Ne bicim bi atakmis ya gerçekten cocugumu taniyamaz oldum bende sac bas yolcam artik ya. Gecsin gitsin artik eski haline donsun. Uykusu var deliler gbi gozlerini ovaliyo burnunu eziyo omzuma gogsume kafasini sokuyo ama gel gor ki uyuyamiyo bas bas bağırıyor agliyor emmek istemiyor kirk takla atiyorm her uykuya gecis zulum resmenuykusu gelmesin de su skntiyi yasamayalm diyorum artk uyanik ve keyifli olsa bundan iyi.
Maşallah ben biraz az yıyim hemen süt azalıyor neden ki acaba. Ben de bir ara cok tatlıya düştüm bol bol protein yedım ben de tarcınlı su ıctım. Ama ben hamur işine pasta börege dayanamıyorum. Şimdi evdeyim ya gece cocuklar uyuyunca oğlanlar evde abur cunur yemesinler dıye kekler börekler pastalar yapıyorum tabi ben de yiyorum eksik kalır mıyım.. Allahtan hareketliyim bir ek gıda başlasın azaltacahım bıraz yemeği
Evet o zaman 40ım cıkınca regl olmustum ve hep emzırıyodum o zaman hamile kaldım
Ben 3.ye hamıkeyken bır kızka tanısmıstum bebegı 4 aylıkken ve regl olmadan hamıle kalmış. Nasıl olsa regl olmuyorum dıye de gebelıgı anlamamış. Farklı bir saglık sorunu ıcın dra gıdınce öğreniyor. Tabı aradan epey geçmiş dra gelmıstı usgden bebegın kac haftalık oldugunu oprenıp ona göre aldıracaktı. Cok ıkna etmeye calıstım ama olmadı. Aslında 2.bebegıydı aldırmasa da olurdu. Yanı kız dedı bır kez korunmasız ılıskı oldu onda kaldım kesın dediydi. Gecen saglık ocagına gıttım. Bır kadında adıyla getirmiş. Hemşire soruyor notlar alıyor. Kadına dedıkı nasıl korunuyorsunuz. Kadın dedı ki sevişmiyoruz. Ay nasıl hemşireyle gulmeye basladık. Kız ben uykusuzluktan adamı görecek halim mi var dedı.haklıSüt koruması emzirirken adet görmezsin. Nasıl olsa adet olmuyorum yumurtlama olmaz diye korunmayinca nadiren de olsa hamile kalinabilir. Ben ilk oğlumda bir buçuk sene adet olmadim. Bunda daha olmadim bilmem ne zaman olurum ama güvenemem tabi . Doktor iyi korunun dedi belli olmaz dedi. Hatta spiral takalım dedi ama ben korkuyorum. Yan etkiler kesin bende vuku bulur
4 e girecek 10 gün sonra yok acele etmiyorum zaten öğün olarak vermiyorum tadımlık olarak veriyorumNe kadarlik oldu canm. Sadece anne sütüyle besleniyorsa acele etme istersen.bes buçuk ayı beklicem ben .
Adet olmadan spral takabiliyorlar mı?Süt koruması emzirirken adet görmezsin. Nasıl olsa adet olmuyorum yumurtlama olmaz diye korunmayinca nadiren de olsa hamile kalinabilir. Ben ilk oğlumda bir buçuk sene adet olmadim. Bunda daha olmadim bilmem ne zaman olurum ama güvenemem tabi . Doktor iyi korunun dedi belli olmaz dedi. Hatta spiral takalım dedi ama ben korkuyorum. Yan etkiler kesin bende vuku bulur
Hadi yaBir yaşa kadar degisir. Hatta anne sütü tamamen bitince bile biraz değişiyor.
