2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Puset yok mu? Araba tarzı anakucagi işte.

Yaa öyle mi dersin? Emerken birde. Bağırmaya ağlamaya başlıyor. 5 gün sonra üç aylık olacak.
sen nasılsın? Bebeğin nasıl oldu?
Çok şükür iyiyiz. Dün doldu 3 ay benim sıpanın da.
Önünde sonunda öğrenecek yapacak merak etme. Ben şimdi kendim yapamiyorum. Çok yorumluyorum çünkü uyuyakalirim ağzı burnu tıkanır diye korkuyorum.

Saat 8den beri odadayım saat olmuş 1buçuk bi çocuk niyeuykuya dalamaz bir türlü aklım almıyor ya 15-20dkda bir gözlerini açıp emmek istiyor normalde de 11e kadar sürekli emme modundayız 11den sonra derin gece uykusuna geçiyor. 2 gündür berbat durumdayız emmekten karnı davul oldu mecburen ayağıma aldım şu an ve sallıyorum

Atak döneminde mi acaba? Atak dönemlerinde sürekli emmek istiyorlarmış o dönemlerde hızlı büyüdükleri için, hızlı gelişim gösterdikleri için.

Sut alerjisi diye tanimi kondu ne gibi belirtiler vardi canim.geçmiş olsun
Selam canım, çok teşekkürler, yüzünde kırmızı döküntü, ishal ve kakada mukus vardı. Huzursuzluğu artmıştı. Hasta olduğum bir gün emziremeyince mama vermiştik, o gün çok kızarınca yüzü belli oldu, mamalar inek sütünden yapıldığı için direkt tepki verdi sanırım.

Bizde de yüzünde döküntü, ishal ve kakada mukus vardı ve huzursuzluğu artmıştı. Bir aydır süt ürünlerini tüketmiyorum ama kırmızı eti kestirmedi doktor şu an için, protein alabilmek amacıyla tüketebilirsin dedi. Döküntüler tamamen geçti, huzursuzluklar da azaldı ama ishal tam geçmedi henüz. Belki bir süre sonra yoğurt ve peynir ile diyeti açabilirmiş doktor, direkt süt yerine probiyotik olduğu için.

Biz de atak dönemindeyiz ve berbat haldeyiz. Uykusuzluktan yine halisulasyon görüyorum üstüne bebeğin burnu tıkalı rahat nefes alamıyo. Açmaya çalışıyorum kızıl kıyamet. Bu atak da bir ay sürüyormuş. Yatağına eğitim verdim reflü yatağı gibi oldu rahat uyusun nefes alabilsin diye ama yok. Böyle saçlarımı yolasim geliyo

rint hocam bu bebeyatmazlar hakkinda ne düşünüyorsun? Kac aydan itibaren kullanilir? Oglum da diger arkadaslar gbi duz durmak istemiyor kucakta kafasi dizine deginceye kadar egiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…