Benim oğlum 14 haftalık aynı öyle hatta uzanmak istemiyo dik oturmak istiyo. Ben kemikleri yumuşak olduğu için kemiklerine baskı yapacak her şeyi engelliyorum en azından tam 4 aylık olmalı. Yoksa Allah korusun kemiklerde sorun olirsa gelişimi etkiler. Tüm kemiklerin iki başlarında büyüme çekirdekleri var onlar zarar görmemeli , büyümeye devam etse bile şekil bozukluğu olabilirAdimlama refleksi 3. Aydan sonra kayboluyor deniyor ama benimki kosmaya basladi
Kucagimda ter ter tepiniyor. Salonu 3 tur atiyoruz koltuk altindan tutup yürütüyorum. Yanlis yapiyorum galiba ama yurumek icin agliyor resmen. Yururken kahkaha ciglik heyecan...
Ellerinden tutunca ayakta daha dinc duruyor jöle gibi yigilmiyor
Yanlis bir sey mi yaptiriyorum ben
Ben de 4 aylik olmadan oturtmuyorum. Bastırmıyorum ama salincagina yatarak koydugumda basini öne getiriyor oturcak gibi yapiyorBenim oğlum 14 haftalık aynı öyle hatta uzanmak istemiyo dik oturmak istiyo. Ben kemikleri yumuşak olduğu için kemiklerine baskı yapacak her şeyi engelliyorum en azından tam 4 aylık olmalı. Yoksa Allah korusun kemiklerde sorun olirsa gelişimi etkiler. Tüm kemiklerin iki başlarında büyüme çekirdekleri var onlar zarar görmemeli , büyümeye devam etse bile şekil bozukluğu olabilir
Elazığda arkadaşım var. Hamile birde, lise de yatacağız bugün evl3re giremiyoruz, ağrım var dua edin bana, bebeğime birşey olmasın dediKizlar bu arada şu deprem haberlerinden fena halde korkmaya basladim. Son depremlere bakin. Bir manisa bir elazig. Surekli deprem oluyor. Sayisi 200leri gecmistir manisaninkafamda senaryolar kuruyorum. Deprem ani oğlumu koruyabilir miyim diye. Zaten yatagimizin dibinde besigi ama korkuyorum. Buyuk deprem bekleniyormus ege ve marmara hattinda deniliyor. Izmirdeyim ben. Of offf
Oy kiyamam yaa. Umarim olmaz. Dualarimiz hep onlarla zatenElazığda arkadaşım var. Hamile birde, lise de yatacağız bugün evl3re giremiyoruz, ağrım var dua edin bana, bebeğime birşey olmasın dedi
İnşallah başka bir deprem olmaz
Ben de 4 aylik olmadan oturtmuyorum. Bastırmıyorum ama salincagina yatarak koydugumda basini öne getiriyor oturcak gibi yapiyor
Benim pıtırcık da öyle.Kizlar bu arada şu deprem haberlerinden fena halde korkmaya basladim. Son depremlere bakin. Bir manisa bir elazig. Surekli deprem oluyor. Sayisi 200leri gecmistir manisaninkafamda senaryolar kuruyorum. Deprem ani oğlumu koruyabilir miyim diye. Zaten yatagimizin dibinde besigi ama korkuyorum. Buyuk deprem bekleniyormus ege ve marmara hattinda deniliyor. Izmirdeyim ben. Of offf
96'ya kadar Türkiye kendi aşısını kendi üretiyor. En son 98'de verem aşısının üretimi duruyor. Gerekçe kurumun "kâr etmemesi"Sağol cnm. Kullandığımız her ilaç bı yeri tamir ederken öbür yerden hasar veriyor. Ama mecbur kullanıyoruz. Kar zarar hesabı önemli bence. Aşılar tamamen yerli olmalı . Bu konuda rint le aynı fikirdeyim. Aşı önemli ama yerli ve yan etkisi en aza indirgenmis şekilde yeniden uretilmeli. Aslında çok büyük hi ülkeyiz bunu çok rahat yapabiliriz. Niye hala elealinmadi bu konu bilmiyorum.
96'ya kadar Türkiye kendi aşısını kendi üretiyor. En son 98'de verem aşısının üretimi duruyor. Gerekçe kurumun "kâr etmemesi"Sağol cnm. Kullandığımız her ilaç bı yeri tamir ederken öbür yerden hasar veriyor. Ama mecbur kullanıyoruz. Kar zarar hesabı önemli bence. Aşılar tamamen yerli olmalı . Bu konuda rint le aynı fikirdeyim. Aşı önemli ama yerli ve yan etkisi en aza indirgenmis şekilde yeniden uretilmeli. Aslında çok büyük hi ülkeyiz bunu çok rahat yapabiliriz. Niye hala elealinmadi bu konu bilmiyorum.
