Benim bebeğim de sürekli ağlıyor. Bugün bütün gün ama bütün gün kucağımdaydı. Her yerim ağrıdı. Şimdi dışarıya çıkartıyordum ama arabanın içinde sakinleşti.Muhtemelen şu herkesin illallah ettiği 4üncü ay atağına yakalandık gibi
Başınız sağolsunDaha simdi eve girdim. Saatlerdir oglum yoktu yanimda. Dayimiz vefat etti. Anneanne ve dedemiz hayatta 90 yasindalar bu yaslarinda evlat acisi gorduler. Cok izgunum
Başınız sağolsun .Daha simdi eve girdim. Saatlerdir oglum yoktu yanimda. Dayimiz vefat etti. Anneanne ve dedemiz hayatta 90 yasindalar bu yaslarinda evlat acisi gorduler. Cok izgunum
Yine ben hastami olucam derken oğlan grip oldu.dun sadece burnu tıkalı idi bugün hafif ateşlide koşarak ilerliyor.sabah sağlık ocağına götürdüm ciğerler temiz dedi.simdi ıhlamur vericem 30 cc kadar içer insallah deniycem.bende içiyorum ama pek fayda etmedi .3.5 aylık artık köy yerinde sütü olmayan su şeker hatta inek sütünü su ile açıp veriyor yeni doğana anason rezene veriliyor ihlamurda vericem valla.Axelia basın sağolun cnm. Allah sabırlar versin.
Kızlar çok fena grip oldum geniz akıntısı bı süredir vardı zaten. Eşim hastaydı birde büyük oğlum onlardan geçti galiba . Dünden beri çok kötüyüm çok hapsiriyorum. Evde sürekli maskeyle dolaşıyorum. Hatta gece bebeğim beşikte uyumak istemeyince gece de maskeyle uyudum bebrgim yanımda yattığı için. Büyük oğlum ve eşim daha iyi durumda şuan. Küçük oğlum minikim dün dört ay aşısı oldu burnu çok tıkalı. Niye bu kadar burnu tıkanıyor gerçekten anlamıyorum. İnşallah onu korumayi başarabilirim
Hem mama verip hem emziren arkadaşlar mama verirken hangi biberonu kullaniyosunuz? Biliyorum bu meme reddi hangi biberon olursa olsun bebeğe bağlı ama yinede memnun olduğunuz biberon markası var mi? Ben avent önerildiği icin aldım ama sonuç pek parlak değil malum
Rota nin hiçbir yan etkisi olmazmış öyle demişti dr.bizdede olmadiKizlar bugün rota asimizi olduk şimdilik iyiz asi sizlerde yan etki yaptimi
Sağol cnm sağlık ocağında yaptırdım oyuzden sordumRota nin hiçbir yan etkisi olmazmış öyle demişti dr.bizdede olmadi
Meme redi hepimizde var insanı deli ediyor çok zor bir olay Allah sabır versin bizlereHem mama hem anne sutu ilerliyorum dogdugundan beri. Avent naturel yenidogan kullaniyorm biberon. Baslarda 30 cc 60 cc filan icerken kasikla verebiliyordum ama buyudukce malum cc artti kasikla cok uzun sürüyor bitene kadar mama buz gbi oluyor mecburen biberonla verdim yaklasik 1 aydan beri. Suanda bizde meme reddi yasiyoruz 15-19 hafta arasi ataga bagliyorm 4 ay 2 gunluk olduk. Gunduzleri emzirmekte zorlaniyorm doktorumuz bunun etrafa olan ilginin artmasina algilarin acilmasina bagliyor kaygi stres duzeyi de artıyormus. İki hafta once basladi meme reddi ayni zamanda biberonda reddetti. Zamanla duzelir diye umuyorm uykuda emziriyorum uyku ile uyaniklik arasinda emziriyorum once biberonu veriyorm sakinlesince ckarp meme veriyorm bi sekilde emzirmeye calisiyorm yok yorucu ve streslizamanalr
Başınız sağolsunBen aslen antalyali degilim akrabalarim burda degil sadece annem var o da anneanne ve dedeye yardima gitti. Evlerine gelen giden olursa yemek temizlik yardim edicek
Daha once de konustuk sanirim bu cenaze islerinde insanlarin uzuntusunu birakip ay evin temizligi ay evin yemegi diye dusunmesi ne kadar kotu. Kayinvalidem cok yorgun oldugu icin bir kac bulasik birakmis ben o nedenle geldim evi toplayayim diye. Bebekle ne kadar becerebilecegim mechul olsa da. Ama ne kadar kotu iste. Kardesinin acisini birakip bu isleri dusunmesi misafirlere guzel goruncem diye valismasi.
