2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar 2.ayda verem aşısı yapıldı deri üzerinden hani kolda iz kalacak olan aşı. Sizin bebeklerde Aşı izi belli oldu mu. Benimkinde yok 2 ay gecti neredeyse olması lazım degıl mı. Sanki diğer cocuklarım da bu zamanda aşı izi belli oluyordu

Keşke benimki de sevse tam tersi ne yazık ki kimse yokken mutlu sakin sessiz birileri varken sinirli huysuz
Benumde öyle kimseyi görmeye tahammülü yok babası akşam gelince onu bile istemiyor nasıl yapıcaz bilmiyorum havalar düzelsin yavaş yavaş dışarı falan çıkartırsık belki düzelirler bana gelen misafirler kızım durmadıgı için kendileri çay kahveyi yapıyolar

Canım benim kızımda aşı izi var ama olup olmaması gerektiğini bilmiyorum hiç sadece ebe aşı yaparken tam istediğim gibi oldu dedi

Direkt valiliğin adresini mi yazdınız? Her hangi bir birim falan var mı acaba bende gonderecegim bir şeyler bugün.

Bizim hemşire yaparken altıncı ay gibi kabarma şişme olabilir olmayadabilir panik olma demişti

Sabaha kadar kucak ayak arası gitti geldi yatıramadım hiç yerine. O da yoruldu. En son kucağıma öyle bi yığıldı ki çocuğum o kadar verimsiz uyku sonrası. İndirmedim kucağımdan perişan durumdayım. Kaç günlüksünüz. Biz 3 ay 26 gün

Axelia basın sağolun cnm. Allah sabırlar versin.
Kızlar çok fena grip oldum geniz akıntısı bı süredir vardı zaten. Eşim hastaydı birde büyük oğlum onlardan geçti galiba . Dünden beri çok kötüyüm çok hapsiriyorum. Evde sürekli maskeyle dolaşıyorum. Hatta gece bebeğim beşikte uyumak istemeyince gece de maskeyle uyudum bebrgim yanımda yattığı için. Büyük oğlum ve eşim daha iyi durumda şuan. Küçük oğlum minikim dün dört ay aşısı oldu burnu çok tıkalı. Niye bu kadar burnu tıkanıyor gerçekten anlamıyorum. İnşallah onu korumayi başarabilirim

Geniz akıntısı oluyor kusarak atıyorlar balgamı. Benim ki de bronsit olmak üzereydi, öksürüyordu.o kusma olayı iyileştikten bir süre sonra daha devam etti sonra bitti.

Eymen kusarak atmamisti hiç.. O yuzden anlayamadm.. Hep kakayla atti balgami.. Neyseki şimdi normal artık☺

Benim doktorum bile bihaber doktora gidiyorum bu sebeple onun soylediklerini de baz alarak kendim literatur tariyorum bu gidisle alayli pediatristin yandan carklisi olucam.

Eymeni ne kadar surede emzirip besliyorsun?

Valla gunde 6 kez besliyorum.. Once meme sonra mama sonra yine meme sonra uyku tabi aralarinda biraz süre oluyo hepsini dayamiyorm hemen

Bizim kızda öyle kendini kambur yapıyor öne doğru oturmaya çalışıyor sanıkrm Eğer yastıkla uyuttuysam yastıktan kendini kaldırıyor hafif az daha sabretsinler oturtucaz işte

Hele benimki sabırsız.. Anasinin karninda duramadi hemen olsun istio.. Hastaneden sonra hele nasil huysuz nasil huysuz.. Melek gibi oglum gitti resmen.. Bu huysuzluklarina hic alisik degilim garip gelio banada

Bu hastanelerin yanlış teşhisi ne olacak daha ciddi şeyler bile olabilirdi allah korusun ...

Koskoca hastane damar yolu bulamadi.. Kafasindan acacaklardi.. Delik desik ettiler oglumu.. Elini ayagini tutunca korkuyodu yavrum.. Umraniyede tak diye nasil bulundu bu damar yolu acaba? Sikayet etmesem kafasndan accaklardi damaryolu.. Bizde doktor diyorz guveniyorz bunlara.. Paranoyak oldum son zmnlar uyku uyuyamadm.. Oyle cakallar ki.. Sikayet etcem dedim sorumlu hemsireye cikinca birini gondermis damaryolunu cikarttiriyo.. Geceleri surekli odaya bakıp beni tedirgin ediolar.. Kabus gibiydi goztepe.. Vizitte klinik sefi ve asistan doktorlar var.. Hangi antibiyotgi veriosnz diyorum baska isim verio epikrizde farkli.. Beni tedirgin etmk için.. Sanki salagim.. Bana antibiyotik grubunun ismini soyluo epikrizdeki farklı.. Tıbbın nimetlerini boyle kullaniolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…