2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu huzursuzluklar hep buyume atagi belirtisi. Bizde de 12 hafta ataginda aynisi olmustu. Kucagima alip dizime yatiriyodum. Memeyi verince emmiyordu. Zorlayinca agliyordu. Bizde 4 gün sürdü. Sonra bir sabah uyandiginda mutlu uyandi. Verdim memeyi. Baya 20 dk araliksiz emdi. Sonra artik eskisi gibi emmeye devam etti. Benimki her kosulda ayakta uyuyordu. Sizinki uyumadigi icin de huzursuz ama sabredin gececektir.

cok pahalı cnm

Benim doktorum ilk altı ay ria önermedi. İlk 6 ay erkeğin korunmasını tavsiye ediyor.
İlk altı ayda riada kayma riski yüksek olurmuş. Kayarsa da bu doktorun fark edebileceği bir şeymiş hiçbir belirti olmazmis.
Diğer yöntemler de hormonları etkiliyor malum. Sütü azaltıyor ve süt ile bebeğe geciyor. O yüzden ilk 6 ay erkegin korunması uygunmuş.

Canım bisi sorcam süt korumaktan kastın regl oluyodun ama emziriyodun da aynı zamanda dimi o dönem hamile kaldin
Doktor sakin süt korur diye güvenmeyin dedi (hiç riske atamadım zaten) . E adet olmuyor yumurtlama oluyor mu? nasıl olacak dedim. Evet o güne kadar olmadın diyelim, ama ya o gün ilk yumurtlama gerçekleştiyse? Ya o ay ilk adetini olacaksan da olamadan hamile kalırsan? dedi.

D bir taşa kadar kesin. Bizimkiler kış bebeği olduğu için bir yaşı doldurunca yine kış. Muhtemelen devam edilir.

Canım bu ataklar ,gaz ,kaka .... Bunlar bana tavandan asmalı salıncak kurdurdu yetmedi iki odaya yaptık. Aşırı işe yarıyo. Artık salıncakta uyutmuyorum beşiğinde koyup totosunu piş piş yapıyorum ağzına emziği veriyorum uyuyo . Uyumuyosa salıncağa alıyorum yormuyo beni o zaman. Bir zamanlar kurtarıcımız oldu.kesinlikle tavsiye ederim. Malzemelerin toplamı 15 TL falan tuttu. Çelik vidalı dubeller ve ip ama değeri paha biçilmez

Valla bilmiyorum ayin 16 da gittim kontrole 660 dedi
Özel hastanede mi sordun?
Ben hamileyken 350'ydi. Büyük oğlana yaptırmak için sormuştum. Hadi 400 olsun şu an.
Ama özel hastaneler üstüne fark koyuyor. Eczaneye getirtip sağlık ocağında yaptırıyorum ya da üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Fark koyulmuyor.

Bu ayda Bexsero yapılıyor 350 idi yanilmiyirsam 9-15 ay arası Nimenrix olacak o da ücretli ama çok zaman geçti bizimkinden. 250'ydi iki sene önce.
Cnm tek doz yaptırsam kaç yaşında olur sence bu aylarda 3doz oluyorlarmis birde 11ve9yasinda çocuklarım var onlarda oluyormu bu aşı rota yaptirmisdim

Çok küçükmüş yaa. Sosyal medya fenomenleri bikac tane iki bebeğin arası bir yaş. Lohusalık biter bitmez hamile kalmışlar.

Bende giydiriyorum canım hiç duymadım sıkıntı olcağını aynen büyük aldım bende corabı
İki kat picama üst üste biraz kaba gibi oluyo . Külotlu çorapla daha düzgün duruo giysiler sanki. Bı tane bordo pantolonu var. Dışarı çıkarsak giydiriyorum. İlk picama üstüne giydirdim. Lahana gibi oldu sonra amaaan dedim iki aylık oldu çıkardım ilk oglandan kalma külotlu çorap lari başladık giymeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…