Sağlıkla ilerlesin inşaallah canım senle günümüz aynı boyutu kaçtı kesenin sağ salim kucaginada almak nasip olsun insaallaHerkese merhaba bugün çok küçük de olsa keseyi gördük 5+1 im. Bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim
Değerin iyi bence canım inşallah katlanarak devam ederGaliba ayni annenin farkli gebelikleri bile birbirinden cok farkli olur derlerdi dogruymus demek . Biz kese gormedk daha kan da 403 ckti sonuc 2 gun sonra tekrarlancak bakalm hayirlisi :)
Yok cnm ne bileyim istemedim geri bnde anlamadım yazma sen cnm ya psikolojim cok bozuldu kızlar bn ya öyle boyle degil cok hassasım ya aglıorum sinirdeaybuke3434 canım neden tablodan sileyim bi sıkıntı mı oldu Allah göstermesin
Merhaba canim benim kaybimda 3 ay once olmustu..Merhaba önceki gebeliğinize çok üzüldüm bende 3 ay önce aynı sizin yaşadıklarınızı yaşadım yine hamıleyım . Eşim cuma gününe randevu almıs 6+2 olucam ogun inşallah sizde bende muayeneye gidecek diğer arkadaşlarda hayırlı haberlerle geliriz
İnşallahh inşallahh .Merhaba canim benim kaybimda 3 ay once olmustu..
Maalesef kayip olunca insan korkuyor tekrar ayni seyleri yasamaktan.
Randevularimiz yakin İns bu sefer her sey cok guzel olur ya
ay çok teşekkür ederim konuya baya hakimsiniz çok sağolunHayırlı olsun canım hep böyle sağlıklı ilerlesin. Tam kan sayımı, hemogram yani şeker, üre, kolesterol, karaciğer testleri, böbrek testleri, demir, ferritin, b12, d vitamini, folik asit, tsh ve diğer tiroid hormonları, bulaşıcı hastalıklar, toxoplasma, rubella gibi daha bi çok tahlil bakılıyo canım
çok teşekkür ederimoncelikle bebegin hayirli olsun. bir suru seye bakiyorlar gadolyacim, kizamikciktan tut hiv virusune, d vitamininden tut folik asitine vs vs bir suru seye.
RABBIM yardımcın olsun canım ya kesinlikle doktorunla görüşKızlar bnm gibi olan barmı carsamba kalp atisi icin gidicem 6+5 suan ama bn yemek yiyemiyorum cok sinirlerim bozuk bu yemek yiyememk mahvediyor bni sabahları bulantı var ama kusamıyorum bile cunki birsey yiyemiyorum sanki zayıflıyormusum gibime geliyor herseyden tiksiniyorum evimi temizleyemiyorum zaten mutfaga hic giremiyorum allah esimden razı olsun hep o yardim ediyor zorla yediyor 6 yasinda kizim var cocuk okula gifiyor bugun goturemedim bile ya napicam bn boyle
Ben kan tahlili bile yapmadım stres olmamak için.İnşallahh inşallahh .
Ben aslında 6+5 de gidicektim ama eşim artık ne olcaksa olsun diyor :)
Böyle beklemek çok stresli :)
Birde kayıp yaşadığımız için kötü düşünmemeye çalışsakta arada işte geliyor düşünceler .
Rabbım tekrar yaşatmasın inşallah
Senın sat kaç ?
Insaallah :) sagolunDeğerin iyi bence canım inşallah katlanarak devam eder
Merhaba canım hayırlı olsun, her zaman olumlu düşün her hamilelik aynı değil. 6+1 de biz karından kalp atışı duyduk çok şükür, siz de büyük ihtimalle duyarsınız canım. Tsh için ben ilaç kullanmaya başladım ama benim ilk tahlil 4.1 çıktı, 15 gün 50mcg ilaç kullandım 1.55 e düştü. Şimdi 25mcg ilaçla yola devam ediyorum canım, senin normal gibi ama arada tekrarla tahlili, hamilelikte yükselebiliyomuşMerhaba kizlar, ben de gecen hafta hamile oldugumu ogrendim.
Ctesi 5+1 de keseyi karindan ggorduk cok sukur.
Daha once kalp durmasi sebebiyle kurtaj oldugum icin korku yasiyorum. Her an gidebilir diye kendimi alistirmaya calisiyorum.
Birde doktor rahimde anomali var mi simdiye kadar kimse boyle biseyden bahsetti mi diye korkuttu beni.
