2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet sumuksu sekildeydi.. Simdi biraz normale döndü gibi.. Arada yine öyle oluyo ama.. Bronsiolit sebebiyle mi oyleydi acaba.. Burnunu cektim çünkü gelmedi bisey.. Simdi arada oluyo sumuksu
Geniz akıntısı oluyor kusarak atıyorlar balgamı. Benim ki de bronsit olmak üzereydi, öksürüyordu.o kusma olayı iyileştikten bir süre sonra daha devam etti sonra bitti.

Herkes ataklardan bir haber. Su an huysuz atak haftasinda deyince bön bön bakiyor millet :)
Benim doktorum bile bihaber doktora gidiyorum bu sebeple onun soylediklerini de baz alarak kendim literatur tariyorum bu gidisle alayli pediatristin yandan carklisi olucam.

Anam bunlarin hepcigi nazlı bizim zmnimizda atak matak kriz mriz de yokmus ahahaha dermişim.. Bnmki acliktanmis garibim.. Simdide gazdan duramio.. Bugun kaka yapmadi huysuz ondan mama artnca kabizlik baslio yine kabusum

Eymeni ne kadar surede emzirip besliyorsun?

Oturtma cnm iyi değil bakma sen doktorlara ben 5aylik olunca başlarım iki çocuğa da öyle yaptim

Anam bunlarin hepcigi nazlı bizim zmnimizda atak matak kriz mriz de yokmus ahahaha dermişim.. Bnmki acliktanmis garibim.. Simdide gazdan duramio.. Bugun kaka yapmadi huysuz ondan mama artnca kabizlik baslio yine kabusum
Hangi mamayı kullanıyorsun mamayı değiştirmeyi denedin mi canım

Bizim kızda öyle kendini kambur yapıyor öne doğru oturmaya çalışıyor sanıkrm Eğer yastıkla uyuttuysam yastıktan kendini kaldırıyor hafif az daha sabretsinler oturtucaz işte

Kizlar kayinvalideme istanbula gidecegiz. Eşim israr ediyor ama ben daha erken diyorum. 4 ay olmasina 10 gun var. Arac koltuguna henuz oturur pozisyonda koyamayiz. Sıkılıyor zaten uzun sure oturmaz. Kucagima alsam uzun yol tehlikeli. Ani frende falan Allah korusun. Izmirden istanbula gidicez. Ama daha erken bence. Sizce ?

Biz İstanbul- Bursa arası 2.ayından bu yana sürekli seyahat ediyoruz
Pusetinde emniyet kemerleri bağlı bir şekilde.
Hatta bu hafta yine yolculuk yaptık, bir sorun yaşamadık şimdiye dek
Hatta keşke hep seyahat etsek modundayız çünkü sürekli uyuduğu ve sakin kaldığı tek zamanlar onlar...

Hadi ya. Cidden uyuyorlar mi surekli. Biz sehir içi gidiyoruz. Aynen uyudugu oluyor ama uyaniyor. Uyaninca az bisey daha duruyor. Sonra mizirdiyor. Emmek istiyor. Aliyorum emziriyorum. Bu sefer geri pusete konmak istemiyor. Uzun yolculuga cesaret edemiyorum o yuzden. Siz iyi alismissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…