- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Dik tut emdikten sonra. Eğimli yatır. Birde geniz akıntısı olabilir mi. Benim ki, geniz akıntısı varken sürekli kusuyordu.Bende ondan supheleniyorum.. Eskiden boyle kusmazdi.. Ne zmn kusmasi artti zaten idrar yolu enfeksiyonu oldugunu dusunup hastaneye götürdük.. Aşırı kusuyor yaa.. Yedigini çıkarıyor sankianne sutunu bile çıkarıyor.. Mamayi arttrdm dedim ondandr dedim azalttik gene ayni.. Yine hastane yollari gorunuyor bana oyyy allahm oyyy
Dik tut emdikten sonra. Eğimli yatır. Birde geniz akıntısı olabilir mi. Benim ki, geniz akıntısı varken sürekli kusuyordu.
Galiba urolog tavsiye etcek olan yok.. Neyse artik sora sora bulurum insallah
Yaa kızlar eymenin kusmasi hala geçmedi.. Kafayi yiycem.. Zaten 5kilo hala.. Kilo alamiyo.. Acaba midesinde bisey mi var kafayi yiycem en sonunda.. Besledikten sonra agiz dolusu kusuyor bi de sonrasinda da kusuyor agiz dolusubütün dertler gelin anasini satim.. Seni yenecem dertler
Omer Faruk Azal'i tavsiye ederim.
Işte arada bir yapıyorumBanyo? Yapabiliyor musun? İşte bu harikayap ama hatırlama. O bile muhteşem
Atak haftası olabilir canımDun gec oglum dogru duzgun uyumadi. Gözlerini ovusturuyor am uyumuyor agliyor
Meme emmiyor. Emdirek icinpozisyon alinca basiyor yaygarayi kafam şişti o nasil yuksek ses.
Alip gezdiriyoruz biraz sakinlesiyor sonra yine basa sariyor. 3te yattik anca. Sut icmek icin uyaninca da tutmadi memeyi agladi çığlık ata ata
Gaz masajiyla da cikarmadi gaz. Derdi nydi anlamadim. Sabah uyanmis gülücükler saciyor. Geceki Chucky bendim sanki
Canm ikinci ayda yapilan karma asi icindeki bogmaca asisina tepki verdi vucudu yuzunde iltihapli su toplamis gbi kabartilar cikti vucudunda kuruluk ve o kabartilardan olustu cildiye gittik kortizonlu krem filan kullandik gecer gbi oldu 8 gunluk tedavi sonrasinda tekrar basladi ve daha da artiyor bacaklarina diz kapagi arkasina kadar yayildi. Fakulteye gidebilirsem gidicez. Sk karsilasiliyormus bu durumla fakulte ozel asi hazirliyormus icinde bogmaca olmayan eger gidemezsem de asisini yaptirmicam 4.ay asimiz geldi iki gun sonra. Yaptırmazsam da tutanak tutacaklarmis saglik ocagindan. Hayir goz gore gore de cocugumun alerjisi ola ola nasil yaptırayım? Yani bu asi konusunda kafam cok karisik yaptırıyorum ama icim rahat degil. yaptirsan bi dert yaptirmasan bin dert. Kafam allak bullakNe alerjisi cikti canim
Tam iki haftadir bu anlattigini yasiyoruz. Atak haftasindan oldgnu dusunuyorm 15-19 bitince düzelecek diye bekliyorm 17 suandaDun gec oglum dogru duzgun uyumadi. Gözlerini ovusturuyor am uyumuyor agliyor
Meme emmiyor. Emdirek icinpozisyon alinca basiyor yaygarayi kafam şişti o nasil yuksek ses.
