2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Banyo yaptirmak uykuya dalmasina yardimci olur belki. Biz akşamları yaptiriyoruz daha kolay uyuyor. 3 gun yaptirmasam 3. Gun zor uyku uyuyor gec yatiyor uykusu olmasina ragmen uyuyamiyor agliyor gozlerini ovustura ovustura bi hal oluyor

Ben az yemiyorum ki valla koca kase yogurt salata yemek yiyorum. Sadece icinde aycicek yagi seker un pirinc patates eriste havuc olmayan yemekler yiyorum. O zaman cok yesen bile kilo yapmiyor

Ama tatli hamur isi yedikce acikiyorsun. 2 dakkada bir gidip bir seyler atıştırma geregi hissediyorsun

Ben 3.ye hamıkeyken bır kızka tanısmıstum bebegı 4 aylıkken ve regl olmadan hamıle kalmış. Nasıl olsa regl olmuyorum dıye de gebelıgı anlamamış. Farklı bir saglık sorunu ıcın dra gıdınce öğreniyor. Tabı aradan epey geçmiş dra gelmıstı usgden bebegın kac haftalık oldugunu oprenıp ona göre aldıracaktı. Cok ıkna etmeye calıstım ama olmadı. Aslında 2.bebegıydı aldırmasa da olurdu. Yanı kız dedı bır kez korunmasız ılıskı oldu onda kaldım kesın dediydi. Gecen saglık ocagına gıttım. Bır kadında adıyla getirmiş. Hemşire soruyor notlar alıyor. Kadına dedıkı nasıl korunuyorsunuz. Kadın dedı ki sevişmiyoruz. Ay nasıl hemşireyle gulmeye basladık. Kız ben uykusuzluktan adamı görecek halim mi var dedı.haklı

Ne kadarlik oldu canm. Sadece anne sütüyle besleniyorsa acele etme istersen.bes buçuk ayı beklicem ben .
4 e girecek 10 gün sonra yok acele etmiyorum zaten öğün olarak vermiyorum tadımlık olarak veriyorum
Adet olmadan spral takabiliyorlar mı?
Bir yaşa kadar degisir. Hatta anne sütü tamamen bitince bile biraz değişiyor.
Hadi ya

ben tüpligasyon oldum tüpleri kestirdim o anlamda rahatım ama yine de bir korkmuyor değilim tüm antin kuntin işler beni bulur o yüzden tırsıyorum.
Benim büyük oğlumda da bunda da sütüm regl dönemi azaldı. Bitince eski haline dönüyor
bak bunu ilk okuduğumda anlamamıştım 4-5 gün regli olurken azalacak ama bittiğim zaman normale dönecek ay çok şükür vallahi ben bir anda regl olunca hep az olacakmış gibi düşündüm.
ben spiral ilk regl olduktan sonra takılıyor diye biliyorum. reglin ikinci günü genelde yoğun olduğu gune göre çağırıyorlar.
D vitaminini ne kadar zaman kullanmak gerekiyor

Demir ilacina ne zaman baslaniyor
d vitaminine çok emin değilim ama kan ilacını 4 .ay kan tahlili yapıyorlar ihtiyaç halinde kullanılıyor.

Canım bisi sorcam süt korumaktan kastın regl oluyodun ama emziriyodun da aynı zamanda dimi o dönem hamile kaldin
Canım süt yapan hormon prolaktindir ve o yüksekse hamile kalmaya engel oluyo hatta bir çok kadın hamile kalmak isterken prolaktin hormonu yüksek olduğu için hamile kalamaz. Hal böyle olunca emzirirken de prolaktin yüksek . Sütün koruma hikayesi bu. Yani bilimsel bi yani var ama tam koruması yok .

Büyük oglumda gaz sorunu hiç yoktu iki çorap giydirirdim patik hiç giydirmezdim. Her bebeğin ihtiyacı farklı
Aynen öyle. Bir dönem pratiği bende giydirdim çünkü o ara gazı çoktu. O sıkıntı azalınca tek çoraba düşürdüm. Üsüyüp üşümeme de bence bebeğe göre değişiyor. Nasıl ki büyük insanlar kimisi tek bluz ile ısınır kimi kazak ile. Her bebeğin de ihtiyacı farklı

Allah muhafaza etsin ya keyfi bebek aldırmak. Doktorda bana dedi güvenme süt bazen korumaz diye. Dogumum sezeryan olmasaydi korunmazdim. Zaten zor hamile kalıyorum. Ama sezeryanda iki üç sene ara olması lazım. Kadın en sağlam korunma yöntemi ni bulmuş ay bikac gündür rüyamda kendimi hamile görüyorum. Hatta bu gece doktorda gördüm kendimi doktor bebek kız diyodu

Evet doktor da öyle dedi. Ama olmadım hala. İlk bebeğimde olduğu gibi olursa bir seneden önce olmam

Aynen . Mesela ben çok ateşli hatunum kış gunu uzun kollu giysem nefesim kesilir sanki

Ay super 5 kilo bir ayda.Ara ogun yok mu ? KHvaltida da mi ekmek yok? Kararliyim baslicam bende yoksa yuvarlanicam

Bu gibi durumlarda hafif hafif ayaginizda sallamayi deneyebilirsiniz. Bende reflu yatagi var. Tam onun boyuyla eşit uzunlukta. Ayagima koyuyorum. Tum bedeni sallanmis oluyor. Hafifce sallamak gerek. Zararli fazlasi. Bir de ee eee eee çekin. Buna uyumayan cocuk yok bence

Kizlar benim şu kundak durumundan kurtulmam lazim. 3 bucuk ayligiz artik. Kundaklamadim bugun. Gunduz uykusunda 15 dk uyudu. Sonra elini hareket ettirdi yüzüne getirince uyandi
E kundakla diceksiniz. Gece uykusuna gecerken emerek geciyor. Memede uyuyakalinca yatagina yatirip uyurken kundakliyorum. Bazen uyanmiyor bazen uyaniyor. Emme aşamasında da kundaklatmiyor

Tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.

Sadece rota aşısı olduk. Digerini yaptirmadim.
Bende alttan yarim kollu citcitli badi,alttan patikli bir pijama,1 çorap uzerine eşofman takımı yada tulum giydiriyorum. Eger ince ise yelek giydiriyorum degilse giydirmiyorum. Evin sicakligi 23 u gecirmiyorum.
Kızımda 5 aylikken basladim. Yemek secmez herseyi yer.
Sute cok güvenmeyin. Benim annem ben 4 aylikken hamile kalmis. Adet gormeden kalmış hatta.
D vitaminini ne kadar zaman kullanmak gerekiyor

Demir ilacina ne zaman baslaniyor
D vitami 1 yaşına kadar,4 aylikkende demir başlıyor.
Cnm meningog aşısı fiyati nedir
1 toz 660tl 3 toz olacak.

Kızlarrr iyi akşamlar nasılsınız bebeşiler nasıl ben bizim kızın demposuna kaptırdım kendimi pek giremiyorum ama okuyorum fırsat buldukça
Genel olarak iyiyiz sadece oglumun gozunun birinde capaklanma oluyor. O canimi sıkıyor. O dempo bizde de var

Sallamayi da denedim cnm malesef olmadi banyo da cok ise yaramaz oldu bu sira Umay- Soyleki kucaktan yatis pozisyonuna gectigi anda basliyo aglamw krizleri altini bile degiscek olsam yatay pozisyonu kabul etmiyo emmek uzanmwk pusete
Koyulmak hepsi. Hoplata ziplatw annem dik tutuyo karsima gecip oyle emziriyorm yavas yavas aliyorm kucagima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…