2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar bebek bezinde kac numara kullaniyorsunuz ? Herkes 3 numara mi ? Biz 3 kullaniyoruz ama sanki son zamanlar bacaklarini sıkıyor gibi geldi. İz oluyor. 4 de aldim ama 4 buyuk geliyor. 3 numara da bacaklarini sıkıyor gibi

Kizlar bebek bezinde kac numara kullaniyorsunuz ? Herkes 3 numara mi ? Biz 3 kullaniyoruz ama sanki son zamanlar bacaklarini sıkıyor gibi geldi. İz oluyor. 4 de aldim ama 4 buyuk geliyor. 3 numara da bacaklarini sıkıyor gibi

3 kullaniyoruz. 5-9 kg arasi bize tam su anda bez. Bez iyi fikirmis ya huni bulana kadar bez takayim kafama.

Biz 6 kilo olduk 3 numarayı gündüz ,4 numarayı gece takıyorum. 4 almiyim büyük olur dedim ama iyi ki almışım. Benim bebeğim çok kilolu değil ona rağmen iyi oldu.

Bilimselligi var mi cidden bunun ki ? Yorumlarda gozleri parlasin diye yapiliyo yazilmis.Benim beynim döndü parlasin diye goze sıkılınca.Bebek morarana kadar agladi icim gitti benim
Bilimselliği olabilir mi Allah eksik bir şekilde mi yaratıyor ya, göz yaratıp gözü koruyacak birde göz kapağı vermiş, öyle olsa limon sıkılmayan herkesin gözünde problem olurdu

Ben de çok etkilendim. Evde en güvenli olan iki yer belirledim. Allah göstermesin ama olursa hemen oralara bebeğimin kafasını koruyacak şekilde önüme alıp Cenin pozisyonu nasıl alırım diye plan yaptım. Bir de çanta hazırlayım diyorum. Allahtan emziriyorum dün tüm gece kucağımda uyuttum. Yorgunluktan çok derin dalıyorum çünkü, bir şey duymam diye en azından kucağındayken derin uykuya dalmıyorum ve daha iyi korurum diye düşündüm kafayı yedim biraz açıkçası çok etkilendim. Samsundayım, burdan bile hissedilmiş, Allah göstermesin ya

Ben 4 kullanıyordum 4+ ya geçtim çok daha rahat oldu bacaklarını kavrayacak kadar sıkıyorum bol olmuyor.

Benimde bu ara büyük çok uyanıyor . Sizinle yaticam diyor. İkna edip orasina götürüyorum. Bı oraya bı buraya geç depar atıyorum

Bizde 3 kullanıyoruz molfix 3 . markaya göre değişebiliyor 6 kiloyuz dediği gibi 9 a kadar kullanılmıyor o imkansızda ama bir sure daha 3 gitse iyi olacak elimde 1.5 ay yetecek kadar var.sanki üretimden kalkacak ne diye alıp stok yapıyorsam.arada 2 paket prima premium geldi onları da kullaninca elindekiler fazla oldu.

Ugur bu sira istahsiz.Moralim bozuluyor.Memeyi zaten almiyor yine,sagip veriyorum ama bikac gundur de biberonu agzinda geveliyor,cigniyor,etrafa bakiniyor.900 gram almisti en son ama 5 cm uzamis.Zayifladi gibime geliyodu.Bu ay kilo almicak gibi.Zaten kilo olarak geriden gidiyoruz,olmadi bu istahsizlik...Aptamil iciyordu.Ikisi de ayni icsin diye Emreninkine gecmistik.Simdi yine döndük aptamile.Bu aptamilin cesitleri var.Pronutra vs onlarin farki ne oluyor?

Prima premiumun 3 numarasini kullaniyordum. Sleepynin 4 numara külot bezini aldim. Butun bezlerin bacaklari ve belleri sıkıyor. Yoksa 3 numara gayet iyi. Ama ben hep büyük kullaniyorum sıktığı icin

Benimki de 2 gündür meme istemiyor. Azicik icip birakiyor. Onceden her agladiginda meme istiyor anlamina geliyordu. Simdi veriyorum emmiyor. Uyumak istiyor hep.

Hayatta yarim saat sut icmeden durmazdi. Bir saat boyunca icmeden duruyor hayret ediyorum

Yarim saat filan hep tuttum nefes almadm pozisyonu bozulmasın diye yine kustu.. Geniz akintisi varsa naapcam peki? Fizyolojik serum filan mi
Ben ne zaman idrar yolu enfeksiyonu olsam midem bulanır bu da o hastalığın belirtilerinden acaba eymende bu yuzden kusuyor olabilir mi ben yetiskinim bastırabilirim bulantiyi ama o bebek ya belkide o yüzden kusuyor yavrum

Uzuluyorum ya neden oldu diye.Ugurda da hep bir uyku hali.Uyuma mizmizligi var.Ataktir o atak deyip gecicez.Ne bitmez.atakmis arkadas.

Ben şu meme reddini gecen ay 3 4 gun yasamistim. Eski yazilarimi hatirlayan vardir. O zamanlar tum yazilari okudum. Youtube videolari mi dersiniz, meme reddi içeren bilimsel cocuk psikolojisi makaleler mi dersiniz. Hatta doktoruma bile sordum arayip.

Kendi tecrubelerim ve arastirmalarima dayanarak şöyle söyleyim. Artik zaman gectikce her organi gibi mideleri de büyüyor ve dolayisiyla daha cok süt içebiliyorlar. Daha cok süt içebilmelerimine ters orantili olarak memedeki sütü daha hizli boşaltabiliyorlar. Yani 2 bucuk ayliktan sonra bir bebek artik emme araliklari 3 saatte 1e çikabiliyor. Hatta geceleri bu süre daha da uzuyor. Emmeden araliksiz 5 6 saat uyuyabiliyorlar. (Benim bebiş mesela)
Sizin bebişler her verdiginizde mi almiyor yoksa hic mi almiyor? Mesela 5 6 saattir hic emmedigi halde verdiginizde yine emmeyi reddediyorsa meme reddi denilebilir. Ama her verdiginizde emmiyor, kendisi istediginde emiyorsa aciktigi zaman emiyor demektir.
Önce bu ikisi arasindaki ayrim yapilmali. Cunku ben emmedikce zorluyordum. Bir noktadan sonra şunu yaşadık. Kucagima yatinca aglamaya basliyordu. Strese girmisti. Zorlamayin ama pes de etmeyin. Memeyi reddedince hemen kaldirin. Bir muddet sonra tekrar deneyin. Bebişler artik buyuyor. Etrafa ilgileri de artiyor. Eskiden sadece dunyalarinda emmek ve uyumak vardi. Simdi gözler görüyor, kulaklar duyuyor. Emmeye ilgisi azaliyor ve cok kisa surede karnini doyurabiliyorlar artik.

Ben ne zaman idrar yolu enfeksiyonu olsam midem bulanır bu da o hastalığın belirtilerinden acaba eymende bu yuzden kusuyor olabilir mi ben yetiskinim bastırabilirim bulantiyi ama o bebek ya belkide o yüzden kusuyor yavrum
Bebekler idrar yolu enfeksiyonu olunca çok kusuyor. Bunun sebebi de çiş yaparken kendilerini çok kasmalariymis. Benim oğlan uzamış sarılık idi. Bir de çok kusuyor deyince doktor o halde büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu var çocukta, demişti. Çocuk çiş yaparken canı acıyor. Kasıyor kendini. O kasma ile kusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…