2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
rint
Valla sürekli temizliyorum ama bazen müsade etmiyo. Bebek ama sinirleniyo işte sıkılıyor. O da haklı.

Kizlar ya corona turkiyeye geldi ve yayiliyo heryer cinli kayniyo insan cok tedirgin oluyor evde kendimizi korumaya alicaz anlaşılan. Mecbur kalmadıkça kalabalk ortamlara hastanelere avm lere ckmayn. Allahm yardımcımız olsun
Coronanin Türkiye'ye geldiği bilgisini nereden aldiniz? Bakanlık şu ana kadar vaka gorulmedigini söylüyor.

Emfluvirle 2 gune atesi dusecektir.Benim minik atlatti sukur.Domuz gribinin antibiyotikle alakasi yok ama neden verdi ki ?Gecmis olsun.

Evet birde 3.5 yaşında kızım var onu göremiyorum iki gündür o yüzden çok zorlanıyorım
Benim büyük oğlum dört yaşında babası yla babaanne baktı. Domuz gribi salgını var diye hastaneye de getirmediler büyük oğlumu. Canları sağolsun napican . Kızına kim bakiyo. Bebek iyice iylessin acele etme cnm. Herşey yoluna girer.

Kizlar ya corona turkiyeye geldi ve yayiliyo heryer cinli kayniyo insan cok tedirgin oluyor evde kendimizi korumaya alicaz anlaşılan. Mecbur kalmadıkça kalabalk ortamlara hastanelere avm lere ckmayn. Allahm yardımcımız olsun
Kapadokya bölgesindeyim. Burda heryer Çinli. Dışarı çıkmıycam bir süre.

Babannesi bakıyo babannesinin evinde kalıyo dedesi halaları falan var bize 2 saat uzaklıkta başka bi şehirdeyim bide hastaneler hastalık dolu diye getirtmedim ama bugün doktorun demesine göre haftasonuna kadar burdayım nasıl dayanıcam bilmiyorum ama mecburum

rint
Valla sürekli temizliyorum ama bazen müsade etmiyo. Bebek ama sinirleniyo işte sıkılıyor. O da haklı.
Bende az evvel acarken oyle bi çırpındı ki burnu kanadi icimden ckmyor dünyam karardı sanki biranda. Ay cok üzüldüm. Surekli her gecenin sabahına dogru tıkanıyor 2 ayliktan beri boyle nerdeyse. Her kontrolde cigerleri dinleniyo birsey yok sukur. Ev nemli olsun diyor doktor ama yasadigim ilde ne mumkun soguk buhar mak da aldm ama 40 i zor buluyor nem. Geceleri yatak odamin kaloriferini kapatyorm sicaklik 22 civari oluyor sicaktan da tikanir dedi doktor. Ama hep kapali hep kapali. Temizlerken de artk nefret ediyor cocuk nasl cirpiniyo. Serumu sknca yutuyo bogazina gidiyo heralde tukuruyo sonra da balgam gibi hırıltı oluyor. Burnu tıkalı kalsa daha mi iyi anlamadm

Coronanin Türkiye'ye geldiği bilgisini nereden aldiniz? Bakanlık şu ana kadar vaka gorulmedigini söylüyor.
Kayseri haberlerinde okudum. Kapodokya ya gelen cinli turist fenalasmis kayseri sehir hast getirilmis corona şüphesi barmis.
Hastanede suan karantinaya alinmis. 14 gun kulucka suresi olan kuluçkada hicbir belirtisi olmayan ve kulucka doneminde bulasabilen bir hast ve akin akin cinliler turkiyeye geliyor.

İl sağlık müdürlüğü grip dedi o hasta için.
Ama Çinlilerin girişi yasaklanmalı. Gelmeseler ne olur sanki...

Kayserideyim bende ve kapadokya da fenalasan bi cinli turist corona suphesiyle sehir hast getirilmis suan karantina altindaymis :/ bende disari ckmayi düşünmüyorm. Kimseyle de gorusmicez heralde
Nevşehir İl Sağlık müdürü böyle birşeyin olmadığını söyledi ama bilemiyorum

Emfluvirle 2 gune atesi dusecektir.Benim minik atlatti sukur.Domuz gribinin antibiyotikle alakasi yok ama neden verdi ki ?Gecmis olsun.

Bütün ilaçları bana verdi canım. Sanırım ciğerlerde iltihaplanma olmasın diye önlem amacıyla verdiler. Bebeğe sadece enfluvir verin dedi. O da 0.5 ml günde 1 defa. Ama 2 gündür içiyor. Ben çok şükür bir parça iyiyim. Ama bebek hala sıkıntılı. Öksürüyor, hırıltılı nefes alıyor, gece hep ağladı uyuyamadı. Korkuyorum ciğerlerine birşey olacak diye. Sizin atlatmanıza sevindim. Sizinki de mi domuz gribiydi? Enfluvirin hapını mı verdi şurubunu mu?
İşin kötüsü kızıma da bulaştı. Şimdi aile hekimine gittik. Enfluvirin şurubunu verdi. Ama hiçbir yerde yok. Depolarda bile yok ilaç

Offf çok geçmiş olsun. İnşallah minige bulaşmamıştır.
Sağol canım. Ama maalesef hem bebeğe hem kızıma bulaştı. Bebek 2 gündür fena. Birazdan çocuk doktoruna götürücez. Kızıma da verile şurubu bulamıyoruz. Hapı suda eritip şırıngayla eritip vericez son çare olarak.

Drumuz rotayi yapmadi 2-4-6 seklinde yapalim dedi. Kakasinda mukus oldugu icin. Kaka tahlili veremedik kaka yapmadi bizim sipa. Menenjit asisi oldu sadece. İki bacaktan vurdular. Nasil agliyor icini ceke ceke... ah ah aci boyle dr yurekten nasil hissedilir mis ogreniyorum iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…