2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yarım saattir uyutmaya çalışıyorum birde eşim gelip niye aglatiyorsun deniyormu cin beynime fırlıyor.cimcik attim ona ağlıyor diyorum ne biliyim benle konuşuyor sanki uykusu var dalamiyor işte.evlat büyütmek sabır işi zor zanaat .

Eğer sadece kakadan şüpheleneniyirsan
Ya Kakada kan
Ya da Gürültülü-mukuslu-köpüklü kaka olmalı. Mukus tek başına alerji belirtisi sayılmaz.
Ön süt fazlalığı, burun akintisi, balgam, serum fizyolojik yapmak, hafif üşütme... Bunlar da mukus yapar.

Ya kizlar emziren annelerde kabizlik sorunumi oluyor ne yapsam gecmiyor agliyacagim artık ac karna incir elma zeytin yag herseyi deniyorim ama kurtulamadim. Hemoroit çoğaldıkça çoğaldı sizde durum ne
Aynı şekilde. Yapmadığım denemediğim şey kalmadı bi gram düzelme yok :/

Kendine nefes alacak alan bırakmamış olabilir misin? Çok dışarı bir iki saat.
Herkes bebek kokusu muhteşem, anne olduğum için çok şanslıyım modunda geziyor. Evet güzel ama anneliğin bu ya karı da var. Hemen herkes bunları yaşıyor. Hissettiklerini. Lütfen yalnız hissetme.
Bu bahsettiklerin benim büyük oğlum. Geçecek inan bana önünde sonunda geçecek. Yalnız şöyle bir durum var. Benim oğlum alerjikmis. Reflü oluyormus. Çocuk rahatsız olduğu için gece ağlayarak uyanıyor, sakinleşmiyormus. Eğer çok uzun süre devam ederse bu ihtimali gözden gecir.
Ama büyüme sürecinde ne yazık ki bebekler dönem dönem böyle oluyor. Kiminin bir iki hafta şurup geçiyor kiminin daha uzun. Ama geçiyor... Biraz sabır biraz destek.
Ben kimseye bırakıp çıkmadım oğlumu. En büyük hatamdır.

Ya dermatolog bana granullu kullan dedi ben acaba ondan mi diye düşünüyordum ki doktor oyle söyleyince kullanmaya devam ettim
Dalan roxy mi yoksa?
Malesef sabun saf falan deniyor ama oğlumda egzama yaptı. Bende de.
Birkaç arkadaşımin bebeğinde daha yaptı.
Yıkanabilir bebek bezi kullandım uzun sure. Kesinlikle sabun tozu vs kullanılmıyor. Çünkü kalıntı kalıyor ve bezi tıkıyor. O zaman sıvı çekmeye başlıyor. Bence acilen ekolojik kokusuz sıvı deterjan denemelisin.

Ebebeginki baby me marka burdaki yorumlari okuyunca hamileyken daha bebegin kiyafetlerini yikamadan almistim halada onu kullaniyorm acilen denicem aklima da geldi herseyi de denedim hala cocugumun yuzu düzelmemişti. Ahh ahh sagolasin birinin uyarmasi lazimdi hocam

Evet zor cnm ama onların bizden başka kimsesi yokki ne kadar savunmasizlar eşin eve geldiği
zaman çik dışarı biraz markete git hava al sana iyi gelir birde bebeğe gaz damlası kullan bol bol sırtını sivazla belki yediğin bir şeyler dokunuyordur benim oğlum 10gun boyunca gece aynı saatte hiç susmadan ağlardı saatlerce meğerse çocuk süt alerjisimis o rahatsız etermis keyfi olsa aglarmi vardır bir sıkıntısi allah kolaylık versin bizlere

Kızlar selam, eylül annesiyim :)) nerdeyse 5 aylık olmak üzere bir oğlum var. Şu son 1 haftaya kadar konak sorunu vardı, bi türlü geçmek bilmedi. Galiba sorunu çözüyorum, yazmak istedim, belki bununla uğraşan birileri vardır diye. Banyodan 1 saat önce organik hindistancevizi yağı sürüyorum, sonra tarayıp yıkıyorum. 3 kez kullandım henüz, %95i gitti diyebilirim. Zaten alerjik bi bebek, egzamaları var, konakları da o yüzden geçmiyordu. İnşallah şifası budur, aranızda varsa da umarım şifalanır bütün bebeklerimiz :) iyi geceler herkese

Biz de onu kullandık ilk başta. Dokunan odur belki diye dalan roxy aldım. O daha kötü yaptı. Denemekte fayda var. İnşallah en kısa zamanda şifa bulur kuzucuk.

Iyi bir annesin tabi ki öyle düşünme
Bebegin bi yeri agriyordur atak haftasıdır huzursuzdur illa ki bise vardır bizimle etkileşime bu şekilde geçebiliyorlar
Biraz hava almaya ihtiyacın var sanırım
Ya kizlar emziren annelerde kabizlik sorunumi oluyor ne yapsam gecmiyor agliyacagim artık ac karna incir elma zeytin yag herseyi deniyorim ama kurtulamadim. Hemoroit çoğaldıkça çoğaldı sizde durum ne
Ben de olmadı kabızlık eskisi gibi değil düzenim ama yine de kabız değilim
Kayısı çayları var onlardan dene istersen

Tamam canim deneyeyim insallah gecer baya kotu durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…