2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Güzel bir bilgi cnm bilmiyorum bu salgın nerden geliyor arkadaşa üzüldüm bende bebeği domuz gribi ve ateşi bile olmamis

Rint harikasın benim bebeler alerjik biliosun. Tikanmaz dimi çocuklar yağın kokusundan.

Kızlar 2. Ay aşısının olduğu yer şişmiş kızarmış bugün normal mi bu ? Bu arada 4. Aya giriyoruz 2 ay sonra şişti

Arkadaslar ikş aylık aşıları olduk bugün sabahtan beri ateşi yoktu şimdi biraz çıktı ateşi bir cay kasıgı calpol verdim baska yapacak bişey varmı biraz eşim telaş yaptı doktora mı götürsek diyo gerek var mı 37.6 ateşi şuan

İlk gün bizdede olmuştu çok huzursuzdu.calpol iyi gelecektir.bu aşilardan sonra 4 gün banyo yok su gelmemesi lazim.4 saatte bir ateş düşürücü verip sabahi bekle istersen ilk gün yapıyor ateş.

Calpol yeterli gelmiştir bizde de ateşyaptı 2. Ay aşısı
Bizim bebek hemşiresi 1-2 ay sonra dışa doğru kızarıklık şişme olabilir demişti.teyenoz aşısının tuttuğunu gösterir der büyüklerde.
rahatladım canım sağol

Koldan olan da altıncı ay gibi falan şişebilir panik olmayın demişti hemşiremiz
Bizimki de belki 6 ay demiştir.ciddi bir hafıza kaybı yaşıyorum özellikle yakın zaman için birşeyleri hatırlıyorum ama tam değil yada hatırlamıyorum.ne olacak halim bilmem . doğum yapan bir arkadaşla konuştum iyi senin yakin zamanmis benim uzağında da sorun var diyor

Kızlar 2. Ay aşısının olduğu yer şişmiş kızarmış bugün normal mi bu ? Bu arada 4. Aya giriyoruz 2 ay sonra şişti
Benim oğlumda da öyle. Kolunda hafif bi şişme ve kızarıklık var . normal. Aşının tuttuğunu gösteriyo.
Ben de yakın Uzak hatta anlık aşırı unutkanlık var. Tüm beyin hücrelerim bebeğimle meşgul

Koldan olan da altıncı ay gibi falan şişebilir panik olmayın demişti hemşiremiz
Evet koldan olan şişti canım ağrı yapıyor biraz sanırım kolunu tutunca ağlıyor
Ben ne zaman su içtim ne zaman banyo yaptım onu bile çoğu zaman hatırlamıyorum

Offf Allah korusun ya... Yavrum minicik... Allah tüm yavruları korusun. Tez zamanda şifa versin inşallah.

Güzel bir bilgi cnm bilmiyorum bu salgın nerden geliyor arkadaşa üzüldüm bende bebeği domuz gribi ve ateşi bile olmamis
Biz hastaydım malum, çok korktum grip olmasindan. Ben de ateş olmadı grip değil diye düşünüyordum hep. Pazartesi doktor gördü ama bizimkini. Büyük olan ve biz de iyileştik. Küçük de toparladı.
Ama yazdığını okuyunca hem çok üzüldüm hem korktum.

Rint harikasın benim bebeler alerjik biliosun. Tikanmaz dimi çocuklar yağın kokusundan.
Lavantada tikanabilirler. 30 damla damlattim beni tikadi. Artık 3-5 damla damlatiyorum Ama limon çok etkilemez çok hafif oluyor o. Aman hiçbiri olmazsa hakiki zeytinyağı yap kız sen de :)
Aslında difüzör denen bir alet var. Onunla vermek gerek ama sipariş edeyim kargolansin geldi falan derken... Bu yöntem işe yaradı bence. Yağ buharlasti yavaş yavaş.
Öncesinde büyük oda nemlendiricisi ne koydum yağdan çok iyi oldu. Ama bir süre sonra koku yapti. Kızartma kokusu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…