Alip gezdiriyoruz biraz sakinlesiyor sonra yine basa sariyor. 3te yattik anca. Sut icmek icin uyaninca da tutmadi memeyi agladi çığlık ata ata
Gaz masajiyla da cikarmadi gaz. Derdi nydi anlamadim. Sabah uyanmis gülücükler saciyor. Geceki Chucky bendim sanki
Herkes kendi evladi icin en dogrusunu yapmaya çalışıyor. Bende eksileri artilari tarttik yaptirdim ama icim rahat mi degil? Ustune üstlük alerji oldu yavrum asidan ve suphelerim iyice artti. Ben nefret soyleminizin dogru olmadigini dusunuyorm hala ısrarla. Sonucta onlarda birer anne baba ve cocugu icin araştırıp dogru olani yapmaya çalışıyorlar. Ömür Allahtan tedbir bizden.Tamamen verilere bakiyorum. Aşı yoksa salgin artiyor. Elbette kendi cocugum da etkileniyor bundan. Aşı yüzde yüz korumuyor ki. Sizin cocugunuz aşı yaptirmayan bir cocuk nedeniyle hasta olsa bu sekilde saygi duyuyorum, onlarin gorusu diye rahat rahat konusamazdiniz diye dusunuyorum.
rint Farkli bir acidan degerlendirmis. Yerli aşıyı savunmuş. Bilmiyordum ogrenmis oldum ve katiliyorum. Saygi da duyuyorum. Ama diger konuya saygi duymam mumkun degil. Burada bir ideolojiyi ya da görüşü tartismiyoruz ki onlarin gorusu budur diye kenara cekilelim. Cocuklarimizin salgindan korunmasini söz konusu. Alerjik olayina bisey diyemem.
Işte arada bir yapıyorumbenim tek çocuk o yüzden biraz daha rahatım
Atak haftası olabilir canım
Tam iki haftadir bu anlattigini yasiyoruz. Atak haftasindan oldgnu dusunuyorm 15-19 bitince düzelecek diye bekliyorm 17 suanda
Çok geçmiş olsun canım, ürolog Fatih Kurtuluş’a gitmiştim ben önceden memnunduk ama çocuk üroloji ayrı ise hiç bilmiyorum maalesef.Galiba urolog tavsiye etcek olan yok.. Neyse artik sora sora bulurum insallah
Yaa kızlar eymenin kusmasi hala geçmedi.. Kafayi yiycem.. Zaten 5kilo hala.. Kilo alamiyo.. Acaba midesinde bisey mi var kafayi yiycem en sonunda.. Besledikten sonra agiz dolusu kusuyor bi de sonrasinda da kusuyor agiz dolusubütün dertler gelin anasini satim.. Seni yenecem dertler
Ben tek çocukla da yapamiyordumIşte arada bir yapıyorumbenim tek çocuk o yüzden biraz daha rahatım
Atak haftası olabilir canım
Ayni durumdayim sinirlerim harap oldu 2 haftadir denemedigim yontem kalmadi kucağıma yatircagimi anladigi anda basiyo cigliklari katila katila agliyor. 24 saat emiyor memede diye isyan ettigim cocuk memeyi gormesin yeterki basliyor aglama krizi. Ben sadece uykuda emzirebiliyorm 2 haftadir. Sakinlesmesi cok uzun sürüyor uykusu var emmeden uyuyamiyor emmekte istemiyor agliyor. Tam hunilik oldum. Şarkılar turkuler oyunlar hoplat zıplat bi sekilde sakinlestirip emziriyormGaliba atak haftasinda.
Hala memeyi gorunce agliyor allahim ya meme ucum küçüktü emzirebilmek icin kac kisi birden ugrastik. Ilk 2 hafta boyunca emziriken meme agzindan cikmasin diye tuttugu an tip oynadiknefes almadik nerdeyse. Belimiz koptu dakikalarca.
