2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok fazla bir sıkıntı yokmuş şükür. Evde iki çocuk olunca bazı şeyler gözden kaçabiliyor kendine baskı kurma bu konuda.

Durum düzeldi mi acaba? aynı sorun bizde de var.her ağladığinda ya da hiç farketmez her durumda emebiliyordu,rahatlıkla emerdi
Üç dört gün oldu durum değişti.Emmek istemiyor gibi geliyor.
Sizin doğum tarihiniz neydi?Dönemsel mi acaba?

Kizlar bebeğim cuma günü akşam vaktinden beri dgisik.eskisinden farklı olarak her zaman emen,emmek isteyen bebeğim kendi isteği olmadan emmiyor.uyandi bir tarafi emdi,diğer tarafı sürekli ağzından cikarip kafasını geriye ata ata bir hal oluyor,emmiyor..tek göğsü emerek uyuyabiliyor.eskiden ikisini de emer üstüne yine uğraşır çekmeye çalışırdı sütü.
tek tarafı emince ağlama ya da uyuyamama gibi bir sıkıntımız yok.normal mi bu durum?meme reddi dedikleri şey bu değildir dimi?
kizim emmeyi tümden birakicak diye korkuyorum..

Ben 8 aylikken baslicam. Annem bakacak. Bebişin ikimize de alismasi icin annem sık geliyor bana. Sen de bakacak kişiyi şimdiden evine cagirip bebekle vakit gecirmesini saglayabilirsin

Bu konuyla ilgili 4252.sayfada uzun bir yazi yazdim. Dilerseniz okumanizi tavsiye ederim.

Bir de tek meme emme olayini şöyle çözebilirsiniz. Emmedigi meme icin de bebişin pozisyonu bozmadan ayaklarin ve vucudun altina yastik koyarak diger memeye kaydirmayi deneyebilirsiniz. Pozisyonu ayni yönde kalacagi icin farketmeyebilir

Ben bir kere denedim yukarı uzattığım kolum felç geçirecekti kısa bir süre içinde 15dk fln :/ beceremedim

Sonuç normal çıktıysa sorun yoktur zaten. Ama kendinde altını değiştirirken iki bacağını bitiştirip boğum yerleri aynı yerde mi bacak boyları eşit mi bakabilirsin
Biz annemle bakıyoruz dürekli. Bir bacağında fazldan bir boğum var. Diğer bacağın aynı yerinde boğum yok. Bunu farkettikten sonra yapıldı bizim kalça usg ama ölçüler aynı. BEn de sıkıntı yok denince doktora sormadım boğum durumunu. Tekrar mı gitsem acaba :/

Kim bakicak bebeğe aileden birimi yabancı mi. Bakicak olan kişi sen işe başlamadan iki hafta önce falan ise başlasın sen evde ol ama bakıcı ilgilenmeye baslasin bol bol oyun oynasın konuşsun. Evin içinde gezdirsin. Bebek yavaştan alışır. Ben hep böyle duydum ise baslayanlardan. Bazen çok korkutugumuz şeyler aslında o kadar da zor olmuyor

Ben bir kere denedim yukarı uzattığım kolum felç geçirecekti kısa bir süre içinde 15dk fln :/ beceremedim
Tam doğru pozisyon alamamissindir. İlk bebeğimde de yapardim en azından bende uyayaniliyorum eşim kızıyo bebeğin üstüne düşersin diye. Otur emzir diyo. Ama bazen dayanicak gücüm kalmıyor.

Geçmiş oksun.2-5 arasi cift bez diye duymuştum.1-2 ay gibi kisa bir sürede düzeliyormus.bazen internette okumak felaket senaryosu gibi ..bende hiç boğum falan bakmadin uyansinda soyayim kuzuyu

Ben bi yukari, bi bebegin basinin ustune dogru uzatiyordum. Kolunuza hareket alani birakacak sekilde uzanirsaniz problem olmuyor. Hatta basiniza yastik da alin. Niye bilmiyorum ben cok rahat ediyorum

Hahah bencede ya lahana gibi oluyolar bide 2 pijama giydirince kilolu olduğunu düşünüyosun gece tek kat kalınca bi hayal kırıklığı

Ben bi yukari, bi bebegin basinin ustune dogru uzatiyordum. Kolunuza hareket alani birakacak sekilde uzanirsaniz problem olmuyor. Hatta basiniza yastik da alin. Niye bilmiyorum ben cok rahat ediyorum
Yatarak emzirmenin rahatlığı memenin büyüklüğüyle de ilgili sanırım. Ben başta hiç yatamıyordum, şimdi bebek memeye yapışıp bırakmıyor, öylelikle dinleniyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…