2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet canım ben de böyle düşünerek kendimi telkin etmeye çalışıyorum.
Yaa inşallah ben de 6+1 de duyabilirim ya :)
Ben de biraz geçtikten sonra tahlili tekrarlıyım o zaman sağol canım

Ben kan tahlili bile yapmadım stres olmamak için.
Sonrasında ilk 6+1de gidiyim dedim ama dayanamadık işte :)
Benim sat 18 ocak
Bende hiçbirşey yapmadım bu güne kadar
Ne kan ne doktor kontrolü
Benım sat 16 ocak 2 gün varmıs aramızda

İlk kontrolüm cuma günü olucak işte çok heyecanlıyım :)

Baya baya benzeşiyoruz ya :))
Ay hadi inşallah güzel haberlerle geliriz

Reactions: H E
7. Haftaya gireceğim günüm tam belli olmasa da 6-7 haftalık olup henüz kilo almış olan var m aranızda ?
Ben en son 600 gram vermiştim ama 2 gündür bulantılarım gitti ve iştahım açıldı. Çok kilo almam inşallah

Sağlıkla ilerlesin inşaallah canım senle günümüz aynı boyutu kaçtı kesenin sağ salim kucaginada almak nasip olsun insaalla
Canım karından baktı ve çok küçüktü oyüzden ölçmedi. 10 gün sonra kalp için çsğırdı. Gününe göre normal mi dedim. Normal bu boyutta olur ancak dedi.

Saol kuzum zor dönemdi ataklarım çok arttık ama şimdi ilaçla başladım hafifledi
Nasıl yani ne yiyebiliyorsunmesela.. şükür benim yemem iyi

canim bende tiksinme falan yeni yeni geciyor gibi. Et falan yiyemiyorum. Ozellikle yumurta, sucuk falan goremiyorum. Su an yazarken bile midem tavan :/
Ekmek, peynir, kraker, meyve falan yiyebiliyorum.
Azracim bebeginin durumu nasil peki? Boyu falan ne kadar olmus?
İkimizin dogum ayni tarih gibi insallah nasip olur hepimize de.

Canım karından baktı ve çok küçüktü oyüzden ölçmedi. 10 gün sonra kalp için çsğırdı. Gününe göre normal mi dedim. Normal bu boyutta olur ancak dedi.
Ultrasonda gördün ama demi canım keseyi sağlıkla ilerlesin inşaallah bende 10 gün sonra çağırdı

Günaydın kızlar sabah kalktım baş dönmesi mide bulantısı yaşadım sizdede mideniz bulaninca ağzınizda böyle yanma hissi oluyomu değişik tatla

Gunaydin bayanlar ben bu haftada hamillegimin 6. Haftaligi baslangicindayim... gecen hafta keseyi groduk haftaya cumada kalp atisi icin cagirdi.. ilk baslarda olan kasik agrisi , mide agrisi belirtileri hepsi kayboldu.. sadece gogus agrim kaldi.. kontrolede daha 10 gun var.. belirtilerde kayboldu ya bos kebelikse korkusuna engel olamiyorum yani olumsuz bi durum yok ama surekli vesvese geliyo bana.. beni en iyi siz anlarsiniz.siz bu durumda ne diyosunuz

Maşallah darısı görmeyenlerimizin başına inşallah.

Ben geçen hafta kan verdim yarın ilk kez doktora gidicem inşallah, 7+1de.

Ben de tam tersi canım çok sucuk çekiyor
Bazı kokular bulantı yapıyor hafif..
Bi de şekeri bırakmıştım bi kaç aydır nadiren tatlı yiyorum geçen canım çekti iki gün bulantı oldu, acaba alakası var mı dedim, şuan yok çok şükür.
İlk hamileliğimde bu zamanlar çok bulantım oluyordu, acaba alakası var mı merak ettim..

Kısa sürüyor bulantılar geçer inşallah ama insan kendini daha bi hamile hissediyor, benim göğüs dışında pek bi şey kalmadı, unutuyorum bazen bebeği de görmediğim için.. :/

Benim ilk çocugum tüp bebek.. Bu normal oldu.. İlk cocuk tutunca merkez ilişki kesinlikle yasak demişti. Bana çalışabılırsın dedi 1 hafta calistım kalp sesinden sonra. Kanamalarım başladı. Kalp sesı vajınal ultrason da bakılmıstı ben ondan oldu sanıyorum.. Şimdiki aklım olsa fazla yormazdım ve vajınal ult ile kalp sesı baktırmazdım. Cunku cok uzun sürdü kanama alanı. Bu hamılelıgımde ki korkum da kanama olması ama drum normal gebelikte herseyı ı hormonları vucut üretiyor dedi. Tup bebekte dısardan ılacla alıyorsun o yuzden vucut hormon uretemedıgı ıcın kanama olayları tup bebekte cok oluyor dedı.. ama tabiki de fazla yorma uzanma agır kaldırma vb klasik seyler dedı. Dr vajınal ultrason olayını söyledim ben vajınal ultrason ıle bakmam 15 gun bekle ne olacak dedı. Keseyi uyarıyorsun cunku dedi. O yüzden ilişkiye merkezin kesin hayır dedıgını cok ıyı hatırlıyorum.

Canım 7 hastalıkken gittiğimde 1 cm di kalbi dk 140 atıyordu :)
Şuan nasıl bilmiyorum haftaya yine bi görüneceğim :)

Belirtiler sürekli olmuyo zaten canım o yüzden içini ferah tut her şey yolundadır hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…