2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Urkutmek istemem ama uzun surede anca gecio.. Eymenden bans bulasti hastanede ilac icmesem gecmezdi 10 gunde eminim.. Inatci bi gripti.. Normalde hemen atlarm ben.. Maskeyi sakin cikarma o cok etkili.m bu arada eczanelerde maske kalmamis diyorlar

Ben yattıgı iz odanın pwtegını yatarken komple kapatıyorum. Cocuk dru da bebegın ya da cocugun yattıgı oda asırı sıcak olmayacak. Bızım oda serin oluyor hatta sabaha karsı.. Böyle yapınca sorun bıttı. Fazla kalın da gıtdırnıyorum. Burun tıkanıklığı bıttı

Kayinvalidemin kardesi vefat etti. Esim de cenaze islerine kosuyir. Su an evde kimse yok ama sonra kalabalik olur diye korkuyorum. Bugunu bir atlatsak
Basin sagolsun axel Rabbim geridekilere sabir versin ins. Bebegini mumkin oldugunca goturmemeye calissan keske hem manevi olarak etkilenmesin hem kalabalikta belki birinden filan enfeksiyon bulasir hasta olan filan olursa. Umarm bebegin sorunsuz atlatir bu sureci

Daha simdi eve girdim. Saatlerdir oglum yoktu yanimda. Dayimiz vefat etti. Anneanne ve dedemiz hayatta 90 yasindalar bu yaslarinda evlat acisi gorduler. Cok izgunum
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun. Allah kimseye göstermesin bu aciyi....

Anladim ben kendi dayin zannettim. O halde senin tarafin yardimi olmaz mi annen vs. ?
Ben aslen antalyali degilim akrabalarim burda degil sadece annem var o da anneanne ve dedeye yardima gitti. Evlerine gelen giden olursa yemek temizlik yardim edicek

Daha once de konustuk sanirim bu cenaze islerinde insanlarin uzuntusunu birakip ay evin temizligi ay evin yemegi diye dusunmesi ne kadar kotu. Kayinvalidem cok yorgun oldugu icin bir kac bulasik birakmis ben o nedenle geldim evi toplayayim diye. Bebekle ne kadar becerebilecegim mechul olsa da. Ama ne kadar kotu iste. Kardesinin acisini birakip bu isleri dusunmesi misafirlere guzel goruncem diye valismasi.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun. Allah kimseye göstermesin bu aciyi....
Amin. Allah sirali olum versin gercekten. Evlat acisi cok baska.
Umjyorum elimden geleni yapiyorum. Allahtan kayinvalidem ve esim anlayisli.

Ablamlar geldi 2 yeğenimle beraber. Kızların ikiside grip atlatmış geçen hafta ama kuru öksürük kalmış ve küçüğün burnu tıkalı. Cok korkuyorum ogluma bulasir mi acaba ya bir seyde diyemedim. Kalacaklar 2-3 gün. Bulaşacak bir şey kalmış midir acaba

Hem mama verip hem emziren arkadaşlar mama verirken hangi biberonu kullaniyosunuz? Biliyorum bu meme reddi hangi biberon olursa olsun bebeğe bağlı ama yinede memnun olduğunuz biberon markası var mi? Ben avent önerildiği icin aldım ama sonuç pek parlak değil malum

Ben doğduğunda 2 ay lansınoh kullandım sonra memeye geçtik bir sıkıntı olmadı. Tavsiye edebilirim.

Kafasından mı allahimmmm delirmiş bunlar el kadar bebek ya. O kadar bile çok durmuşsun hemen alıp çıkacaktın pislikler

Bende avent ile veriyorum ama benimki silikon ucla emiyor bi fark yok sanırım ☹ Ama akışı ve çekim kolaylığı sebebiyle beni de itiyor bazen

Biks alerji uzmanina ve çocuk doktorum rotayı yaptırın dedi, ama Bilgehan in öyle çok bı tepkisi yok. Sana da bı sıkıntı olmaz sanırım, biz yaptircaz.
Night owl başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.
Canım benim kızım da ağır grip geçirdi, oksururken Dr kontrolü oldu, ciğerlerine baktı atlatmis bulaşmaz dedi.7.gunuydu

Oh içim rahatladı yaa çok teşekkür ederim, korkudan çocuğu beşikten kaldıramadım

Medela calma cok iyi diolar ama inanilmaz pahali geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…