2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok teşekkür ederim. İnşaallah sıkıntısız sorunsuz atlatırız biz de.
Geçmiş olsun.

Yok yav şaka yaptım ben yukarıdaki mesajda. :)) Yapıyorum ben de. İlk vocukta yapamiyordum ay ağlarsa ay şöyle böyle diye. Bunda pratiklestim :))

Nasıl oldunuz canım ne kadar ateş yaptı?
Bi kere ishal yapti sonra yapmadi o nedenle ishal konusunds sorun oldugunu dusunmuyorum. Ates su an 37 oldugu icin onunda gectigini dusunuyorum. Ama huysuz mu huysuz. Uykusuz cubku yoruldu. Gece uyumak icin her daldiginda aglayarak uyandi atesi ciktigi icin. Tek yapabildigim bol bol emzirmek oldu. Simdi kaka yapmasini bekliyorum ki ishal mi degil mi anlamak icin. Bir kere oldugu icin asi yan etkisi diye dusundum nimenrixin yan etkilerinde yaygin gorulen etkilerde ishal var. O sebeple cok tedirgin olmadim. Hayirlisi gorucez bakalim. Devam ederse dra gidicem zaten. İshal ozellikle cekindigim bir konu cunku. Bexero 38.6 ya kadar cikti. Calpol verip soyundurduk ve ilik kompres yaptik.

dr iyi ki rotayi da yapmamis.

Bizim dr bu sebepten nimerix ile rota yi ayni ay bexero yu ayri ay yaptirdi. Bexeronun ateş yan etkisi garanti oluyo gibi. O yuzden asi yapilmadan yarim saat once calpol verdirdi ve 24 saat icinde 6 saatte bir calpol verin dedi. Hic yukselmedi boylelikle atesi.

Ben 8 aylikken baslicam. Annem bakacak. Bebişin ikimize de alismasi icin annem sık geliyor bana. Sen de bakacak kişiyi şimdiden evine cagirip bebekle vakit gecirmesini saglayabilirsin
Bakacak kişi geliyor sürekli ilgileniyor ama onun kucagimdayken de beni görmek istiyor
Aileden biri bakacak şuan ki korkum kimseye gitmemesi ve sürekli beni istemesi 2 hafta önce mantıklı gibi teşekkürler canım
Kizlar,abim yarin nasipse böbrek nakli oluyor.Eşi veriyor bobregini.Sizler de dua eder misiniz sorunsuz,sikintisiz sağ sağlim ciksinlar ameliyattan
Sağlıkla çıksın canım

Ben dereyi gormeden pacayi sivanaya karsiyim. Calpol sevdigim bir ilac da degil zaten. Mecbur kalinca verme taraftariyim ki 38 i gordugumde bir cok sefa vermemeyi tercih ettim genelde 10 dk icinde dustu.

Kizlar,abim yarin nasipse böbrek nakli oluyor.Eşi veriyor bobregini.Sizler de dua eder misiniz sorunsuz,sikintisiz sağ sağlim ciksinlar ameliyattan
Her ikisine de acil şifalar dilerim, herşey yolunda gider ve tez vakitte sağlıklarına kavuşurlar inşallah...

Bugün 4 ay aşısı yapıldı daha iğne yapılmadan bastı çığlığı 400 gram almış 6400 olmuş ama boyu iyi uzamış 66cm olmuş kızım
Masallah ona
Zaten bebişler aşıdan cok kollari ayaklari tutuldugunda kizip agliyorlar bizimki de kol ayak tutulunca aşı vurulmuş kadar agliyodu.

Biz daha olmadik. 10 subatta tam 4 aylik olacak. Saglik ocagindan ses yok henuz. 4 ay aşı sonrasi ateş vs nasil geciyor. Sıkıntı var mi

rint Ben bu kalca usg olayina takildim simdi. Ya bizimki de sinirda falansa. Doktor hicbsey demedi. Normal dedi gecti. Kagidi da bulamiyorum evde
Bugun altini acarken bacaklarina bakayim dedim. Anlayamadim da. Ben gene yaptircam galiba kalca usg. Icime sinmiyor suan.

Kızlar bişey soracağım 20 gün önce rota aşısının ilk dozunu vurdurduk 2 3 gündür yüzünde aşırı sertlik var ve yuzunde isilik gibi birşeyler çıktı. Aşının yan etkisi gibi yazanlar olmuştu bu kadar zaman sonra etki eder mi ki baska birşey mi bu. Birde bebeğin aşırı terliyo hareket ettikce emerken ensesi falan su içinde kalıyo böyle olan var mi aranızda

Eşinin böbreğinin uyması resmen mucize. Allah yardımcınız olsun. Her ikisine de acil şifalar dilerim.

Bununla geçmiş olsun canım. Bexsero için Dr önce muayene etti mi?

Kademeli ayrılma gerekiyor. Bakacak kişiyle bebeği önce yarım saat sonra bir saat yalnız birakman gerekiyor. Sonra yarım gün... bir kitaptan birkaç sayfa var uygun zamanda yollayayim sana.

Benim bir numara aşırı terlerdi. Dediğin gibi, su gibi olurdu çocuk emzirirken kolumun altina havlu koyardım. 3 yaşında hala çok terler. Özellikle kafası. Doktora söyleyin belli bir aydan sonra kafa terlemesi demir eksikliğinin belirtisi.
Küçük olan daha terlemeye başlamadı.

Şuana kadar ateş yok ama huysuz ağlayıp duruyor hiç uyumadı oda bastırdı. Aynen aynen bacagını tuttular diye Bi bagırdı o bedenden o ses nasıl cıktı anlamadım

Normal dediyse normaldir. Eğer sınırda olsa mutlaka söyler ya da tekrar kontrol yazardı. Merak etme içini ferah tut. Doktora gidince bir sorarsin olmazsa bogumlar denk mi diye. Çok da zorlamamak lazım Allah muhafaza kontrol ederken sebep olmayalım bir de. Benim simetri bozukluğu çok belli mesele bir boğum bir bacakta bir cm otelinde 2 cm gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…