2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Herkese merhaba bugün çok küçük de olsa keseyi gördük 5+1 im. Bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim
Sağlıkla ilerlesin inşaallah canım senle günümüz aynı boyutu kaçtı kesenin sağ salim kucaginada almak nasip olsun insaalla

Merhaba canim benim kaybimda 3 ay once olmustu..
Maalesef kayip olunca insan korkuyor tekrar ayni seyleri yasamaktan.
Randevularimiz yakin İns bu sefer her sey cok guzel olur ya

Merhaba canim benim kaybimda 3 ay once olmustu..
Maalesef kayip olunca insan korkuyor tekrar ayni seyleri yasamaktan.
Randevularimiz yakin İns bu sefer her sey cok guzel olur ya
İnşallahh inşallahh .
Ben aslında 6+5 de gidicektim ama eşim artık ne olcaksa olsun diyor :)
Böyle beklemek çok stresli :)

Birde kayıp yaşadığımız için kötü düşünmemeye çalışsakta arada işte geliyor düşünceler .
Rabbım tekrar yaşatmasın inşallah

Senın sat kaç ?

ay çok teşekkür ederim konuya baya hakimsiniz çok sağolun

Kızlar bnm gibi olan barmı carsamba kalp atisi icin gidicem 6+5 suan ama bn yemek yiyemiyorum cok sinirlerim bozuk bu yemek yiyememk mahvediyor bni sabahları bulantı var ama kusamıyorum bile cunki birsey yiyemiyorum sanki zayıflıyormusum gibime geliyor herseyden tiksiniyorum evimi temizleyemiyorum zaten mutfaga hic giremiyorum allah esimden razı olsun hep o yardim ediyor zorla yediyor 6 yasinda kizim var cocuk okula gifiyor bugun goturemedim bile ya napicam bn boyle

RABBIM yardımcın olsun canım ya kesinlikle doktorunla görüş daha önceki hamileliğinde olmusmuydu mide bulantı merak ettim

aybuke3434 canım öncelikle bu durum geçici bunu unutma herkes gebeliğinde ayrı şekilde tecrübe yaşıyor inşallah bu zor günleri çabucak atlatırsın bir arkadaşım kendi tükürüğünden tiksiniyordu ve sürekli kağıt havlu ile ağzını silmekten iltihaplı yara olmuştu ağız çevresi bir süre çok sıkıntı yaşadı ama sonra geçti sanırım zor zamanları olduğu kadar güzel zamanlarımızda olacak. allah hepimize yardım etsin. canını sıkma. ne güzel sana destek olan eşin var. mini mini bir kızın var. maşallah

Ben kan tahlili bile yapmadım stres olmamak için.
Sonrasında ilk 6+1de gidiyim dedim ama dayanamadık işte :)
Benim sat 18 ocak

Reactions: H E
Merhaba canım hayırlı olsun, her zaman olumlu düşün her hamilelik aynı değil. 6+1 de biz karından kalp atışı duyduk çok şükür, siz de büyük ihtimalle duyarsınız canım. Tsh için ben ilaç kullanmaya başladım ama benim ilk tahlil 4.1 çıktı, 15 gün 50mcg ilaç kullandım 1.55 e düştü. Şimdi 25mcg ilaçla yola devam ediyorum canım, senin normal gibi ama arada tekrarla tahlili, hamilelikte yükselebiliyomuş

Ben bunları hiç bilmiyordum sadece ağır kaldırma yükseğe uzanma dediler bana, ben anaokulu işletiyorum günde kaç kat inip çıkıyorum bilmiyorum valla. Bundan sonra dikkat edeyim
Cnm ben sdc agirlik kaldirmamaya dikkat ediyorum ve mumkun oldukca dinlenmeye.ama baska hicbirseye dikkat etmedim hatta gecen hafta 11saat calistim.transferin 4.gununden baslayarak birliktelige de yasak koymadim.yani nasip olursa olur diyorum.cunku diger denemelerde hep yattim olmadi.nasip

RABBIM yardımcın olsun canım ya kesinlikle doktorunla görüş daha önceki hamileliğinde olmusmuydu mide bulantı merak ettim
Zaten gidicence soyliycem ama cnm cok tiksiniyorum oyle boyle degil kızım da ilk üc ay boyunca hep uuyudum ve kusmam cok oldu aşıri ama bu kadar tiksinme yoktu sadece istahsızlık vardı onda

Gözün aydın canım çok şükür her şey yolundaymış bak

Cnm destek icin cok saol ama neredyse bnde o arkdsn gibiyim evet insan kendinden de mi huylanir bn oyleyim ya cocugumdan tut esime kadar karisiyorum esim oksuruyor adam oksurme yanimda diye cikisiyorum adama ya migdem kalkiyor boyle yemek zaten hic yapmiyorum hergun hazir yemek of ne yapicam bilmiyorum evet eminim 3 ay sonra hepsi gecicek o zamana kadar rabbim yardimcim olsun hepimizin tek bnm degil rabbim tez zamanda kucagimiza almayi nasip etsin dusuk tehliken var igne vuruluyordum surekli bitti progestan hap yazdi baya kullandim ama biraktim 1 haftadr kendi basima daha iyi hisediyorum kendimi tek folik asit kullaniyorum acaba sabahlari kullansam migde bulantisi yaparmi gece yatmadan once iciyorum herseyim boyle sorun iste cnm

AMINNNNN

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…