2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
BEnim kızım. Emerken boncuk boncuk ter döküyor. Normal zamanda da oyun halısında ana kucağında pusette bi kaldırıyorum kafa arkası hep ıslak. kucakta gezerken bir tek terlemiyor. Bir de sırtta ter olmuyor. Doktora sordum emen bebek terler dedi. Normal zamandaki terine de kilosu fazla olduğu için dedi :/

Demir demişken demir ilacına ne zaman başlanacak. Ve hangi ilaçlar kullanılacak acaba

Eşinin böbreğinin uyması resmen mucize. Allah yardımcınız olsun. Her ikisine de acil şifalar dilerim.

Bununla geçmiş olsun canım. Bexsero için Dr önce muayene etti mi?
Genel muayene yapti. Su an da iyi 3 saattir uyuyordu keyfi yerinde. Simdi kaka yapti ishal degil ama yarisi mukus seklinde. Bu mukus olayi moralimi cok bzouyor. Yarin tahlil vericem mtlaka

bir de diyet baslayayim simdiden diyorum. Bu tuketilmemesi gereken sut urunlerinde yogurt, kek gibi sut bulunan her sey mi giriyor?

Evet evet o listede var dediklerin doktor göstermişti baya uzun, gofret çikolata falan herşey

Kizlar buzlugumda sagilmis sutlerim var vakitlerinin dolmasina da 1 ay var. Bebegime icirebilecegimden fazla ayni zaman da emdigi icin. Dokmek istemiyorum. Nasil degerlendirebilirim?

Kizlar buzlugumda sagilmis sutlerim var vakitlerinin dolmasina da 1 ay var. Bebegime icirebilecegimden fazla ayni zaman da emdigi icin. Dokmek istemiyorum. Nasil degerlendirebilirim?
Vakti ne zaman doluyor ki? Bende de bar, 5-6 ay durur diye düşünmüştüm..
buzluktakilerden içir kendi sütünü tekrar buzluya koy günde bi iki defa böylece yenilemiş olursun? Ama tazesi varken buzluktan vermek de ne kdr doğru bilemedim..

Demir demişken demir ilacına ne zaman başlanacak. Ve hangi ilaçlar kullanılacak acaba
4 aylık başlanacak. Aile hekimliginden verileni kullanmayacağım ben. Hormon bozukluğuna sebep olduğu iddiaları var. İlkinde de kullanmadım. Ferrum kullandım. 8-9 aylıkken ferromixin kullanabilirim. Bu toz halinde. Yemeğe katılıyor. Ama demir düşüklüğünde tedavi edici olmuyormuş. Emilimi damladan daha zormuş.

Sadece mukus ise diyete başlama bence. Başka bir belirti yoksa. Bebek bunlar mukus oluyor mutlaka.

Canm herseyden kaynakli olabilir benim bebegim alerji olmustu asidan sonra ama bizimki karma asidan sonra oldu. Bir hafta kadar sonra ckmaya basladi azdan basladi yayildi. Sana tavsiyem ilerlemesini beklemeden acilen bioderma yada mustelanin nemlendiricisini al ve kuru bolgeye gunde 2-3-4 kere uygula yoksa Artinca daha kotu oluyo. Biz kortizonlu tedavi gorduk hala tam manasiyla gecmedi bioderma ile nemlendiryorum surekli.
Deterjan toz granul sabun kullan çifte durulama yap ic camasir(zibinlari) icten utule, yataginda yunlu tuylu polarla battaniye kullaniyosan bi sure kaldir, halilarin antialerjik olmasina dikkat et, sampuan vucut sampuani mustela temin et ve kendi yediklerine dikkat et baharatli acili seyler yemekten kaçın. Bunlardan biride sebep olabilir. Asi,antibiyotik kullanimi yada dis döneminde de olabilir. Sen tedbirini al soylediklerimden biriyse gecer muhtemelen ins

Tüm paketli gıdalar.
İçinde et ve süt bulunan bütün gidalar. Koyun keçi eti sütü de dahil.
Peynir altı suyundan laktoz bulunan şeylere kadar..
Margarin olan şeyler de...
Bu arada susam da carpraz alerjen.

Toz granül sabunlar egzama yapar genelde hassas ciltte. Ekolojik sıvı deterjan. Çift durulama yapılmalıdır. K Kelebeksi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…