Haftaya 6+1 kalp atisi icin cagirdi karindan bakacak ama ben erken oldugunu dusunuyorum bakalim ne olacak.
Neyse umarim bu sefer hersey guzel olur. Hepimiz saglikla kucagimiza aliriz ins.
Bu arada sizin tahlillerde tsh kac cikti? Benim 2.7 cikmis doktorla konustum onemsemedi normal dedi ama bana yuksek geldi gebelikte sinir 2.5 sanirim.
Sizin tahliller nasil acaba
Bende de ayni belirtiler var 2haftadir cnm ama usumedim:))yani normal herhalde diye dusunuyorum.Kızlar, bende bugün böyle bir ateş basması, ara ara üşüme, halsizlik, ağzımın tadı hiç yok üşütmüşüm gibi hafif bulantı var bunlar normal belirtiler mi yoksa ben üşüttüm mü anlayamadım.
Valla benim 5-6 hafta sonraya verdi canım yani 11-12.haftada gel dedi ama ben dayanamam 9.haftada bi gideyim diyorumKizlar kontrolden sonra randevulariniz 1 ay sonraya mi veriliyor acaba?
Cnm ben sdc agirlik kaldirmamaya dikkat ediyorum ve mumkun oldukca dinlenmeye.ama baska hicbirseye dikkat etmedim hatta gecen hafta 11saat calistim.transferin 4.gununden baslayarak birliktelige de yasak koymadim.yani nasip olursa olur diyorum.cunku diger denemelerde hep yattim olmadi.nasipBen bunları hiç bilmiyordum sadece ağır kaldırma yükseğe uzanma dediler bana, ben anaokulu işletiyorum günde kaç kat inip çıkıyorum bilmiyorum valla. Bundan sonra dikkat edeyim
Zaten gidicence soyliycem ama cnm cok tiksiniyorum oyle boyle degil kızım da ilk üc ay boyunca hep uuyudum ve kusmam cok oldu aşıri ama bu kadar tiksinme yoktu sadece istahsızlık vardı ondaRABBIM yardımcın olsun canım ya kesinlikle doktorunla görüşdaha önceki hamileliğinde olmusmuydu mide bulantı merak ettim
Gözün aydın canım çok şükür her şey yolundaymış bakKızlar o kadar mutluyum ki. Gördük bebeği çok kısa süre de olsa kalp atışını dinledik
Karından bakıldı. Sata göre gidiyor. Tam 7+1
Bir sorun yok
Sağlık ocağı tahlillerimi eksik yapmış. Yarın geri kalanı da yaptırıcam. Heyecandan bir daha ne zaman geleyim diye sormayı da unuttum
Cnm destek icin cok saol ama neredyse bnde o arkdsn gibiyim evet insan kendinden de mi huylanir bn oyleyim ya cocugumdan tut esime kadar karisiyorum esim oksuruyor adam oksurme yanimda diye cikisiyorum adama ya migdem kalkiyor boyle yemek zaten hic yapmiyorum hergun hazir yemek of ne yapicam bilmiyorum evet eminim 3 ay sonra hepsi gecicek o zamana kadar rabbim yardimcim olsun hepimizin tek bnm degil rabbim tez zamanda kucagimiza almayi nasip etsin dusuk tehliken var igne vuruluyordum surekli bitti progestan hap yazdi baya kullandim ama biraktim 1 haftadr kendi basima daha iyi hisediyorum kendimi tek folik asit kullaniyorum acaba sabahlari kullansam migde bulantisi yaparmi gece yatmadan once iciyorum herseyim boyle sorun iste cnmaybuke3434 canım öncelikle bu durum geçici bunu unutma herkes gebeliğinde ayrı şekilde tecrübe yaşıyor inşallah bu zor günleri çabucak atlatırsın bir arkadaşım kendi tükürüğünden tiksiniyordu ve sürekli kağıt havlu ile ağzını silmekten iltihaplı yara olmuştu ağız çevresi bir süre çok sıkıntı yaşadı ama sonra geçti sanırım zor zamanları olduğu kadar güzel zamanlarımızda olacak. allah hepimize yardım etsin. canını sıkma. ne güzel sana destek olan eşin var. mini mini bir kızın var. maşallah
AMINNNNNİnşallahh inşallahh .
Ben aslında 6+5 de gidicektim ama eşim artık ne olcaksa olsun diyor :)
Böyle beklemek çok stresli :)
Birde kayıp yaşadığımız için kötü düşünmemeye çalışsakta arada işte geliyor düşünceler .
Rabbım tekrar yaşatmasın inşallah
Senın sat kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?