ben tüpligasyon oldum tüpleri kestirdim o anlamda rahatım ama yine de bir korkmuyor değilimValla doğum kontrole de dikkat edelim. Ben yarın ilk kez ria taktir am çok korkuyorum. Eşime de korunmada güvenmiyorum.. Bızım llk oğlan tup bebek. Nasıl olsa olmaz süt de korur dedık 6 aylıkken hamıle kalmıştım. Tam emekleme yurume asamalarında hamıle dolasmak cok zor..... 2.böyle saneserı oldu... Şimdi bir süprızle karşılaşmak ıstemıyorum. 4.cocuk Allah korusun
bak bunu ilk okuduğumda anlamamıştım 4-5 gün regli olurken azalacak ama bittiğim zaman normale dönecek ay çok şükür vallahi ben bir anda regl olunca hep az olacakmış gibi düşündüm.Benim büyük oğlumda da bunda da sütüm regl dönemi azaldı. Bitince eski haline dönüyor
ben spiral ilk regl olduktan sonra takılıyor diye biliyorum. reglin ikinci günü genelde yoğun olduğu gune göre çağırıyorlar.Süt koruması emzirirken adet görmezsin. Nasıl olsa adet olmuyorum yumurtlama olmaz diye korunmayinca nadiren de olsa hamile kalinabilir. Ben ilk oğlumda bir buçuk sene adet olmadim. Bunda daha olmadim bilmem ne zaman olurum ama güvenemem tabi . Doktor iyi korunun dedi belli olmaz dedi. Hatta spiral takalım dedi ama ben korkuyorum. Yan etkiler kesin bende vuku bulur
d vitaminine çok emin değilim ama kan ilacını 4 .ay kan tahlili yapıyorlar ihtiyaç halinde kullanılıyor.D vitaminini ne kadar zaman kullanmak gerekiyor
Demir ilacina ne zaman baslaniyor
Ben nohuttan maya yapıldığını bilmezdim@miraclemiracle
Kızlar daha önce okuduğum bir yazıda nohutun mantar maya ürettiğini ama normal yoğur tadı ve görüntüsü olduğu yazıyordu. Ben "doğadan bizim" markalı mayalar var onlardan alıp yapıcam hem probiyotik açıdan zenginleştirilmiş. Bir dönem kendim kullandım mide sorunlarından komple kurtuldum . Bebeklere de veriliyormuş zaten probiyotik bi zararı yok. Evde yaptığımız yoğurtlar da sadece iki çeşit probiyotik bakteri var bunlarda 6-7 çeşit var. Aklınızda olsun
Canım süt yapan hormon prolaktindir ve o yüksekse hamile kalmaya engel oluyo hatta bir çok kadın hamile kalmak isterken prolaktin hormonu yüksek olduğu için hamile kalamaz. Hal böyle olunca emzirirken de prolaktin yüksek . Sütün koruma hikayesi bu. Yani bilimsel bi yani var ama tam koruması yok .Canım bisi sorcam süt korumaktan kastın regl oluyodun ama emziriyodun da aynı zamanda dimi o dönem hamile kaldin
Aynen öyle. Bir dönem pratiği bende giydirdim çünkü o ara gazı çoktu. O sıkıntı azalınca tek çoraba düşürdüm. Üsüyüp üşümeme de bence bebeğe göre değişiyor. Nasıl ki büyük insanlar kimisi tek bluz ile ısınır kimi kazak ile. Her bebeğin de ihtiyacı farklıBüyük oglumda gaz sorunu hiç yoktu iki çorap giydirirdim patik hiç giydirmezdim. Her bebeğin ihtiyacı farklı
Olabilir bende onu düşündüm.işte onu bilmiyorum, benim bebe baya iri, belki o yüzden demiş olabilir.
