2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bu sabah esimle sunu sorduk birbirimize de bipmedigimizden yanit alamadik.Simdi mesela benim bıdık 120 cc iciyor 3 saatte bir.Ayni sekilde 5 saate ciksa beslenme geri kalmaz mi ? Sonucta 2 aydir 120 cc iciyor ve mide buyuyor.Taktik kafamiza iyice bunu.Bir de dedigin gibi etrafa bakiniyor devamli.Biberonu resmen geviş getiriyor.

Benimde bu ara büyük çok uyanıyor . Sizinle yaticam diyor. İkna edip orasina götürüyorum. Bı oraya bı buraya geç depar atıyorum
Bizim birinciler niye öyle ki... Geceye kendi odası da başlarsa bizim yanimiza gelmiyor. Ama onun yanında yatmami istiyor. O sırada küçük uyanıyor. Gel sen yanıma diyorum yok. Yarım saat bekliyor. İkna edebilirse eşim bizim yatağa geliyor. Edemezse ya ağlıyor ya kapıda boynunu büküp bekliyor. Ki genelde iki dk bejleme sonrası ağlama

Dün eşime üçüncü olursa dedim, adam kalp krizi geçiriyordu

Burada bebekten gelen sinyali gözlemlemeniz gerekebilir. Mesela 120 cc yi arttirin ve araliklari da ayni sekilde arttirin. Bebek huzursuz degilse ve bezini yeteri kadar kirletiyorsa ( günde 4 ile 6 defa degistiriyorsaniz mesela) yeterlidir. Bebekler tamamen icgudusel hareket ediyorlar. Mutsuzsa zaten anlarsiniz birseylerin yolunda gitmedigini.
Demek sizin verdiginiz ona önceden fazla geliyordu ama emme icgudusuyle icmeye devam ediyordu belki de.

Benim oglum cok kusuyor ya cocuk doktoruna goturucem. Idrar yolu enfeksiyonu mu var reflusu mu var

Saglik.ocaginda cok sut içtiği icindir dedi ama guvenmiyorum artik o kadar da saglik ocagindakilere

Benim oglum cok kusuyor ya cocuk doktoruna goturucem. Idrar yolu enfeksiyonu mu var reflusu mu var

Saglik.ocaginda cok sut içtiği icindir dedi ama guvenmiyorum artik o kadar da saglik ocagindakilere
Nasil kusuyor?Sizinti seklinde mi ? Ugur resmen musluktan ince ince su akar gibi .Gotursek bir doktora olmadi bizde.14 subatta 4 ay kontrolunr kadar bekleyeyim diyorum.1 ayda kilo alimi noldu diye.Olmadi gotureyim.Isin ilginc yani gece beslenmesinde kusmuyor,gunduz kusuyor.

Siz 2 tane ile iyi başa çıkıyonuz. Benim daha ilk bebiş ve ikinciyi düsünemiyorum
Aslinda bazen detaylarda boguluyoruz ama tadini da cikarmak gerek Bir gün kucaga alinmayacak, emzirilmeyecek, ellerinden tutulup yürütülmeyecek kadar büyüyecekler

Benimki de ayni gece kusmuyor. Gündüz her sutten sonra ayni sizinti seklinde cikariyor sütü. Yarim saat kaadar sonra da pütürlü cikariyor

Benimki de ayni gece kusmuyor. Gündüz her sutten sonra ayni sizinti seklinde cikariyor sütü. Yarim saat kaadar sonra da pütürlü cikariyor

Birebir ayni.Nedenini cozemiyoeum bende.Tahminimiz gunduz cok hareket ediyor ve agzina geliyor.Gece kaslar daha gevsek oldugu icin ikinmiyor vs diyoruz artik.Aynen 1 saat sonra peynirimsi sekilde cikariyor.

Öyle tabii. Ben şimdiden hamileliği ilk doğduğu günleri baygın balık hallerini ozledim... Birincide hastanede yattım ilk bir ay tadına varamadım. Bunda da ikinci çocuk malum ilkinin telasiyla... Ne bileyim ya çocuk iç aylik koca dana oldu ben bebek özledim resmen. Eşim üçüncüyü istemiyor. Ben istiyorum şöyle üç dört seneye. Bakacak gücüm olduğundan değil aslında, verecek sevgim olduğundan
Ama dün şöyle bir düşündüm, ilk oğlanın sadece ilk bir ayını kaçırdım. Bunda üç aydan hiçbir şey anlamadım. E o zaman ilk üç ay kaçmış olsun. Başka zaman kacirmayayim. Doya doya sarıp sarmalayayim.
Ben çok hassas çok ince eleyip sık dokuyan bir anneyim. İlk cocuga hala hassasım ama ikincide aynı hassasiyetim yok. İkinci biraz daha sakin bir bebek çünkü.

Birebir ayni.Nedenini cozemiyoeum bende.Tahminimiz gunduz cok hareket ediyor ve agzina geliyor.Gece kaslar daha gevsek oldugu icin ikinmiyor vs diyoruz artik.Aynen 1 saat sonra peynirimsi sekilde cikariyor.
Aptamil kullanıyoruz yazmissin ben yarim kutu aptamili attim çöpe.putur pütür kalıyor arkadas yazmış sıcak suda yapıyorum diye suyu biraz sicak tuttum mama kesildi, geçen akşam verdiğimi 3-4 saat sonra peynir yaptı yediğinden fazlasini kustu. ehh dedim seninle mi ugrasicam attim gitti.bi mama değiştirip ki denesen acaba.

Üçüncü de iki hareketli çocuk ile birşey anlayacagin da garanti değil.yas kaç belki son beşiği eldekiler büyüyünce yaparsan daha keyifli olur.

Cnm b en ikisini ard ard büyüttüm şimdi 3uncu doya doya seviyoruz çocuklar büyük olunca daha iyi bakılıyor ikisinin arası 21aydi çok zorlanmisdim şimdi bu tek her anım dolu geçiyor şükürler olsun

Ben bizim odada yatmasini istemiyorum zaten aşırı küçük bizim oda. Çocuk odası daha büyük ferah bil güneş alıyor. Çocuk odası için büyük odayı hazirladik biz. Çünkü çocuklar orda çok vakit geçirecek. Bizim yatak odası küçük üç kişi zaten bogucu. Yatsı. Ferah ferah odasında. İki çocuğa bakan üçe de bakar rint rezillik diz boyu zaten

Arkadaşlar merhaba ben 2019 kasım annesiyim bebeğim şuanda hastanede yatıyo alt solunum yollarında enfeksiyon birikmiş çok fazla balgamı var öksürükten dolayı acilen yoğun bakıma alındı bir gece kaldı şimdi serviste. Bnm size sorum böyle bişey başına gelen varmı neler yaşadınız tedavi sonuç verdimi

Çok geçmiş olsun, iyiye gidiyor demek ki, acil şifalar dilerim..

Benim yeğenim yattı. Hatta o bir hafta yattı . Aşırı balgam , hırıltılı nefes alma ve öksürük nobetlriyle gitti hastaneye. Hastanede tedavisinden sonra ciğerleri temizlendi ilaç tedavisi devam etti . Bir ay oldu bu yasanali . Şuan gayet iyi şükür. Zor bir durum Allah şifa versin size de sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…