2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Geçmiş olsun cnm benim arkadasiminn bebegide yoğun bakımda salgindan yatıyor daha 14gunluk seninki biraz daha büyük en azından daha çabuk atlatır cnm üzülme bol bol emzir izin veriyorse

Offf bir haftamı çokmuş neyseki iyileşmiş çok şükür bnm bide 3.5yaşında kzım var başka ilde hastanedeyim onu çok özledim.

Geçmiş olsun cnm benim arkadasiminn bebegide yoğun bakımda salgindan yatıyor daha 14gunluk seninki biraz daha büyük en azından daha çabuk atlatır cnm üzülme bol bol emzir izin veriyorse
İzin veriolar cnm ama kızım öksürmekten emmek istemiyo bide serum var tok galiba emmiyo çok uğraştm çok teşekkür ederim

Kızlar bana domuz gribi teşhisi kondu. Geçtiğimiz salı oğlumu hastaneye götürüp sünnet ettirdik. Ama hastane çok kalabalıktı. Uyuşturucu iğnesini yaptıktan sonra bizi dışarı aldılar. Hep sıra bekleyenlerle bekledik. Cuma günü ben kötü oldum. Cumartesi berbat vaziyetteydim. Ateş, kuru öksürük, gözlerde yaş, titreme, baş ağrısı ve daha fazlası. Bebeğimle de hep iç içeyim tabi. Emzir, altını al, kucakla... derken cumartesi akşam acile gittik. Şüphelendim domuz gribinden. Serum bağladılar. Test yaptılar. Sonuç pozitif çıktı. Doktor Enfluvir diye bir ilaç verdi. Ayrıca antibiyotik ve cold and flu diye bir ilaç verdi. Bu enfluvir den bebeğinede 0.5 ml vereceksiniz dedi. Bu sabah verdik şırıngayla. Ben zaten çocuğa hiç bakamadım babası ilgilendi. Akşam olunca bebekte kötüleşti sanki. Gözleri kızardı, öksürüyor, aksırıyor. Hırıltılı nefes alıyor. Sanırım ona da bulaştı.

Üçüncü de iki hareketli çocuk ile birşey anlayacagin da garanti değil.yas kaç belki son beşiği eldekiler büyüyünce yaparsan daha keyifli olur.
Evet ben de onu düşündüm. 3 yaşında bebeyle ikinciden ne hamilelikten ne yenidogandan bir şey anlamadım. Üçüncü bebekte mi anlayacağım...

Eldekiler büyüyünce yapamam. Yaş 30. Eşimin 37. Baba ile yaş farkı çok açılıyor.
E çocukta da hamilelikte bir yıl bile fark ediyor, insanının tahammülü yitiyor. Allah bilir tabii ama bizim zor. Gönül isterdi de durum müsait değil :)

Cnm b en ikisini ard ard büyüttüm şimdi 3uncu doya doya seviyoruz çocuklar büyük olunca daha iyi bakılıyor ikisinin arası 21aydi çok zorlanmisdim şimdi bu tek her anım dolu geçiyor şükürler olsun
Ya işte ancak ikisi çok yakın olunca oluyor. :) Allah tüm yavruları ana babalarina bağışlasın.

Ben de aynısını diyorum. İki n sonra ha üç ha beş diyorum ama beyim istemiyor

Şu son iki haftadır böyle . Herşey eskisi gibi ama burnunu temizliyorum bir saat sonra yine tıkalı. Soğuk algınlığı , üşütme hiç belirti olmadan burun tıkanıklığı yapar mı
Yapar. Benim oğlan başka hiçbir şeyi yoktu sadece burnu fazlaca tıkanmaya başladı. 10 gubbsonra hapsuruk başladı. Sonra da hafif öksürük. Burnu açık tuttugumuz için göğse inmemiş. 17-18 gün sürdü o burun. Şimdi daha iyi ama hala fazla tıkanıyor burun.

Offf çok geçmiş olsun. İnşallah minige bulaşmamıştır.

Çok çok geçmiş olsun tez zamanda atlatır inşallah... Z zeraseba bebeği yaklaşık seninki kadarken kaldı hastanede.

Çok saol nasıl atlattımı bnmki şuan hırıltıdan dolayı ememiyo sütümü veremediğim için çok üzülüyorum sürekli uykulu serum alıyo
Geçmiş olsun canm biz dört gün yattık. Evdeyken ememez hale geldi o şekilde yatış yapıldı dört gün kaldık yoğun bı hava ver serum tedavisi uygunlandi. Eve çıkınca da on tane iğne antibiyotik şurup ve havaya devam ettik. Bebeklerde bronşit tamamen iylesmesi biraz zaman alıyor . Biz hastane yken bebeğim beni hiç doyacak kadar emmedi. Doktor serumlar kan şekerini dengede tutuyor o yüzden çok açlık hissetmez. Zorlama istediği kadar emsin dedi hem tıkalı olduğu için hem serumdan dolayı iki fırt çekip birakti. Lavoboya sütümü sagdm hep mastit olmayim diye. Ama bebekte emme ihtiyacı var . Bizimki emziğe çok düşkün lesti hastanede bende verdim emmek istio sonuçta. Ama açlık hissetmio ayrıca anneyi emerken zorlaniyo tikanio nefes alamıyor . Eğer serum takiliysa emme konusunu takma canm. Serum çıktığı gibi yapıştı göğsüme çok şükür. Bronşit olduğu ay kilo alımı çok azdi hatta zayıflamış bile olabilir onuda takma. Bu ay toparlandı çok şükür. Bir ayda iki kere bronsit oldu. İlki evde iğne hava tedavisi oldu. Bı ay sonra ikinci oldu yatış verdiler işte. Doktorlar ne diyo. Biran önce toparlanır inşallah . Rabbim tüm hasta bebeklere şifalar versin. Bu mesajı yazarken de büyük oğluma hava veriyorum Allah affetsin dermansız dert vermesin. Çok çektim bronşit illetinden hala cekioz işte. Benim çocuklar alerjik bünyeli malesef. Bende öyleyim bende geçmiş genler

Çok saol nasıl atlattımı bnmki şuan hırıltıdan dolayı ememiyo sütümü veremediğim için çok üzülüyorum sürekli uykulu serum alıyo
Üzülme. Sen sağ mutlaka. İki saatte bir sağ. Süt üretimi sekteye uğramasın. Bebekler çok güçlü en kısa zamanda geçecek. Sen sakın canını sıkma. Tensel temas çok önemli. Bol bol dokun ona.

Ya birebir aynı şeyler cnm yaaa dr larda bana emembildiği kadar emsin zorlama serumlar onu doyuruyor diyo iki fırt çekip bırakıyo uykuya dalıyo sağıyorum bende doldukça. Dr lar 3 4 gün kalırsın belki daha fazla duruma göre bakıcaz diyolar hızlı nefes alıp veriyor öksürük çok balgamı atamıyo 2 saate bir burnunu açıyoruz kilosu 20 gündür aynı ne aldı ne verdi belkide vermeye başlicak gelişimi durdu resmen ama yeterki iyileşsin nerden nasıl kaptı bu hastalığı bilmiyorum ciğerlerine nasıl indi böyle anlamadım. Hastanede kalmakta beni çok üzüyo keşke evde tedavi edebilsek ama mümkün değil umarım bi an evvel iyileşir gideriz büyük kızımı da çok özlüyorum. Evde iğneleri kendiniz mi yaptınız yapabilrmiyim ki verirlerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…