Göz rengi değişmez artık dimi bizimkinin de yeşil kaldı umarım değişmezEmen cocuk ek gıdada da rahat oluyor. Buyuk emme özürlüydü hala adam akıllı yiyemez. Bebek olduktan sonra bıraktım ne hali varsa görsün cunku 6 yıldır benım zorumla yıyormus. İçlerinde en iyi emen bu, sagmaktan kurtardı benı artık. Sagıp vermek onu temizlemek ne zor işmiş. Once lerı hem sag hem emzir ne cok zmn gidermiş. Artık emzirmek ıcın kaldırmıyorum, Kendı ne zaman aglarsa emiyor... Boyu da uzun...ınsaşlah göz rengi değişmez. Buyuk oğlan kahverengi ortanca ela bu yesil gözlü.. Neredeyse 4 aylık olacak degısmez. Ben de süt yetsin dıye homigırtlak yiyorum cunku yemem azalınca sutte azalıyor. Allahtan kg derdım yok. Zaten 3 cocukla ne mumkun. Ilk zamanki uykusuzluk da bıttı. Kardes jıskanclıkarı da azaldı. Ek gıda sureci zor hergun yemek hazırla yogurt nayaka zor. Ben valka 2.de hergun mayakamadım. Yarım kg 1 kg mayaladım. Ben hep kecı yogurdu yaptım. Kecı sutu doğal kolay bulunuyor buralarda. Hatta dra sorcam manda sütü agır gelir mı dıye... Keci yogurdunub cok faydasını görfum ıkısı ın de boyları uzun. Balkavagı irmik pişirip verdım cok besleyici. Once yogurt sonra sebze en son meyve. Drum once meyve verirsen asla sebzeyi sevemez dedı. Dogru 2 oğlumda sebze yemeklerini ayırt etmez batmadan oazıya kadar yiyorlar kereviz pırasa herseyı.. Meyveyi bebek herturlu sever. Simdiden agzına yogurt suyu sürüyorum. Keske hep emzırsek en rahatı emzırmek
Az değil canım. Ben içe yarım kol çıtçıtlı body. Üstüne uzun kol. Alta bir pantolon. Bir ince biri kalın iki çift de çorap giydiriyorum. Ev 23 derece. Normali bu bence. Hele ki 24dereceden fazla olan evde çocuklar kurdeşen döker ve hasta olmaya daha açık olurlarAy ben çok az giydiriyormusum o zaman oğlumuiyi ateşlenmemiş çocuk. Tek kat pijama giydiriyorum alta, bi ince bi kalın normal çorap üst üste, uzun kollu citcitli badi ve onun üstüne penye yelek ya da penye hırka. Utandım kendimden.
Kan dolaşımı için canımO atak bizide fena vurdu isyanlardayim 15 tatilde oldu en büyüğünden huni ihtiyacım var
Ben 15 günlükten beri kilotlu çorap giydiriyorum niye zararliymis.bunlaeda hergün birşey çıkartıyor.altta bez var streç tayt degilki neyi zararlı acaba.
Sen çok çok ince giydiriyorsun evet.benim ev gündüz 26-27 derece gece 25-26 derece ana tek çıtçıtlı üstüne yelek imkansız giydirenem ki ben bike giymem .ocak ay soğuk.
Boyu uzatan bencede keçi sütü . kızımda hep keçi sütü keçi yoğurtu verdim 3 yaşından sonra inek sütü verdik.10 yaşında maşallah 165 boyu var.bebekliginden beri her ortamda uzundu.ben irmikinde biy uzattığını düşünüyorum. meyve ve muhallebi de sık irmik kullanırdım.
Az değil canım. Ben içe yarım kol çıtçıtlı body. Üstüne uzun kol. Alta bir pantolon. Bir ince biri kalın iki çift de çorap giydiriyorum. Ev 23 derece. Normali bu bence. Hele ki 24dereceden fazla olan evde çocuklar kurdeşen döker ve hasta olmaya daha açık olurlar
Bizimkide bi ela bi yesil oluyor.dr 9 aya kadar ancak oturur dedi.Göz rengi değişmez artık dimi bizimkinin de yeşil kaldı umarım değişmez
Keçi sütü boy mu uzatıyor? Bende ondan yapayım o zaman ilk mayayı nasıl yapıyorsun hangi yoğurtla?
Ben ufaktan biseler vermeye başladım tadımlık yoğurt kabak havuç gibi püre yapıyorum bi kaşık kadar tadına baktiriyorum yoğurtta zorlanıyoruz ekşi mı geliyor ne sevmiyor çok
Külotlu çorap öyle kan dolasimini etkileyecek darlıkta değil ki.alta kisa çorap üstte kilotlu çorap giydiriyorum.biz hareket halindeyiz usemeyiz ama sürekli yatan hareketsiz bebeklerin bizimle ayni olmasini beklemeyin.elbet herkesin kendi karari.Kan dolaşımı için canım
Sana da sorayım keçi sütünü ilk neyle mayaliyorsun ?
Evet canım külotlu çorap özellikle kalça gelişimi için önerilmiyor.Canım külotlu çorap hangisinden giydiriyorsun doktorlar önermiyor diyorlarbilemedim bende
Ek gıda değil de tadimlar diyorum ben anne sütü alıyor sadece mama hiç kullanmadım annem derdi bir bebeği 3 aylıkken yavaş yavaş tattirmaya başlayacaksın sonra daha bilinçli oluyor yemiyor derdi yigenlerime de aynı şekilde yaptırdı onlar şuan hiç bise ayırt etmeden yiyorlarBizimkide bi ela bi yesil oluyor.dr 9 aya kadar ancak oturur dedi.
