok faydali. Illa ingilizce olmasina gerek yok tabi bunlarin.
Konuyla ilgili bi kitap var, "otuz milyon kelime". Okumanizi tavsiye ediyorum.

İngilizce kitap bulmak cok zor kaldi ki birebir ayni bilemiyorum bulursaniz bana da haber verin.

ben kendime bile ingilizce kitap bulamiyorum. Olanlar da inanilmaz yuksek fiyqtli oluyor.

Ben kendime de ingilizce kitaplarimi ya amazondan ya da yurtdisina ciktigimda aliyorum. Ama maalesef pahali oluyor tabi. D&r larda da oluyor yabanci dilde bazi kitaplar.

Maşallah seninki çok marifetli benimki dönemiyor uzanıp tıçutamıyor anca bakıp gülüyor

Hiç olmadı çevirip üzerine yazabiliriz. Zaten kısa kısa cümleler oluyor hep. Eşim aynı kitabı ben İngilizce okuyayım, sen Türkçe oku dedi.

Bebekler şu an boş levha, ne versek alacak moddalar. İkinci dil için okul eğitimini beklemek çok geç oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…