Yemedikleri bir birbirleri var dicem ama birbirlerini de yiyolarBu goruntuleri izledikce kanim donuyor. Corona virusu hakkinda;
Ya dermatolog bana granullu kullan dedi ben acaba ondan mi diye düşünüyordum ki doktor oyle söyleyince kullanmaya devam ettimToz granül sabunlar egzama yapar genelde hassas ciltte. Ekolojik sıvı deterjan. Çift durulama yapılmalıdır. @Kelebeksi
Yarım saattir uyutmaya çalışıyorum birde eşim gelip niye aglatiyorsun deniyormu cin beynime fırlıyor.cimcik attim ona ağlıyor diyorum ne biliyim benle konuşuyor sanki uykusu var dalamiyor işte.evlat büyütmek sabır işi zor zanaat .Ya bebeklrinize cildirmadan nasil bakabiliyorsunuz??
Ya oglum aglayip duruyor. Her seyee agliyor her seyeeee
Onceden gece kalkinca biraz mizlar sut içer uyurdu. Simdi uyaninca ortaligi yikarcasina agliyor. Alip mmeye koyuyorum istemiyor aglmya devam. Kucagima al gezdir sakinlestir memeye koy gene ayni. Zaten gözüm zor acilmis uykudan. Sinirlerim bozuluyor
Gunduz de ayni. O nasil ses o nasil aglamak allahimmm
Bir de aglarken yuzunu ciziyor. Dövüş horozu gibi her yeri cizik yara icinde.
Engel olamiyorum. Eldiven de takamam
Ben bir seyi yanlis mi yapiyorum bu cocuk boyle huysuz oldu???
Yoksa büyüyor diye mi
Valla ağlarken birakip montumu giyip evden cikip gidesim geliyor
Ben iyi anne olamiyorum ya. Bugun iyice delirdim. Esime dedim al götür ver baskasina bakamiyorum ben. Mutsuz mu bu bebek ne ya boyle
Deliricem ya.
Uykusuzluktan sinirden bas agrisindan yikilicam şuralara Bülent ersoy gibi
Ben neyi yanlis yapiyorum????
Eğer sadece kakadan şüpheleneniyirsanSadece mukus cok onemli degilse takmayacagim ama ciddi bir deydir diye takiyorum. Kan yok hirilti yok oksurme falan yok. Gazi da yok denecek kadar azaldi kendi cikariyor. İshalde yok. Alerji belirtilerine baktim hic biri yok.
on sutu fazla aliyor sanirim bilmiyorjm.
Aynı şekilde. Yapmadığım denemediğim şey kalmadı bi gram düzelme yok :/Ya kizlar emziren annelerde kabizlik sorunumi oluyor ne yapsam gecmiyor agliyacagim artık ac karna incir elma zeytin yag herseyi deniyorim ama kurtulamadim. Hemoroit çoğaldıkça çoğaldı sizde durum ne
Kendine nefes alacak alan bırakmamış olabilir misin? Çok dışarı bir iki saat.Ya bebeklrinize cildirmadan nasil bakabiliyorsunuz??
Onceden gece kalkinca biraz mizlar sut içer uyurdu. Simdi uyaninca ortaligi yikarcasina agliyor. Alip mmeye koyuyorum istemiyor aglmya devam. Kucagima al gezdir sakinlestir memeye koy gene ayni. Zaten gözüm zor acilmis uykudan. Sinirlerim bozuluyor
Yoksa büyüyor diye mi
Ben iyi anne olamiyorum ya. Bugun iyice delirdim. Esime dedim al götür ver baskasina bakamiyorum ben. Mutsuz mu bu bebek ne ya boyle
Deliricem ya.
Senin bebeğin daha küçük 4 5 ay civarı yapar merak etmeBen çok isterdim ama yapamıyorum kızlar yatarak.. benim oğlum zaten memeyi zor alıyor ağzına, sürekli de çıkıyor ağzından. Bem yatarken ememiyor.
çok isterdim...
Dalan roxy mi yoksa?Ya dermatolog bana granullu kullan dedi ben acaba ondan mi diye düşünüyordum ki doktor oyle söyleyince kullanmaya devam ettim
Ebebeginki baby me marka burdaki yorumlari okuyunca hamileyken daha bebegin kiyafetlerini yikamadan almistim halada onu kullaniyormDalan roxy mi yoksa?
Malesef sabun saf falan deniyor ama oğlumda egzama yaptı. Bende de.
Birkaç arkadaşımin bebeğinde daha yaptı.
Yıkanabilir bebek bezi kullandım uzun sure. Kesinlikle sabun tozu vs kullanılmıyor. Çünkü kalıntı kalıyor ve bezi tıkıyor. O zaman sıvı çekmeye başlıyor. Bence acilen ekolojik kokusuz sıvı deterjan denemelisin.
Nasıl bir devirdeyiz bebeklerimizi Allahım korusun çok zor her yerde salgın deprem biran önce atlatırız inşallahBu goruntuleri izledikce kanim donuyor. Corona virusu hakkinda;
Evet zor cnm ama onların bizden başka kimsesi yokki ne kadar savunmasizlar eşin eve geldiğiYa bebeklrinize cildirmadan nasil bakabiliyorsunuz??
Yoksa büyüyor diye mi
Deliricem ya.
Sanki bir düğmeye basıldı tüm felaketler 2020 ile birlikte gelmeye başladıKuba da 7.7 deprem olmus
Biz de onu kullandık ilk başta. Dokunan odur belki diye dalan roxy aldım. O daha kötü yaptı. Denemekte fayda var. İnşallah en kısa zamanda şifa bulur kuzucuk.Ebebeginki baby me marka burdaki yorumlari okuyunca hamileyken daha bebegin kiyafetlerini yikamadan almistim halada onu kullaniyormacilen denicem aklima da geldi herseyi de denedim hala cocugumun yuzu düzelmemişti. Ahh ahh sagolasin birinin uyarmasi lazimdi hocam
Wc ciktiktan sonra bi agrisi oluyor uyutmuyorAynı şekilde. Yapmadığım denemediğim şey kalmadı bi gram düzelme yok :/
Iyi bir annesin tabi ki öyle düşünmeYa bebeklrinize cildirmadan nasil bakabiliyorsunuz??
Yoksa büyüyor diye mi
Deliricem ya.
Ben de olmadı kabızlık eskisi gibi değil düzenim ama yine de kabız değilimYa kizlar emziren annelerde kabizlik sorunumi oluyor ne yapsam gecmiyor agliyacagim artık ac karna incir elma zeytin yag herseyi deniyorim ama kurtulamadim. Hemoroit çoğaldıkça çoğaldı sizde durum ne
Tamam canim deneyeyim insallah gecer baya kotu durumdayimIyi bir annesin tabi ki öyle düşünme
Bebegin bi yeri agriyordur atak haftasıdır huzursuzdur illa ki bise vardır bizimle etkileşime bu şekilde geçebiliyorlar
Biraz hava almaya ihtiyacın var sanırım
Ben de olmadı kabızlık eskisi gibi değil düzenim ama yine de kabız değilim
Kayısı çayları var onlardan dene istersen
Süt yoğurt ve tereyağ içeren hiçbirşey yemiyorum, paketli gibirşey ve dışarıdan yemek yemiyorum.Neler yemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?