Amin. Allah sirali olum versin gercekten. Evlat acisi cok baska.
Umjyorum elimden geleni yapiyorum. Allahtan kayinvalidem ve esim anlayisli.
Bende reflu yatagi var. Her yere onu goturuyorum. Ayagima koyuyorum. Tum bedeni yatakta rahat bi sekilde salliyorum. Gurultuden evet rahatsiz oluyor ama asiri yuksek konusmalar, ani kahkahalar ve seslere irkiliyor. Onun disinda normal tonda konusmalar rahatsiz etmiyor uyuyor. Bunun icin de evdeyken sessiz ortamda uyutma (gunduzleri).Ya kızlar özellikle sallayan anneler, biryere oturmaya gittiğinizde veya biri geldiğinde bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz? Bu konu kafama çok takılır oldu. Öğlenleri Evde kimse yoksa ses yoksa emzirince uyuduğu zaman yatırıyorum biraz uyuyo yarım saati geçmese de. Emzirirken uyumazsa mecbur hamakta sallayıp uyutuyorum. Ama biryere gittiğimde emzirerek uyutamıyorum malum ses. Odaya kapansam zaten emerken uyusa bayağı uzun sürecek dalması ve yatırdığım an uyanacak sesten dolayı. Bende misafirlikte herkesin içinde ayağımda sallıyorum. Gürültü de sürekli devam ettiği için sürekli sallama modundayım ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Kızım sosyalleşsin istiyorum insanları tanısın görsün, bende kopmamak istiyorum kabuğuma çekilmemek istiyorum çünkü hemen depresyon moduna kapılıyorum. Ama bu uyku sorunu yüzünden ne biryere gidesim geliyor ne kimseyi çağırasım
Ha bir de eğer kızım uykusunu alamadan uyanırsa, (bugün misafirlikte olduğu gibi, sesten dolayı) çıldırıyor ağlamaktan ve çok zor sakinleşiyor ne emzirebiliyorım ne tekrar sallayabiliyorum
Benim kizimda bugun tam 4 aylik oldu...kolunda kirmizi iz var...bugun hemsire de bakti tmm tutmus dediAşı izi var kırmızı
Bebeğin öpmek isterlerse tenini opmesinler giysili yerini öpün de. Ben öyle yapiyorum birde bol bol el yüz yıkasınlar burasıAblamlar geldi 2 yeğenimle beraber. Kızların ikiside grip atlatmış geçen hafta ama kuru öksürük kalmış ve küçüğün burnu tıkalı. Cok korkuyorum ogluma bulasir mi acaba ya bir seyde diyemedim. Kalacaklar 2-3 gün. Bulaşacak bir şey kalmış midir acaba
İhlamur geçen ay bile verdim benBaşınız sağolsun .
Maalesef türk halki olarak dedinlere çok kulak asıyoruz, temiz olsun ,iyi olsun adamlarin canından can gitmiş gelende temizmi derdine düşüyor.
Yine ben hastami olucam derken oğlan grip oldu.dun sadece burnu tıkalı idi bugün hafif ateşlide koşarak ilerliyor.sabah sağlık ocağına götürdüm ciğerler temiz dedi.simdi ıhlamur vericem 30 cc kadar içer insallah deniycem.bende içiyorum ama pek fayda etmedi .3.5 aylık artık köy yerinde sütü olmayan su şeker hatta inek sütünü su ile açıp veriyor yeni doğana anason rezene veriliyor ihlamurda vericem valla.
Nuk naturel serisini kullanıyoruz 0-6 ay small olanı ucu.