Allah muhafaza etsin ya keyfi bebek aldırmak. Doktorda bana dedi güvenme süt bazen korumaz diye. Dogumum sezeryan olmasaydi korunmazdim. Zaten zor hamile kalıyorum. Ama sezeryanda iki üç sene ara olması lazım. Kadın en sağlam korunma yöntemi ni bulmuşBen 3.ye hamıkeyken bır kızka tanısmıstum bebegı 4 aylıkken ve regl olmadan hamıle kalmış. Nasıl olsa regl olmuyorum dıye de gebelıgı anlamamış. Farklı bir saglık sorunu ıcın dra gıdınce öğreniyor. Tabı aradan epey geçmiş dra gelmıstı usgden bebegın kac haftalık oldugunu oprenıp ona göre aldıracaktı. Cok ıkna etmeye calıstım ama olmadı. Aslında 2.bebegıydı aldırmasa da olurdu. Yanı kız dedı bır kez korunmasız ılıskı oldu onda kaldım kesın dediydi. Gecen saglık ocagına gıttım. Bır kadında adıyla getirmiş. Hemşire soruyor notlar alıyor. Kadına dedıkı nasıl korunuyorsunuz. Kadın dedı ki sevişmiyoruz. Ay nasıl hemşireyle gulmeye basladık. Kız ben uykusuzluktan adamı görecek halim mi var dedı.haklı
Evet doktor da öyle dedi. Ama olmadım hala. İlk bebeğimde olduğu gibi olursa bir seneden önce olmamben tüpligasyon oldum tüpleri kestirdim o anlamda rahatım ama yine de bir korkmuyor değilimtüm antin kuntin işler beni bulur o yüzden tırsıyorum.
bak bunu ilk okuduğumda anlamamıştım 4-5 gün regli olurken azalacak ama bittiğim zaman normale dönecek ay çok şükür vallahi ben bir anda regl olunca hep az olacakmış gibi düşündüm.
ben spiral ilk regl olduktan sonra takılıyor diye biliyorum. reglin ikinci günü genelde yoğun olduğu gune göre çağırıyorlar.
d vitaminine çok emin değilim ama kan ilacını 4 .ay kan tahlili yapıyorlar ihtiyaç halinde kullanılıyor.
Aynen . Mesela ben çok ateşli hatunum kış gunu uzun kollu giysem nefesim kesilir sankiAynen öyle. Bir dönem pratiği bende giydirdim çünkü o ara gazı çoktu. O sıkıntı azalınca tek çoraba düşürdüm. Üsüyüp üşümeme de bence bebeğe göre değişiyor. Nasıl ki büyük insanlar kimisi tek bluz ile ısınır kimi kazak ile. Her bebeğin de ihtiyacı farklı
70ten 65e düştüm birinci ay bitti. Ikinci aya gectim. Valla sütüm falan azalmadi. Sekerli hicbir sey yemiyorum ekmek yemiyorum. Onun haricinde her gün yumurta yesillik sebze yemegi yogurt yiyorum. Haftda 1 balik geri kalan günlerde etli sebzeli tencere firin yemekleri yiyorum.
3 öğün besleniyorum. Eger aksa yatana kadar cok acikirsam yogurda tarcin döküp yiyorum. Tarcin tatli yemis hissi veriyor. Meyve de yemiyorum seker var diye. Oyle iste. Gayet doyuyorum bebek de doyuyor
Patates pirinc ekmek hazir hicbir sey yok
Sadece annr sütü aliyor oglum
Bu gibi durumlarda hafif hafif ayaginizda sallamayi deneyebilirsiniz. Bende reflu yatagi var. Tam onun boyuyla eşit uzunlukta. Ayagima koyuyorum. Tum bedeni sallanmis oluyor. Hafifce sallamak gerek. Zararli fazlasi. Bir de ee eee eee çekin. Buna uyumayan cocuk yok benceNe bicim bi atakmis ya gerçekten cocugumu taniyamaz oldum bende sac bas yolcam artik ya. Gecsin gitsin artik eski haline donsun. Uykusu var deliler gbi gozlerini ovaliyo burnunu eziyo omzuma gogsume kafasini sokuyo ama gel gor ki uyuyamiyo bas bas bağırıyor agliyor emmek istemiyor kirk takla atiyorm her uykuya gecis zulum resmenuykusu gelmesin de su skntiyi yasamayalm diyorum artk uyanik ve keyifli olsa bundan iyi.
