2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Üzülme. Sen sağ mutlaka. İki saatte bir sağ. Süt üretimi sekteye uğramasın. Bebekler çok güçlü en kısa zamanda geçecek. Sen sakın canını sıkma. Tensel temas çok önemli. Bol bol dokun ona.
Sağıyorum cnm inşallah kesilmez bol bol kokluyorum öpüyorum halsiz halini gördükçe içim parçalanıyo

İğneler için hastaneye gidip vurdukduk. Hastanede daha çabuk iylesiyor cnm. Merak etme. Başka çocuğun varmi .

Asla deneme. Hele ki bebekte.
Eğer hemşire att paramedik doktor değilsen asla iğne yapmayı deneme. Cidden çok tehlikeli. Ben sağlık meslek lisesinde ogretmenlik yaptım ve boşluklarımda meslek derslerine girerdim belki bir şeyler öğrenirim diye. İğne yapmayı çok istemiştim ama hocalar ogretmediler ve gerekçelerini dolaşım ve sinir sistemi çizimi üzerinde anlattılar. Öğrenciler de ilk iki sene iğne yapamıyor canlı insana. Onun yapılabileceği özel bölgeleri var. Bir mm kaydirsan felç bir mm kaydirsan hayati risk...

Sağıyorum cnm inşallah kesilmez bol bol kokluyorum öpüyorum halsiz halini gördükçe içim parçalanıyo
Bir şey olmaz merak etme. Stresten de süt kesilmezmis. Sadece oksitosin salgılama azaldığı için üretilen süt memeye inmede sıkıntı yaşarmış. Bebek emdikçe tekrar eski haline dönermis. Sagdikca korunur miktar. Okşayıp dokundukça da oksitosin salgılanır zaten hiç dert etme. Korkma. Sadece bedenine ve bebeğine güven.

Offf bir haftamı çokmuş neyseki iyileşmiş çok şükür bnm bide 3.5yaşında kzım var başka ilde hastanedeyim onu çok özledim.
Hepsi geçer siz güçlü olun yeterki.
Çok geçmiş olsun bizim de karşı komşu ailecek olmuş bugün kapıda karşılaştık hala yerdirginim .
Ben de sürekli burnunu temizliyorum inşallah sorun olmaz.

Çok geçmiş olsun bizim de karşı komşu ailecek olmuş bugün kapıda karşılaştık hala yerdirginim .

Tıkanıklıktan ya da öksürükten ememeyecek duruma geldiğinde doktora götür. Onun dışında sürekli burnu aç bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Bu konuda üstat Z zeraseba

Ooo yaş çok iyi maşallah. Bizim de böyle olsa bir ihtimal vardı :) ben birinciyi 27'de doğurdum :)
Ben çok erken evlendim ama bebek olmadi . 24 yaşında anne oldum ikinci 28. Üçüncüyü istersem üç dört sene sonra belki Rabbim nasip ederse. Suan odaklandigim nokta büyük oğlumun egitim hayatı. İlkokul baslasin hele nasıl olcak kolay mı zormu. Beni çok zorlarsa bidaha düşünmek lüks olur. Kolay değil çocuk yetiştirmek.

Bizim sadece birun tikali idi birşey yok derken ciğere akmadan hava ile halllettik .aksamdan sabaha çok çabuk tikaniyor.burun tıkanıklığı çok önemli sürekli acmazsan ya kulaga ya ciğere akarmis.sen sürekli açık tut , sıkı takıp etmen lazim.ben şimdi temiz buruna bile sıkıyorum fena dilim yandı.

Dur atlama dur, yavrularını düşün :))
İkinci çok keyifli , bilinclisin sakinsin tecrübenin vermiş olduğu mutluluk ile araya koyduğun 10 senenin özlemi müthişşşş ama ilkin ergenliği beni benden alıyor.ilkin sakın anlayışlı ve az şımartılmış olsa tadindan yenmiyor.napalim nazar boncuğu olsun diyorum.

Yok zaten yapamam ki cnm burnuna enjektörle sf bile zor sıkıyorum korka korka iğne hiiiç yapamam zaten hastaneye götürmüşler bizde götürürüz yeter ki iyi olsun

Çok teşekkür ederim güçlü olmaya çalışıyorum...

Kizlar ya corona turkiyeye geldi ve yayiliyo heryer cinli kayniyo insan cok tedirgin oluyor evde kendimizi korumaya alicaz anlaşılan. Mecbur kalmadıkça kalabalk ortamlara hastanelere avm lere ckmayn. Allahm yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…