2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim de cogunluk mukuslu. Cok takmiyorum kafaya.
Sadece mukus cok onemli degilse takmayacagim ama ciddi bir deydir diye takiyorum. Kan yok hirilti yok oksurme falan yok. Gazi da yok denecek kadar azaldi kendi cikariyor. İshalde yok. Alerji belirtilerine baktim hic biri yok.

on sutu fazla aliyor sanirim bilmiyorjm.

Çok şanslısın yabancıya emanet etmiyosun bebeği. Alışır merak etme.

Teker teker alintilayamadim kizlar.Tesekkurlee hepinize.Insallah abim de eşi de sag saglim cikarlar ameliyattan
Rabbim şifalar versin canm. Eşini böbreğini vercek kadar sevmiş. Bizim bı komşu 25 sene diyalize girdi kadın ömrü gitti resmen. En son kocasının böbreği uymuş verdi böbreğini. Kaynanası hem oğluna hem geline küsmüş oğlunun böbreğini aldı diye gelin oğlanın kalbini almış önce haberi yok

Ya bebeklrinize cildirmadan nasil bakabiliyorsunuz??

Ya oglum aglayip duruyor. Her seyee agliyor her seyeeee

Onceden gece kalkinca biraz mizlar sut içer uyurdu. Simdi uyaninca ortaligi yikarcasina agliyor. Alip mmeye koyuyorum istemiyor aglmya devam. Kucagima al gezdir sakinlestir memeye koy gene ayni. Zaten gözüm zor acilmis uykudan. Sinirlerim bozuluyor

Gunduz de ayni. O nasil ses o nasil aglamak allahimmm

Bir de aglarken yuzunu ciziyor. Dövüş horozu gibi her yeri cizik yara icinde.

Engel olamiyorum. Eldiven de takamam

Ben bir seyi yanlis mi yapiyorum bu cocuk boyle huysuz oldu???

Yoksa büyüyor diye mi

Valla ağlarken birakip montumu giyip evden cikip gidesim geliyor

Ben iyi anne olamiyorum ya. Bugun iyice delirdim. Esime dedim al götür ver baskasina bakamiyorum ben. Mutsuz mu bu bebek ne ya boyle

Deliricem ya.
Uykusuzluktan sinirden bas agrisindan yikilicam şuralara Bülent ersoy gibi

Ben neyi yanlis yapiyorum????

Bebegini al disariya gezmeye git. Hava nasil orada bilmiyorum ama temiz hava al bir pasta ye kahve ic. Bir arkadasinla bulus.

Ben hiçbir şey dikkat etmiyorum artık her şeyi yiyorum. nohut fasulye olursa tam porsiyon değil de yarım porsiyon yiyorum o kadar . çok da dikkat etmiyorum
Kizlar,abim yarin nasipse böbrek nakli oluyor.Eşi veriyor bobregini.Sizler de dua eder misiniz sorunsuz,sikintisiz sağ sağlim ciksinlar ameliyattan
Allah ikisini de yardımcısı olsun sağlıklı çıksınlar inşallah.
Kizlar buzlugumda sagilmis sutlerim var vakitlerinin dolmasina da 1 ay var. Bebegime icirebilecegimden fazla ayni zaman da emdigi icin. Dokmek istemiyorum. Nasil degerlendirebilirim?
Benim de buzlukta sütlerim vardı geçen gün 21 Ekim olanı açtım ama öyle pis bir koku geldi ki tadına baktım tadı da garip. döktüm Ekim ayından kalanların hepsini döktüm yarın öbür gün de kasım-aralık olanlardan birkaç tane bakacağım onlar da kötüyse atacağım .yani çocuk da içmedi ben de tadına baktım hem grip kokuyor hem tadı kötü.öncekiler öyle değildi 3 ay falan çok da sağlıklı değil sanırım bekletmek.

Canim biraz molaya ihtiyacin var. Yardim almaktan cekinme etrafinda sana yardim edebilecek yakinlarin varsa.

1 2 gundur tek disari cikiyorum 1-2 saat oyle iyi geliyor. Bugun ilk defa arkadasimla bulustum 2 3 saat disardaydim. Bu gibi nefes almalar senin enerjini yukseltip bebegine daha sabirli anne olmana olanak saglar. Happy mom happy baby. Mutlu anne mutlu bebek.

Canim bana ozelde kakasini atarmisin dr bize laktazm verdi onu kullaniyorum vr 2 gundur sut urunleri yemiyorum biraz once yapti sanki mukus yok gibiydi ama hafif yesilimsiydi tam emin olamadim sizinkilerin sarimi ya

Canim bana ozelde kakasini atarmisin dr bize laktazm verdi onu kullaniyorum vr 2 gundur sut urunleri yemiyorum biraz once yapti sanki mukus yok gibiydi ama hafif yesilimsiydi tam emin olamadim sizinkilerin sarimi ya
Yeşil renk senin yediklerinden de olur. Diyete başladıktan 15 gün sonra bağırsak florası düzeliyor. Ben aylardır diyetteyim mukus hiç geçmedi diğer belirtiler geçti o ayrı

Ben bi yukari, bi bebegin basinin ustune dogru uzatiyordum. Kolunuza hareket alani birakacak sekilde uzanirsaniz problem olmuyor. Hatta basiniza yastik da alin. Niye bilmiyorum ben cok rahat ediyorum
Ben çok isterdim ama yapamıyorum kızlar yatarak.. benim oğlum zaten memeyi zor alıyor ağzına, sürekli de çıkıyor ağzından. Bem yatarken ememiyor.
çok isterdim...

Ya kizlar emziren annelerde kabizlik sorunumi oluyor ne yapsam gecmiyor agliyacagim artık ac karna incir elma zeytin yag herseyi deniyorim ama kurtulamadim. Hemoroit çoğaldıkça çoğaldı sizde durum ne

Bazı bebekler zordur canim yapısı budur bak ilk cocugumda hep derim cok kolaydi yedir altını al birak. ne gazı olurdu ne sallayarak uyutma derdi.kendi kendine uyurdu.ama bu iki numara öyle değil ille yaninda dur kucakta taşı ,1 saat uğraş 15 dk uyur kalkar .saglikli çok şükür ama zor bir bebek inşallah sonrasi kolay olur diyorum.işim gücüm hiç bitmiyor acayip gergin ve sinirlilik hallerim var ama derin nefes alip sağlıklı büyüyor geçecek diyorum.cok daralinca annemi çağırıyorum gelip bakiyor 1-2 saat market alisverisimi yapıp bu kahve icip geliyorum.cok daralinca sağlıklı geçecek çabucak büyüyecek diye telkin et kendini.

Deprem zaten manyak etti birde bu salgın.insanlar işinde gücünde demekki acil belirtide vermiyor adamlar bi anda küt gidiyor.cok ürkütücü ya.

15 gun kulucka suresi oluyor. Wuhan sehri karantinaya alinmis ama alinana kadar sehri terk edenler coktan etti. Goz yoluyla da geciyormus virus. Allah korusun gercekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…