Sadece rota aşısı olduk. Digerini yaptirmadim.Kızlar 3 ay kontrolü vardı Bugun özel aşıları yapalım dedi rota ve 2 de iğne 3 aşı yaptırdık.. bayağı ağır geldi kuzuma ateş yaptı biraz fitil verdim,. Kafam karıştı sizde 3.ayda aşı yaptırtan oldu mu? Gece gece stres yaptım yanlış bişey mi yaptılar çocuğa
Bende alttan yarim kollu citcitli badi,alttan patikli bir pijama,1 çorap uzerine eşofman takımı yada tulum giydiriyorum. Eger ince ise yelek giydiriyorum degilse giydirmiyorum. Evin sicakligi 23 u gecirmiyorum.Az değil canım. Ben içe yarım kol çıtçıtlı body. Üstüne uzun kol. Alta bir pantolon. Bir ince biri kalın iki çift de çorap giydiriyorum. Ev 23 derece. Normali bu bence. Hele ki 24dereceden fazla olan evde çocuklar kurdeşen döker ve hasta olmaya daha açık olurlar
Kızımda 5 aylikken basladim. Yemek secmez herseyi yer.Ek gıda değil de tadimlar diyorum ben anne sütü alıyor sadece mama hiç kullanmadım annem derdi bir bebeği 3 aylıkken yavaş yavaş tattirmaya başlayacaksın sonra daha bilinçli oluyor yemiyor derdi yigenlerime de aynı şekilde yaptırdı onlar şuan hiç bise ayırt etmeden yiyorlar
Bebek yoğurduna bakayım bulabilirim umarım
Sute cok güvenmeyin. Benim annem ben 4 aylikken hamile kalmis. Adet gormeden kalmış hatta.Süt koruması emzirirken adet görmezsin. Nasıl olsa adet olmuyorum yumurtlama olmaz diye korunmayinca nadiren de olsa hamile kalinabilir. Ben ilk oğlumda bir buçuk sene adet olmadim. Bunda daha olmadim bilmem ne zaman olurum ama güvenemem tabi . Doktor iyi korunun dedi belli olmaz dedi. Hatta spiral takalım dedi ama ben korkuyorum. Yan etkiler kesin bende vuku bulur
D vitami 1 yaşına kadar,4 aylikkende demir başlıyor.D vitaminini ne kadar zaman kullanmak gerekiyor
Demir ilacina ne zaman baslaniyor
1 toz 660tl 3 toz olacak.Cnm meningog aşısı fiyati nedir
Bende giydiriyorum canım hiç duymadım sıkıntı olcağını aynen büyük aldım bende corabıBiraz büyük beden aldım bı yaş galiba. İki aylık olduktan sonra başladım. Bilemedim doktor muayene ederken gördü külotlu corabi bişey demedi.
Genel olarak iyiyiz sadece oglumun gozunun birinde capaklanma oluyor. O canimi sıkıyor. O dempo bizde de varKızlarrr iyi akşamlar nasılsınız bebeşiler nasıl ben bizim kızın demposuna kaptırdım kendimi pek giremiyorum ama okuyorum fırsat buldukça
Sallamayi da denedim cnm malesef olmadi banyo da cok ise yaramaz oldu bu siraBu gibi durumlarda hafif hafif ayaginizda sallamayi deneyebilirsiniz. Bende reflu yatagi var. Tam onun boyuyla eşit uzunlukta. Ayagima koyuyorum. Tum bedeni sallanmis oluyor. Hafifce sallamak gerek. Zararli fazlasi. Bir de ee eee eee çekin. Buna uyumayan cocuk yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?