2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sabahlari zeytinyag icmeye basladim bende sen her ogun mu iciyorsun. Artik baya dikkat etmem lazim dun gece 3 kadar agri yuzunden uyuyamadim ilk defa basima boyle birsey geliyor

Aa bunu bende yapayim ben icecez sandim bugun keten tohumu aldim bide onu deneyeyim

Süt sağanlar cevaplarsanız sevinirim oğlum emmediği için sağıyorum kilosu 6 bu arada 3 aylığız tam olarak 2 saatte bir 80 90 arası sütüm çıkıyor sizce yeter mi oğluma? Azmı yoksa birde benim gögüsler dolmuyo sağmaya başlayınca 1 dakika sonra süt iniyor öyle geliyor süt normal mi

Evet canım süt ürünlerini tamamen kestik yaklaşık bir aydır. Night owl geçmiş olsun sizde mi alerji vardı okuyamadım geçmişi
Yok canim henuz bir tani yok. Mukuslu kaka var diye doktor gaita tahlili bir sey cikmazsa kan yahlili ordand a sonuc elde edemezsek alerji dusunelim dedi. Bende kendimce simdiden onlem alayim dedim.

siz de ne gibi belirtiler vardi? Sut urunlerini kesince duzeldi mi?

Her bebek farkli miktar iciyor. Benimki de 100 cc kadar iciyor 2 saatte bir 3 saat olursa aralik 150 cc iciyor. Ben normal diye biliyorum.

Keşke benimki de sevse tam tersi ne yazık ki kimse yokken mutlu sakin sessiz birileri varken sinirli huysuz

2 buçuk aylıkken 4 saat yolculuk yaptım. Pusette uyudu, uyanınca emdi, sıkıntısız oldu

Keşke benimki de sevse tam tersi ne yazık ki kimse yokken mutlu sakin sessiz birileri varken sinirli huysuz
Evcimen uykucu kuş seninki Gelene keyfimi bozdu diye bakıyor demekki Havalar ısınsın biraz daha dış dünyaya çıkınca alışır sanırım.

Ben de gece emzirip gündüz sağarak veriyorum sütümü. Kızım 3.5 aylık. 3 saatte bir 120 cc çıkıyor. Bence yetiyor yoksa bizim kız asla durmaz olay çıkarır

Kızlar Elazığ'a her numara bebek bezi, ped, ıslak mendil gibi malzemeler lazımmış. Halen hasarlı evlere giremediği için ortada kalan pek çok aile varmış. Kıyafet vs ihtiyacı o kadar değilmiş. Elazığ valiliğine yurtiçi kargo ve bildiğim kadarıyla ups ücretsiz gönderim yapıyor.

Ben evde küçülen bezleri, farklı marka alıp denediğim bize pişik yapan bezleri, ekstra kendi koyduklarım, eşantiyon verilen bebek bakım ürünleri, sabun, ped ve ıslak mendilden oluşan bir paket yaptım. Eşim yarın yollayacak. Sizde de mutlaka vardır, değerlendirmek istersiniz diye yazayım dedim.

Sabahlari zeytinyag icmeye basladim bende sen her ogun mu iciyorsun. Artik baya dikkat etmem lazim dun gece 3 kadar agri yuzunden uyuyamadim ilk defa basima boyle birsey geliyor
Bi krem verdi doktorum bir de hap. Kremi ara ara kullanıyorum ama hapı kullanmıyorum . Emziren anneler kullanabilir dedi ama içime sinmedi. Onun dışında mümkünse her beslenme öncesinde bir yemek kaşığı almaya çalışıyorum

Almanya’dan nasıl gönderebilirim acaba, bir yolunu bulmaya çalışıcam, araştırıcam ama bileniniz varsa diye sormak istedim.

Benim doktorum bile bihaber doktora gidiyorum bu sebeple onun soylediklerini de baz alarak kendim literatur tariyorum bu gidisle alayli pediatristin yandan carklisi olucam.

Eymeni ne kadar surede emzirip besliyorsun?
Büyük oğlan iki buçuk aylik. Gittim bir doktora. Bana dedi 10 dk bir meme 10 dk diğer meme.
Açtım ağzımı yumdum gozumu
Burun damlası su dedi, yok dedim ben şunu zorda kullanınca kullanıyorum yoksa sadece tuzlu su.
Şu aşı bi aşı o bu derken
D vit şunu kullan dedi olmaz onun içinde şunlar var dedim, x markayı kullanıyorum dedim, aaa duymadım onu dedi. Duymamış ama gormussunuz, masanızın üstünde yırtılmış broşür ve not defteriniz bu markanın demiştim.
Adam isyan etmişti. O koltukta oturanlar benden medet umar, birazdan bebbsizden tavsiye isteyeceğim, demişti

Pua
Kastettiği tam oturma değil, pusette durduğu pozisyon gibi düşün. Şu an 8 kiloya yaklaştı, yatmayı sevmiyor, hep düz tutmak bizi de yoruyor.

Pusette omurga destekleniyor. Ona göre üretilmiş. Ama yastık onu destekleyemiyor. Bence bir ay daha sabredin ya da pusette oturtun.
Bumbo diye bir oturak var. Onu alabilirsiniz 4. Ay sonrası için. Çok rahat ettim ben ilk çocukta onunla. Tatile giderken de almıştım yanıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…