Vayy ek gıdaya başladın mi erken degil mi sadece mama ile beslenen bebeklerde 4 ayda diyorlar.mama mi alıyordu senin ki.
Külotlu çorap öyle kan dolasimini etkileyecek darlıkta değil ki.alta kisa çorap üstte kilotlu çorap giydiriyorum.biz hareket halindeyiz usemeyiz ama sürekli yatan hareketsiz bebeklerin bizimle ayni olmasini beklemeyin.elbet herkesin kendi karari.
İlk mayani probiyotik maya kullanabilirsin.bi ara bebek yoğurtlari vardı ben onunla mayalardim
Bende bu doktoru takip ediyorumEvet canım külotlu çorap özellikle kalça gelişimi için önerilmiyor.
Ben de bilmiyorum ınsallah degısmez.. Baba yeşil ben ela cocuklarında birı bari renkli olsun. Eşim ustalık eserim diye dolanıyor, tosbiş sarı sac ten bembeyaz olunca gözler zümrüt yedili duruyor nazar olur dıye de tabı salgın da var evden cıkarıyor. Ben bebek kerime hep nohut mayası yaptım. Ama mayayı elde edince 7 kere kucuk minık kavanoza mayalafım ki tam beyaz maya halini alsın. Aska market sutu olmayacak. Ben 5.ayda mayayı yapcam. Anca maya halini alır ben 5.5 aylık kecı yogurdu A baslıcam...Göz rengi değişmez artık dimi bizimkinin de yeşil kaldı umarım değişmez
Keçi sütü boy mu uzatıyor? Bende ondan yapayım o zaman ilk mayayı nasıl yapıyorsun hangi yoğurtla?
Ben ufaktan biseler vermeye başladım tadımlık yoğurt kabak havuç gibi püre yapıyorum bi kaşık kadar tadına baktiriyorum yoğurtta zorlanıyoruz ekşi mı geliyor ne sevmiyor çok
Biraz büyük beden aldım bı yaş galiba. İki aylık olduktan sonra başladım. Bilemedim doktor muayene ederken gördü külotlu corabi bişey demedi.Canım külotlu çorap hangisinden giydiriyorsun doktorlar önermiyor diyorlarbilemedim bende
Canm her şehir her ev farklı. Benm bebek çok gazliydi çok çektik. Sırtı terlemesin önemli olan onu bakarm hep. Bide ayagi sıcak olsunAy ben çok az giydiriyormusum o zaman oğlumuiyi ateşlenmemiş çocuk. Tek kat pijama giydiriyorum alta, bi ince bi kalın normal çorap üst üste, uzun kollu citcitli badi ve onun üstüne penye yelek ya da penye hırka. Utandım kendimden.
Anlamadım cnm. Günde bir püf veriyorum ben. Sen nasıl kullaniyosunBende aynısından kullanıyorum da doktor 3 günde bir 2 puf ver yetmez yoksa dedi.
Ben nohuttan maya yapıldığını bilmezdimBen de bilmiyorum ınsallah degısmez.. Baba yeşil ben ela cocuklarında birı bari renkli olsun. Eşim ustalık eserim diye dolanıyor, tosbiş sarı sac ten bembeyaz olunca gözler zümrüt yedili duruyor nazar olur dıye de tabı salgın da var evden cıkarıyor. Ben bebek kerime hep nohut mayası yaptım. Ama mayayı elde edince 7 kere kucuk minık kavanoza mayalafım ki tam beyaz maya halini alsın. Aska market sutu olmayacak. Ben 5.ayda mayayı yapcam. Anca maya halini alır ben 5.5 aylık kecı yogurdu A baslıcam...
Çünkü bağırsakları çok hassas bebeğimin yeterince giydirmezsem çok karın ağrısı cekio. Ben normalde giyinmeyi hiç sevmem. İlk oglumu az giydirdim hep. Ama ikinci farklı çok gaz sıkıntısı yasio. Her bebeğin ihtiyacı farklı oluoNEDen bu kadar çok çorap csnım, kusuruma bakma bir çocuğu en iyi annesi bilir karışmak istemem ama üst üste çorap giyince kan dolaşımı azalıyor ayaklar hiç ısınmıyor
Ne kadarlik oldu canm. Sadece anne sütüyle besleniyorsa acele etme istersen.bes buçuk ayı beklicem ben .Göz rengi değişmez artık dimi bizimkinin de yeşil kaldı umarım değişmez
Anlamadım cnm. Günde bir püf veriyorum ben. Sen nasıl kullaniyosun
70ten 65e düştüm birinci ay bitti. Ikinci aya gectim. Valla sütüm falan azalmadi. Sekerli hicbir sey yemiyorum ekmek yemiyorum. Onun haricinde her gün yumurta yesillik sebze yemegi yogurt yiyorum. Haftda 1 balik geri kalan günlerde etli sebzeli tencere firin yemekleri yiyorum.Umay-
Umay,diyet nasil gidiyor ? Bugun esim sen.kilo mu aldin,yanaklarin toplanmis dedi.Tartilmiyodum.Cidden 2 kilo almisim.Bu sira tatliya feci dustum.Diyet,sutunde azalma yapti mi ? Gerci,artik az yesem de cok yesem de miktarda degisim olmuyor.Daha dogrusu 20 30 cc etki ediyor patates ve saglam protein et ,kofte yedigimde.Baslasam diyorum diyete.Yaza kadar anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?