Kizlar kayinvalideme istanbula gidecegiz. Eşim israr ediyor ama ben daha erken diyorum. 4 ay olmasina 10 gun var. Arac koltuguna henuz oturur pozisyonda koyamayiz. Sıkılıyor zaten uzun sure oturmaz. Kucagima alsam uzun yol tehlikeli. Ani frende falan Allah korusun. Izmirden istanbula gidicez. Ama daha erken bence. Sizce ?
Çok şükür iyiyiz. Dün doldu 3 ay benim sıpanın da.
Önünde sonunda öğrenecek yapacak merak etme. Ben şimdi kendim yapamiyorum. Çok yorumluyorum çünkü uyuyakalirim ağzı burnu tıkanır diye korkuyorum.
Ben de gece emzirip gündüz sağarak veriyorum sütümü. Kızım 3.5 aylık. 3 saatte bir 120 cc çıkıyor. Bence yetiyor yoksa bizim kız asla durmaz olay çıkarır
Saat 8den beri odadayım saat olmuş 1buçuk bi çocuk niyeuykuya dalamaz bir türlü aklım almıyor ya 15-20dkda bir gözlerini açıp emmek istiyor normalde de 11e kadar sürekli emme modundayız 11den sonra derin gece uykusuna geçiyor. 2 gündür berbat durumdayız emmekten karnı davul oldu mecburen ayağıma aldım şu an ve sallıyorum
Saat 8den beri odadayım saat olmuş 1buçuk bi çocuk niyeuykuya dalamaz bir türlü aklım almıyor ya 15-20dkda bir gözlerini açıp emmek istiyor normalde de 11e kadar sürekli emme modundayız 11den sonra derin gece uykusuna geçiyor. 2 gündür berbat durumdayız emmekten karnı davul oldu mecburen ayağıma aldım şu an ve sallıyorum
Selam canım, çok teşekkürler, yüzünde kırmızı döküntü, ishal ve kakada mukus vardı. Huzursuzluğu artmıştı. Hasta olduğum bir gün emziremeyince mama vermiştik, o gün çok kızarınca yüzü belli oldu, mamalar inek sütünden yapıldığı için direkt tepki verdi sanırım.
Yok canim henuz bir tani yok. Mukuslu kaka var diye doktor gaita tahlili bir sey cikmazsa kan yahlili ordand a sonuc elde edemezsek alerji dusunelim dedi. Bende kendimce simdiden onlem alayim dedim.
siz de ne gibi belirtiler vardi? Sut urunlerini kesince duzeldi mi?
Bizde de yüzünde döküntü, ishal ve kakada mukus vardı ve huzursuzluğu artmıştı. Bir aydır süt ürünlerini tüketmiyorum ama kırmızı eti kestirmedi doktor şu an için, protein alabilmek amacıyla tüketebilirsin dedi. Döküntüler tamamen geçti, huzursuzluklar da azaldı ama ishal tam geçmedi henüz. Belki bir süre sonra yoğurt ve peynir ile diyeti açabilirmiş doktor, direkt süt yerine probiyotik olduğu için.
Daha simdi eve girdim. Saatlerdir oglum yoktu yanimda. Dayimiz vefat etti. Anneanne ve dedemiz hayatta 90 yasindalar bu yaslarinda evlat acisi gorduler. Cok izgunum
Daha simdi eve girdim. Saatlerdir oglum yoktu yanimda. Dayimiz vefat etti. Anneanne ve dedemiz hayatta 90 yasindalar bu yaslarinda evlat acisi gorduler. Cok izgunum
Biz de atak dönemindeyiz ve berbat haldeyiz. Uykusuzluktan yine halisulasyon görüyorum üstüne bebeğin burnu tıkalı rahat nefes alamıyo. Açmaya çalışıyorum kızıl kıyamet. Bu atak da bir ay sürüyormuş. Yatağına eğitim verdim reflü yatağı gibi oldu rahat uyusun nefes alabilsin diye ama yok. Böyle saçlarımı yolasim geliyo
rint
hocam bu bebeyatmazlar hakkinda ne düşünüyorsun? Kac aydan itibaren kullanilir? Oglum da diger arkadaslar gbi duz durmak istemiyor kucakta kafasi dizine deginceye kadar egiliyor