2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar bebegimin 3. Ay kontrolu vardi bugun. Demir rksikliginden suphelendi doktor katilarak aglamadan dolayi demir damlasi verdi ve kakasinda mukus oldugu icin kaka tahlili istedi. Pazartesi kaka tahlili vericez ve asi olacak.

kaka da birsey cikmazsa kana bakilacak. Kanda da cikmazsa diyete girecegim.

Cnm rotayı nezaman yaptircan benim 29dogumlu 30da yaptircam senle aynı doğumlu sanırım sağlık ocağında yaptircam aşıyı alcam goturcem

Yalnız bunda şöyle bir durum var. Üretimden itibaren 7 yıl kullanilabiliyor. Sonrasında ömrünü tamamlamış oluyor.
Bunu bilmiyodum . Alacağım ürünleri bu açıdan da degerlendiririm çünkü malum sıfır ürünler gerçekten çok pahalı ve tabi güvenlik içinde şart

Allahım birdaha yaşatmasın cnm çok geçmiş olsun Eymen kaç aylik

O an dediklerinizi anlamiyorm bile.. Bi kulagmdan girdi digerinden çıktı.. Cok kahroldum çünkü.. Axel bilir.. Bizim doktorda bugun aynisini dedi.. Ureme yok hatta direkt sondayla verdik biz ilk girdgmzde.. Ates yok.. Halszlik yok.. Sadece aşırı kusma var.. Çiş yapamadi bide.. Ben üzüntüden acilde esime kac kere bagrdm hatta

Bu doktorlar ne is yapio acaba.. Bide milletin goztepede ove ove bitiremedgi ali balik doktor yatis verdi bize.. Vizit esnasnda baska doktor yatis olmaz dedi ali balik bisey diyip yatis olsun dedi.. Bu ali balik da statukocu zaten.. Parasi olana tamah etcek bi doktor izlenimi verdi niyeyse

BDV basliginda aşı konusu acilmis. Aşı yaptirmamayi savunan ebevyenler icimizde bile varlar. O basliga yazmis biri. Sinirim bozuldu sabah sabah. Vallahi nefret ediyorum bunlardan. Kendi cocuklarimizi disari cikaramaz olduk.
Ben bu şekilde düşünmüyorum kar zarar yapıyoruz bende yaptırdım ama o insanları da anlayabiliyorum kimse kendi çocuğunu başkasından çok düşünemez onların evladı sonuçta eğer yaptirmiyorlarsa araştırmışlardır illa ki hem eğer senin çocuğun asılı ise zaten sorun yok bulaşmaz ben de yaptırdım aşılarını ama acaba mı diye düşünmedim değil
Teşekkürler
Bende böyle düşünüyorum

Aşı karşıtlarının öne sürdükleri iddialar tıp dünyasında kanıtlanmamış ve bilimsel dayanağı olmayan veriler.
Benden daha iyi bilen varsa aydınlatsın ama Dünya Saglik Örgütü 2018 senesinde kizamik nedeniyle 140 bin ölüm olduğunu acikladi. Cogu da 5 yaşın altinda. Bünyemize bir ilac alirken dahi ondan yuzde 100 fayda görmüyoruz. Yan etkileri vucudumuzun bir baska noktasini etkiliyor. Aşı yapılmadıkca salgin ve ölümler artiyorsa bu durumda aşı karsitligi benim saygi duyacagim bir görüş olamiyor maalesef

Dedigim gibi daha iyi bilen varsa aydinlatsin. Ben bu konuda yuzde 100 bildigimi iddia etmiyorum

Bunu bilmiyodum . Alacağım ürünleri bu açıdan da degerlendiririm çünkü malum sıfır ürünler gerçekten çok pahalı ve tabi güvenlik içinde şart
Bir de hafif de olsa yatabilen bir şey olmalı. Eğim verilebilir olmalı. Benim büyük oğlana çok güzel bir koltuk aldık. Güvenlik falan çok iyi ama eğimli hali bile çok dik. Alırken çocuk küçüktü buna dikkat etmemiştim. Yolculukta falan çok zorluyor.

Bu doçent dediğin doktor nerede?

Aşı karşıtı değilim ama.yabanci aşıya karşıyım. Bir aşının içinde maymun dnasi tavuk dnasi olmamalı. O tavuk dnasi olan aşı yumurta alerjisi olan çocuğa anaflaksi sebebi ne yazık ki.
Amerika yıllar önce bir arastirma yapıyor. Diyor ki biz bebeklere küçükken farklı şeyler zerk edersek bu bebeklerde bu besinlere alerji gelişmez. Orada yaygın bir alerji, fıstık. Yer fıstığı ekleniyor bir aşının içine. Ve ondan sonra fıstık alerjisinde patlama oluyor. Yaptıkları hesap ters tepiyor. Ve dünyanin farklı yerlerine de yayılıyor bu alerji... Alerjinin sebebi aşı, diye bir tez var. Elbette doğru diyemem buna ama bazı alerjilere bazı aşıların payı var.
Ben tekrar tekrar söylüyorum. Bizim hedefimiz yine YERLİ AŞI olmalı. Bu hem çocuklarınızın geleceği için hem ekonomimiz için çok çok önemli. Böyle büyük bir pazar iken ilaç pazarı ben pfrizer'in uettigi aşıya nasıl guveneyim?

Evet baktiklarimda buna dikkat ediyorum çocuk uyuyunca iyi olur diye ve biz ailelerle farklı sehirlerdeyiz uzun yol için özellikle yatabilen bakıyorum. Bilgileriniz için çok teşekkürler

Yeni bir bilgi ile geldim :)
Grip mikrobu havada 45 dk asılı kalıyormus. Yapıştığı yüzeyde de 3 saat ile 6 saat arası.
Evi nemlendirirken peteğin üzerine ıslak pamuğa birkac damla aromatik yağ ( lavanta limon vs) damlatıp koyarsanız o yağ havaya karışıyor. Havadaki mikropları yakaliyormuş. Lavanta aşırı kokulu oluyor. Ondan çok damlatmamak lazım. Ama limon çok hafif. Onu bol damlatiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…