2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Dik tut emdikten sonra. Eğimli yatır. Birde geniz akıntısı olabilir mi. Benim ki, geniz akıntısı varken sürekli kusuyordu.

Dik tut emdikten sonra. Eğimli yatır. Birde geniz akıntısı olabilir mi. Benim ki, geniz akıntısı varken sürekli kusuyordu.

Yarim saat filan hep tuttum nefes almadm pozisyonu bozulmasın diye yine kustu.. Geniz akintisi varsa naapcam peki? Fizyolojik serum filan mi

Omer Faruk Azal'i tavsiye ederim.

Banyo? Yapabiliyor musun? İşte bu harika yap ama hatırlama. O bile muhteşem
Işte arada bir yapıyorum benim tek çocuk o yüzden biraz daha rahatım
Atak haftası olabilir canım

Ne alerjisi cikti canim
Canm ikinci ayda yapilan karma asi icindeki bogmaca asisina tepki verdi vucudu yuzunde iltihapli su toplamis gbi kabartilar cikti vucudunda kuruluk ve o kabartilardan olustu cildiye gittik kortizonlu krem filan kullandik gecer gbi oldu 8 gunluk tedavi sonrasinda tekrar basladi ve daha da artiyor bacaklarina diz kapagi arkasina kadar yayildi. Fakulteye gidebilirsem gidicez. Sk karsilasiliyormus bu durumla fakulte ozel asi hazirliyormus icinde bogmaca olmayan eger gidemezsem de asisini yaptirmicam 4.ay asimiz geldi iki gun sonra. Yaptırmazsam da tutanak tutacaklarmis saglik ocagindan. Hayir goz gore gore de cocugumun alerjisi ola ola nasil yaptırayım? Yani bu asi konusunda kafam cok karisik yaptırıyorum ama icim rahat degil. yaptirsan bi dert yaptirmasan bin dert. Kafam allak bullak

Tam iki haftadir bu anlattigini yasiyoruz. Atak haftasindan oldgnu dusunuyorm 15-19 bitince düzelecek diye bekliyorm 17 suanda

Herkes kendi evladi icin en dogrusunu yapmaya çalışıyor. Bende eksileri artilari tarttik yaptirdim ama icim rahat mi degil? Ustune üstlük alerji oldu yavrum asidan ve suphelerim iyice artti. Ben nefret soyleminizin dogru olmadigini dusunuyorm hala ısrarla. Sonucta onlarda birer anne baba ve cocugu icin araştırıp dogru olani yapmaya çalışıyorlar. Ömür Allahtan tedbir bizden.

Işte arada bir yapıyorum benim tek çocuk o yüzden biraz daha rahatım

Atak haftası olabilir canım
Tam iki haftadir bu anlattigini yasiyoruz. Atak haftasindan oldgnu dusunuyorm 15-19 bitince düzelecek diye bekliyorm 17 suanda

Galiba atak haftasinda.
Hala memeyi gorunce agliyor allahim ya meme ucum küçüktü emzirebilmek icin kac kisi birden ugrastik. Ilk 2 hafta boyunca emziriken meme agzindan cikmasin diye tuttugu an tip oynadik nefes almadik nerdeyse. Belimiz koptu dakikalarca.

Onceden sakinlestigi memeyi görünce canhıraş agliyor saka gibi sinirlerim bozuldu

Canim oglum anneem bilmem ne diye dil dökerek anca tutturdum emdi uyudu. Uyaninca gene ayni seyler olur allah bilir

Çok geçmiş olsun canım, ürolog Fatih Kurtuluş’a gitmiştim ben önceden memnunduk ama çocuk üroloji ayrı ise hiç bilmiyorum maalesef.

Ayni durumdayim sinirlerim harap oldu 2 haftadir denemedigim yontem kalmadi kucağıma yatircagimi anladigi anda basiyo cigliklari katila katila agliyor. 24 saat emiyor memede diye isyan ettigim cocuk memeyi gormesin yeterki basliyor aglama krizi. Ben sadece uykuda emzirebiliyorm 2 haftadir. Sakinlesmesi cok uzun sürüyor uykusu var emmeden uyuyamiyor emmekte istemiyor agliyor. Tam hunilik oldum. Şarkılar turkuler oyunlar hoplat zıplat bi sekilde sakinlestirip emziriyorm

Rabbim herkesin yavrusuna ailesine saglik sihhat versin. Dun depremde bizde sallandik bebegim kucagimdaydi sok gecirdim anlayamadm ne oldgnu. Gece boyu uyuyamadm koynumda yatirdim besigine bile koymaya cekindim. Hemen bi canta hazirladm arabama battaniye koydum bebegin esyalarindan bir çanta. Rabbim enkaz altindakilere yardim etsin. Eskiden de depremlere sahit oldum hic boyle korkmamistm

Anne olunca korkular da endiseler de buyuduler.

Yarim saat filan hep tuttum nefes almadm pozisyonu bozulmasın diye yine kustu.. Geniz akintisi varsa naapcam peki? Fizyolojik serum filan mi
Kusarken sümüğümsü oluyor mu. Yapış yapış yani. Evet geniz akıntısına da serum fizyoloji yapılıyor. Böyle durduk yere midesi falan bulanıyordu benim ki nin. Hasta olmuştu. Doktor geniz akıntısı kolay kolay bitmez demişti kontrolde

Annelik işte. Geçen sene tatilden dönerken gemiye bindik. Çok rüzgarlı bı gündü. Vapur hiç düz gidemedi bata çıka gittik iki saat boyunca kesinlikle canlı cikabilecegimizi düşünmedik. Kusmayan kimse kalmadı. Çocuğum olmasaydı o kadar korkmazdm batarsak da kelime-i şehadet getirir ölümü beklerdik. Gözüm can yelekleri de . Bize takilir da üç yasindaki bebeğe uyar mı acaba. Eğer batarsak ben yüzme bilmiyorum oğlumu nasıl kurtaricam.neler neler . Şimdide aklim cikio büyük deprem olursa çocuklarımı koruyamazsam. Büyük anaokuluna gidio ya ordayken olursa. Allah muhafaza etsin

Kızlar ya bebeğimin çişi beline doğru taşmış gece, farkedince hemen değiştim ama, buz gibi olmuştu inşallah hasta olmaz
Akşam uyutmadan değişmemiştim, siz yapmayın benim gibi ..
Ben de yaptım ve bütün gece vicdan azabı çektim
Benim de bazen artıyo bazen azalıyo
Kizlar bebegimin boynu pisik oldu ne onerirsiniz
Banyo canım her gün yaptır. Totosuna sürdüğün kremden sür

Şöyle söyleyim. Allah göstermesin ama 150bin ölen cocuktan biri senin de olabilir di, benim de. Ben nefret etmekte hakliyim. Çünkü anneyim. Başımıza gelirse ne kadar saygı duyabiliriz ki? Tabiki Allah korusun diyorum. Ne sizin ne de benim. Kimseye yasatmasin. Aşı karşıtları dahil kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…