2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benım bebegım tam 2 aylık tı regl oldum, oturdum ağladım. Çünkü 2 bebegıme de regli erken oldum v esüt hemen azalıyor. Dıger oğulları tam cekemedıgı ıcın ıyıce azalmıstı. Bunda da çok azaldı ve bızımkı obur yetmeyince sinirlendi sonra grip bulastı abilerden burnu tıkalıydı ememedı. Ben 4 kt su içsemde azdı süt. Drlar dıyo ye bol su alakası yok valla bol yiyince öyle bir sut oldu ki. Karbonhidratı ve proteini arttırdım. Kuru incir yedim. Kılo sorunun yoksa ye gitsin. Ben lohusalıkta ıçuykusuzluktan cok kılo verdım serumla baglandı. Uyku duzenı oturunca yedım sımdı 57 kgyum. 60 ı gecmemeye calısacagım. Ama reglden 2 ay sonra süt eskisı gıbı oluyor

Vallahi kilo sorunu var ama umrumda değil .ilkini emziremedim içimde kaldı bunu en az 6 ay emzirmek istiyorum. benim de çok fena aglayasim var çok moralim bozuldu. Aslında yiyorum da tatlı da yiyorum proteinde yiyorum ama biraz daha ağırlık vereyim bakayım.birdr kızların söylediği bir vitamin vardı resmini çekmiştim onu alayım.sagol demekki azaltır ben düşüne düşüne azaltmadim.

Valla doğum kontrole de dikkat edelim. Ben yarın ilk kez ria taktir am çok korkuyorum. Eşime de korunmada güvenmiyorum.. Bızım llk oğlan tup bebek. Nasıl olsa olmaz süt de korur dedık 6 aylıkken hamıle kalmıştım. Tam emekleme yurume asamalarında hamıle dolasmak cok zor..... 2.böyle saneserı oldu... Şimdi bir süprızle karşılaşmak ıstemıyorum. 4.cocuk Allah korusun

Benim büyük oğlumda da bunda da sütüm regl dönemi azaldı. Bitince eski haline dönüyor

Canım bisi sorcam süt korumaktan kastın regl oluyodun ama emziriyodun da aynı zamanda dimi o dönem hamile kaldin

Canm her şehir her ev farklı. Benm bebek çok gazliydi çok çektik. Sırtı terlemesin önemli olan onu bakarm hep. Bide ayagi sıcak olsun
Bende içten ayaklı pijama üstüne normal eşofman altı giydiriyorum bir de çorap. Ayağı üsüdüğü an gaz oluyor. Üstünde de iç atletin üstünde bluzu, uyanınca yeleği,

Bende içten ayaklı pijama üstüne normal eşofman altı giydiriyorum bir de çorap. Ayağı üsüdüğü an gaz oluyor. Üstünde de iç atletin üstünde bluzu, uyanınca yeleği,
Büyük oglumda gaz sorunu hiç yoktu iki çorap giydirirdim patik hiç giydirmezdim. Her bebeğin ihtiyacı farklı

Canım bisi sorcam süt korumaktan kastın regl oluyodun ama emziriyodun da aynı zamanda dimi o dönem hamile kaldin
Süt koruması emzirirken adet görmezsin. Nasıl olsa adet olmuyorum yumurtlama olmaz diye korunmayinca nadiren de olsa hamile kalinabilir. Ben ilk oğlumda bir buçuk sene adet olmadim. Bunda daha olmadim bilmem ne zaman olurum ama güvenemem tabi . Doktor iyi korunun dedi belli olmaz dedi. Hatta spiral takalım dedi ama ben korkuyorum. Yan etkiler kesin bende vuku bulur

Maşallah ben biraz az yıyim hemen süt azalıyor neden ki acaba. Ben de bir ara cok tatlıya düştüm bol bol protein yedım ben de tarcınlı su ıctım. Ama ben hamur işine pasta börege dayanamıyorum. Şimdi evdeyim ya gece cocuklar uyuyunca oğlanlar evde abur cunur yemesinler dıye kekler börekler pastalar yapıyorum tabi ben de yiyorum eksik kalır mıyım.. Allahtan hareketliyim bir ek gıda başlasın azaltacahım bıraz yemeği
Evet o zaman 40ım cıkınca regl olmustum ve hep emzırıyodum o zaman hamile kaldım

Dur hemen utanma. Evinin sıcaklığına göre değişir. Ev sıcaksa Altta sıkıntı yok ama üst ince gelir. Çıtçıtlınin üstüne bir uzun kollu penye badi üstüne penye yelek giydir bence

Bir yaşa kadar degisir. Hatta anne sütü tamamen bitince bile biraz değişiyor.

Adet doneminsut azalır, normaldir.

Bende 2 çift çorap,eşofman,kısa kollu çıt-çıt li body üstüne uzun kollu sweat. Evde 23 24 derece . Üşümüyor yani ne kadar sıcak edersek o kadar üşümeye hazır olurlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…