2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kanada bakabiliyorlar.beyaz kan hücreleri 10000 in üstünde oluyormuş. Benim bebek de şüphelenip kan tahlili yapıda doktor o şekilde açıklamıştı

Benim burun akıntımı alıp baktılar. Kan ve idrar da verdim. Ama çocuklara bulaştığı yüzde yüz belli olduğu için direk ilacını verdiler.

Çook teşekkür ederim. İnşallah. bize pnömoni dendi bir gece yoğun bakımda kaldı şimdi odada devam ediyolar tedaviye. Bi an evvel sizler gibi atlatmak istiyorum Rabbım tüm hastalara şifa versin,.

Ben de bazen istemsizce zarar verebiliyorum . O zaman o burun deliğine daha az çekme yapıyorum sabahtan akşama kadar sürekli sadece serum fizyolojik sıkıyorum çok zor açılıyo e yara olunca da tıkanıyo. Tabiki açmamız lazım . Onun canı yanınca benimki de yanıyo ama mecburuz . Tıkalı burun ciğerlere inebilir , orta kulak iltihabına neden olabilir, sinüzit yapabilir sinüsleri doldurduğu için. Ve bunlardan her birinin farklı sonuçları var.
Canım benim bebeğim hala gazlı . Ben artık yildim . Çocuğum da vitaminsiz kalmasın . Artık her şeyi yiyorum . Mesela kuru fasulye bile yedim içine bol kimyon tohumu septim ardından kendime kimyon tohumundan çay yaptım . Çocuğumda artan bi durum olmadı.
Yediğimiz her şey sütün tadını değiştirir. Ben balık yediğimde sütüm balık kokuyo sonra çocuk da balık kokuyo. Ne yersen ye sütün tadını onu alır.

Benimkiler hastane ve doktor kontrolu disinda 4 aydir cikmiyor disariya.Ona ragmen benden kapti virusu.Virus evde dolasirken diger bebek kapmadi.Yani olacagi varsa oluyor malesef
Dogru diyorsun kesinlikle iste ne kadar koruyabiliriz ki zaten tum kötülüklerden ama iste ben kendimi suclu hissetmemek adına kendimce korumaya çalışıyorum :/ yoksa benim yuzumden mi oldu suphesi daha kotu ediyor insani

Valla gozumuzu acamadk bi turlu disardaki virus hastalik ve soguktan. Allah yardicimiz olsun ya. Bende 4 ayda bikere annemlere gittm duzeni bozuldu cocugun geri geldm kosa kosa. Talastaym canm evet merkezde

Baska bir doktora daha gotursen ? Insallah onemli biseyi yoktur.
Doktor tatildeymis. mesaj attım ama görmedi daha. Ortopedi görsün demiş radyolog. bizim doktor ne diyecek dedim ama görmedi işte. Bir yandan da ortopedi doktoru arıyorum.
Yine de şimdiden çift bez baglamaya başladım. Tedavinin ilk adımı buydu yanlış hatırlamıyorsam. Tek tarafta kalça çıkığı varmış anladigim kadarıyla.

Cok gecmis olsun rint hocam ins bi sknt yoktur varsa da erken teshis cok önemli cabucak toparlar insallah. Cift beze iyi yapmissiniz yegenimde vardi o sekilde gecti

Canm dini boyutu burda konuşmak çok doğru degil ama. İslam'a göre iki buçuk yaşından büyük çocuk anne sütü icemez. Caiz değil. Ancak özel bı hastalığı olurda anne sütü tedavisi için gereklidir derse doktorlar o zaman izin var. Onun dışında iki buçuk yaş sınırı var.

Biri vardı sanki kalça çıkığı ya da gevşeklik var denilen?
Bizim sol acimiz 56 idi tip 2.
3 hafta frejka yastigi kullandik gunduzleri 59 oldu.Simdi ara ara kullaniyorum yine 60 i gecmesi lazim cunku.Istanbulda Prof Abdullah Eren var cocuk ortopedi isin uzmani florance nightingale de

Geçmiş olsun rint. Sen 2.ay da yaptırmış mıydın kalça usg

Hımm anladım cnm dini boyutu önemli tabi. Zaten bnm kızda içmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…