Canım Beriko'cum sana öyle bir doktor lazım. Üniversitelerde özel muayene bakan hocalar var. İstanbul'dasin sen vardır mutlaka yakınında yörende.Oyle arayip ulasabilcegm bi doktor değil.. Muayenede gorebilirim anca.. Ugrasmio pek öyle whatsap filan.. Teyzemin kizi gidiodu bu adama ona sordum bastan diyim oyle telefondan ulasabilcegn bi doktor degil dedi.. Onu kabul ediosan git dedi
Hayir hayir bilimselligi falan yok tabi. Goze cok zararli degil bebeklikte yetiskinlikte de cok zararli. Asitli sonucta.Bilimselligi var mi cidden bunun ki ? Yorumlarda gozleri parlasin diye yapiliyo yazilmis.Benim beynim döndü parlasin diye goze sıkılınca.Bebek morarana kadar agladi icim gitti benim
Kar etmemesi nasıl bı gerekçe olabilir.96'ya kadar Türkiye kendi aşısını kendi üretiyor. En son 98'de verem aşısının üretimi duruyor. Gerekçe kurumun "kâr etmemesi"
Yine çalışmalar var. Sağlık Bakanlığı'nin bagisiklama danışmanı 2019'da verem ve karma aşı yerli olacak demişti. Teeeee 2018'de. Ama geçen gün bir haber gördüm. Hacettepe üniversitesi bu işe el atmış. Çalışmalara başlamış. Destek istiyormuş. Hadi inşallah diyorum.
Eskiden alerji hastaları için Ankara Tıp, Hacettepe ve Cerrahpaşa Tıp özel aşı üretirmiş hem alerjisine göre hem de bu aşıların dokunmayanini. Ahhh....
Hepimiz Allah'a emanetiz ben kızı yanımda yatırıyorum bebekte odada beşikte ama herşey bir anlık tabii.Allah esirgesinElazığda arkadaşım var. Hamile birde, lise de yatacağız bugün evl3re giremiyoruz, ağrım var dua edin bana, bebeğime birşey olmasın dedi
İnşallah başka bir deprem olmaz
Ben de combiotic le başlamıştım. Sonra doktor kusma problemimiz için aptamil comformil verdi. Aptamil yoğun bi mama. tam erimiyor, eritmeye çalışınca köpürüyor ve biberonun ucundan tam akmıyordu. Ben biraz sıcak suyla hazırlayıp köpük sönünceye ve soguyuncaya kadar bekletiyordum. Şimdi kusma problemimiz bitti yine combiotic kullanmaya başladım. Aptamili hazırlayıp içirmek işkenceydi. özellikle hipp ten sonra çok kötü gelmişti bana aptamil.Aptamil mama kullanan varmı kızlar.ben sadece gece tek öğün veriyorum 9 dan sonra ki ilk beslenme saatinde gün sonu sütüm yetmiyor.simdiye kadar hipp combiotik kullandık arkadaş hediye Aptamil almış ama mama köprüyor ve tam erimiyor .mamadan killandım gittim sma aldim.gaz olayimiz bayağı bitti sma kullanmakti sonrasi niyetim ama Aptamil böyle olunca kullananlar varsa ne sma ne hipp Aptamil gibi değil Aptamil diğerleri gibi degil 60 cc mamanin yarısı köpük ki yukari aşağı calkalamadan yuvarlak çizerek karıştırdıgim halde.
Genellikle atak dönemlerinde ve diş çıkarma dönemlerinde olabiliyo . 6. Ay da diş çıkarma dönemiKızlar bu meme reddinin bir dönemi var mi acaba ? Ağırlıklı sanirim 3. Ve 4. Aylarda oluyor red. Yani 6. Ayda da red yaşanır mı?hep bu ihtimal var mi
Halletmeme cok sevindim hakikaten çok çektin bu tikanikliktan.emzirme iştence gibi bosalacakmi bosalmayacakmi, süt olsa dert olmasa dert.bol bol emişin artikkızlar daha önce yazmıştım. Çok fazla mastit ve tıkanıklık yaşıyordum. Mastitten ameliyat bile oldum. Ama çare bulamamıştım her sabah uyandıgımda göğüslerimden biri tıkanmış oluyordu. Tıkanıklığı açamayınca mastit başlıyordu. O kadar çok antibiyotik kullandım ki. En son artık doktorum lesitin diye bir takviye önerdi. Arastırdım, çocuk doktoruma da danışarak kullanmaya başladım ve başladıgımdan beri hiç tıkanmadı kanallar. Bebeğim de daha keyifli emmeye başladı. Doğumdan sonra ilk defa göğüslerimin tam boşaldıgını hissediyorum. Çare arayan varsa lesitini arastırsın ve doktoruna sorsun. Benim gibi bu şekilde çözen çok kişi olmuş
Buyume atak dönemlerinde oluyor daha cok. Bebiş istemiyosa zorlamayin. Ilgisini dagitip ara ara memeyi tekrar teklif edin. Illa ki aç kalinca emiyorlar. Pes etmeyin.Kızlar bu meme reddinin bir dönemi var mi acaba ? Ağırlıklı sanirim 3. Ve 4. Aylarda oluyor red. Yani 6. Ayda da red yaşanır mı?hep bu ihtimal var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?