2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Aynen canim influenza A +.Atlattik cok sukur.
Enfluvirin surubunu verdi.evet malesef cok zor bulunuyor.Kiyi kosrde kalmis eczaneleri dolasin derim.Esim hatta 1 tane daha aldi ne olur ne olmaz diger bebege de gecer de kullaniriz diye.Dedigim gibi merkezi eczanelerde degil de kiyi kosedeki eczanelerde bulunabilir.Cok gecmis olsun.

Bizimkindede mukus var bu haftada devam ederse test yapilcak ben iki gundur sut urunleri yemiyorum bakalim duzelecekmi insallah alerji bi durum olmasin.. eger yaptirirsan burayada yazarmisin

Kizlar gaz yapan yiyeceklere hala dikkat ediyormusunuz ben korkuyorum yemeye basliyamadim bugun esime karnabahar kizartacagim kendime baska birseymi yapsam onu dusunuyorum. Bide karnabahar lahana sutun tadini mi degistiriyor oyle birsey okumustum bilgisi olan varmi

Kayserideyim bende ve kapadokya da fenalasan bi cinli turist corona suphesiyle sehir hast getirilmis suan karantina altindaymis :/ bende disari ckmayi düşünmüyorm. Kimseyle de gorusmicez heralde
Bende kayserideyim şuan çok tedirgin oldum ya zaten sadece hastaneye gidiyorum dışarı cıkmıyoruz da iki hafta sonra kızımın kontrolu var napcam bilmiyorum

Çok şükür canım ya. Bunu duymak sevindirdi beni. Atlatmanıza çok sevindim. İnşallah biz de atlatırız. Eşime dedim gelirken tek tek eczaneleri arayalım telefonla diye. İlk girdiğimiz eczacı depolarda da yok deyince kestirip attı. Olsa depodan getirtirler zaten dedi. Hiç arayıp sormaya, adres bile sormaya meğilli olmayan bir eşim var. Bu huyu da beni deli ediyor. Senin yazdıklarını anlatıcam şimdi. Çok sağol canım.

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır foruma girmemiştim bugün bakayım dedim domuz gribi vakaları gözüme çarptı. Benim büyük oğlumda söylediğiniz belirtiler vardı Dr a gittik enfluvir verdi aldık içtik ama domuz gribi diye teşhis koymadı. Hatta ilk Dr ilaç vermedi çocuk kötüleşti başka Dr a götürdüm o verdi. Ateş 41.5 u gördü. Kan tahlilinde vücutta enfeksiyon var dediler. Sizin domuz gribi teşhisi neye göre kondu kan tahlili mi yapıldı

Burundan sürüntü aliyolar ayni smear alinirken kullanilan firca gibi ama daha incesi.5 dk icinde cikiyor sonuc.

Bende kayserideyim şuan çok tedirgin oldum ya zaten sadece hastaneye gidiyorum dışarı cıkmıyoruz da iki hafta sonra kızımın kontrolu var napcam bilmiyorum
Bizimde yarin aşımız var normalde zaten yaptirma konusunda kararsizim alerji olmustu simdi bide bu domuz gribi uyuz ve corona şüpheleri ckti. Hepten icime kurt dustu. Kapi disari cikasim yok. İki gun once sadece apartmanin altindaki bime ekmek almaya indim inerken oglusumuda goturdum kucagimda bi hava alsin diye hos disarisi nekadar temiz hava oda tartışılır da. Tam 3 haftadir evden çıkmadık :/

Benimkiler hastane ve doktor kontrolu disinda 4 aydir cikmiyor disariya.Ona ragmen benden kapti virusu.Virus evde dolasirken diger bebek kapmadi.Yani olacagi varsa oluyor malesef

Bizimkindede mukus var bu haftada devam ederse test yapilcak ben iki gundur sut urunleri yemiyorum bakalim duzelecekmi insallah alerji bi durum olmasin.. eger yaptirirsan burayada yazarmisin
Tabii yazarim mutlaka. Kakasinin 30 dk icinde verilmesi lazimmis o sebeple kakali bez hoturduk ama dr kabul etmedi. Onun disinda bebegin keyfi yerinde sadece kakasi mukuslu.

bu arada menenjit asilari icin 685 tl odedim

Aynen öyle valla insanın evden cıkası gelmiyo biz yaptırdık cuma günü aşısını bende hastaneye gidiyorum sadece anneme bile gitmiyorum biz dogum yaptık bütün hastalıktar virüsler arttı nasıl bi şans anlamadm nerde oturuyosun sen merkezdemi canım

Aynen cnm hastalıklar çok var getirtme sakın. Özlem sarılınca geçer korkma. Biz arada görüntülü konuştuk. Napicaksin. Allah iyilik versin

Kizlar ya corona turkiyeye geldi ve yayiliyo heryer cinli kayniyo insan cok tedirgin oluyor evde kendimizi korumaya alicaz anlaşılan. Mecbur kalmadıkça kalabalk ortamlara hastanelere avm lere ckmayn. Allahm yardımcımız olsun
Hadi yaa ben mecbur yarın avm ye gideceğim bebeği de götüreceğim tabi nasıl bi onlem alsam acava
Yiyoeum ben herseyi artik eli kolu harelet ettigi icin gazı kendisi çıkartıyor

Ben hergun büyük oğluma 40-50 ne çıkarsa anne sütü iciriyorum.
Her gün sütün tadı farklı diyor.

Aynen cnm hastalıklar çok var getirtme sakın. Özlem sarılınca geçer korkma. Biz arada görüntülü konuştuk. Napicaksin. Allah iyilik versin
Ben hergun büyük oğluma 40-50 ne çıkarsa anne sütü iciriyorum.
Her gün sütün tadı farklı diyor.
Cnm bnm buzluğumda fazlaca anne sütü var tüketmessek tarihi geçecek büyük kızıma içirsemmi 3.5yaşında gerçi biraz seçici bir kız inek sütü olmadığını anlar direk ve içmez ama içse iyi olurmu sonuçta anne sütü en etkili koruyucu hatta gün içinde sağıp çok döktüğüm sütlerde olmuştu. Gerçi hastanede azaldığını hisediyorum

Merhaba, çok geçmiş olsun öncelikle, bizim de öksürük çok artınca cuma günü doktor yatış verdi bronşiolit nedeni ile, bir gece hastanede kaldık, şu an evde devam ediyoruz ilaçlarla, inşallah siz de atlatırsınız bir an önce.

Buzluktaki cozulunce tadı kokusu farklı oluyor. İnek sütünün içine karıştırıp verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…