Onceden sakinlestigi memeyi görünce canhıraş agliyor saka gibi sinirlerim bozuldu
Canim oglum anneem bilmem ne diye dil dökerek anca tutturdum emdi uyudu. Uyaninca gene ayni seyler olur allah bilir
Anne olunca korkular da endiseler de buyuduler.Rabbim herkesin yavrusuna ailesine saglik sihhat versin. Dun depremde bizde sallandik bebegim kucagimdaydi sok gecirdim anlayamadm ne oldgnu. Gece boyu uyuyamadm koynumda yatirdim besigine bile koymaya cekindim. Hemen bi canta hazirladm arabama battaniye koydum bebegin esyalarindan bir çanta. Rabbim enkaz altindakilere yardim etsin. Eskiden de depremlere sahit oldum hic boyle korkmamistm
Kusarken sümüğümsü oluyor mu. Yapış yapış yani. Evet geniz akıntısına da serum fizyoloji yapılıyor. Böyle durduk yere midesi falan bulanıyordu benim ki nin. Hasta olmuştu. Doktor geniz akıntısı kolay kolay bitmez demişti kontroldeYarim saat filan hep tuttum nefes almadm pozisyonu bozulmasın diye yine kustu.. Geniz akintisi varsa naapcam peki? Fizyolojik serum filan mi
Ben babasına bırakıp iki günde bir giriyorum mutlaka, o kadar da baksınBanyo? Yapabiliyor musun? İşte bu harikayap ama hatırlama. O bile muhteşem
Annelik işte. Geçen sene tatilden dönerken gemiye bindik. Çok rüzgarlı bı gündü. Vapur hiç düz gidemedi bata çıka gittik iki saat boyunca kesinlikle canlı cikabilecegimizi düşünmedik. Kusmayan kimse kalmadı. Çocuğum olmasaydı o kadar korkmazdm batarsak da kelime-i şehadet getirir ölümü beklerdik. Gözüm can yelekleri de . Bize takilir da üç yasindaki bebeğe uyar mı acaba. Eğer batarsak ben yüzme bilmiyorum oğlumu nasıl kurtaricam.neler neler . Şimdide aklim cikio büyük deprem olursa çocuklarımı koruyamazsam. Büyük anaokuluna gidio ya ordayken olursa.Rabbim herkesin yavrusuna ailesine saglik sihhat versin. Dun depremde bizde sallandik bebegim kucagimdaydi sok gecirdim anlayamadm ne oldgnu. Gece boyu uyuyamadm koynumda yatirdim besigine bile koymaya cekindim. Hemen bi canta hazirladm arabama battaniye koydum bebegin esyalarindan bir çanta. Rabbim enkaz altindakilere yardim etsin. Eskiden de depremlere sahit oldum hic boyle korkmamistm
Ben de yaptım ve bütün gece vicdan azabı çektimKızlar ya bebeğimin çişi beline doğru taşmış gece, farkedince hemen değiştim ama, buz gibi olmuştuinşallah hasta olmaz
Akşam uyutmadan değişmemiştim, siz yapmayın benim gibi ..
Benim de bazen artıyo bazen azalıyoYa kizlar mastit olmadan,agri sizi olmadan da kanallar tikanabilir mi? 1 hafta once elle bile 3- 4 dk da cok guzel sagdigim meme bu hafta sut yok resmen.Tazyikten 1 metre oteye onsut giderdi resmen kesildi şak diye Emdiklerinden sonra( artik kac cc geliyosa 40 50 olmaz bile) o yumusak hali yok.Memenin ust tarafinin icleri sert sert.Acaba kanallar mi tikali ? Ovuyorum,sagiyorum normalin ceyregi kadar cikmiyoBitti mi acaba orda sut uretimi artik ?Ne yapayim ya.lahana koysam mi? Tekrardan eskisi gibi cogalir mi acaba ?
Banyo canım her gün yaptır. Totosuna sürdüğün kremden sürKizlar bebegimin boynu pisik oldu ne onerirsiniz
Şöyle söyleyim. Allah göstermesin ama 150bin ölen cocuktan biri senin de olabilir di, benim de. Ben nefret etmekte hakliyim. Çünkü anneyim. Başımıza gelirse ne kadar saygı duyabiliriz ki? Tabiki Allah korusun diyorum. Ne sizin ne de benim. Kimseye yasatmasin. Aşı karşıtları dahil kimseye yaşatmasınHerkes kendi evladi icin en dogrusunu yapmaya çalışıyor. Bende eksileri artilari tarttik yaptirdim ama icim rahat mi degil? Ustune üstlük alerji oldu yavrum asidan ve suphelerim iyice artti. Ben nefret soyleminizin dogru olmadigini dusunuyorm hala ısrarla. Sonucta onlarda birer anne baba ve cocugu icin araştırıp dogru olani yapmaya çalışıyorlar. Ömür Allahtan tedbir bizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?