Hem mama hem anne sutu ilerliyorum dogdugundan beri. Avent naturel yenidogan kullaniyorm biberon. Baslarda 30 cc 60 cc filan icerken kasikla verebiliyordum ama buyudukce malum cc artti kasikla cok uzun sürüyor bitene kadar mama buz gbi oluyor mecburen biberonla verdim yaklasik 1 aydan beri. Suanda bizde meme reddi yasiyoruz 15-19 hafta arasi ataga bagliyorm 4 ay 2 gunluk olduk. Gunduzleri emzirmekte zorlaniyorm doktorumuz bunun etrafa olan ilginin artmasina algilarin acilmasina bagliyor kaygi stres duzeyi de artıyormus. İki hafta once basladi meme reddi ayni zamanda biberonda reddetti. Zamanla duzelir diye umuyorm uykuda emziriyorum uyku ile uyaniklik arasinda emziriyorum once biberonu veriyorm sakinlesince ckarp meme veriyorm bi sekilde emzirmeye calisiyorm yok yorucu ve streslizamanalr
Ben pusette oturduğu sekliyle oturtuyorum. Beli sirti gobegime gogsume degiyor. Tam dik degil egik oturuyor. Yoksa mumkun degil butun gun sirt ustu yatmasi yikiyo ortaligi
Kucgimda da pusette de sureklu one eğiliyor kndisi
[/QUOT
Eevet butun gun yatmaktan sıkiliyorlar bende ayaklarimi kendime cekip (kopek oturusu) dizimede bebegimi yatiriyorum karsilikli konusuyoruz
Bendede durum ayni biri gelince yada biyere gidince uyuyamiyor bende stres oluyorum bu uyku sorununu cozmemiz laizm yoksa 1 yasina gorsede ayni olcakYa kızlar özellikle sallayan anneler, biryere oturmaya gittiğinizde veya biri geldiğinde bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz? Bu konu kafama çok takılır oldu. Öğlenleri Evde kimse yoksa ses yoksa emzirince uyuduğu zaman yatırıyorum biraz uyuyo yarım saati geçmese de. Emzirirken uyumazsa mecbur hamakta sallayıp uyutuyorum. Ama biryere gittiğimde emzirerek uyutamıyorum malum ses. Odaya kapansam zaten emerken uyusa bayağı uzun sürecek dalması ve yatırdığım an uyanacak sesten dolayı. Bende misafirlikte herkesin içinde ayağımda sallıyorum. Gürültü de sürekli devam ettiği için sürekli sallama modundayım ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Kızım sosyalleşsin istiyorum insanları tanısın görsün, bende kopmamak istiyorum kabuğuma çekilmemek istiyorum çünkü hemen depresyon moduna kapılıyorum. Ama bu uyku sorunu yüzünden ne biryere gidesim geliyor ne kimseyi çağırasım
Ha bir de eğer kızım uykusunu alamadan uyanırsa, (bugün misafirlikte olduğu gibi, sesten dolayı) çıldırıyor ağlamaktan ve çok zor sakinleşiyor ne emzirebiliyorım ne tekrar sallayabiliyorum
3 ay 15 günlük neyseki içim rahatladı bu kesin atak. Şükür ki başka bi rahatsızlıkları yok. Benim asıl merak ettiğim bu atakları huzurlu huzurlu geçirenler var mıSabaha kadar kucak ayak arası gitti geldi yatıramadım hiç yerine. O da yoruldu. En son kucağıma öyle bi yığıldı ki çocuğum o kadar verimsiz uyku sonrası. İndirmedim kucağımdan perişan durumdayım. Kaç günlüksünüz. Biz 3 ay 26 gün
Umarım alışırEvcimen uykucu kuş seninkiGelene keyfimi bozdu diye bakıyor demekki Havalar ısınsın biraz daha dış dünyaya çıkınca alışır sanırım.
Başınız sağolsun canımDaha simdi eve girdim. Saatlerdir oglum yoktu yanimda. Dayimiz vefat etti. Anneanne ve dedemiz hayatta 90 yasindalar bu yaslarinda evlat acisi gorduler. Cok izgunum
Bizimki bu hafta bello olduKızlar 2.ayda verem aşısı yapıldı deri üzerinden hani kolda iz kalacak olan aşı. Sizin bebeklerde Aşı izi belli oldu mu. Benimkinde yok 2 ay gecti neredeyse olması lazım degıl mı. Sanki diğer cocuklarım da bu zamanda aşı izi belli oluyordu
Benimki de öyle biri gelsin kıyamet kopuyor gittiğinde ise sanki o kadar bağıran kendi değilmiş gibi gülücükler saçıyorBenumde öyle kimseyi görmeye tahammülü yok babası akşam gelince onu bile istemiyor nasıl yapıcaz bilmiyorum havalar düzelsin yavaş yavaş dışarı falan çıkartırsık belki düzelirler bana gelen misafirler kızım durmadıgı için kendileri çay kahveyi yapıyolar
Ses e alıştırmaya çalıştım ben olmadı illa ki sessizlik istiyor tlfna konuştum tv açtım o da seslere cevap veriyorBende reflu yatagi var. Her yere onu goturuyorum. Ayagima koyuyorum. Tum bedeni yatakta rahat bi sekilde salliyorum. Gurultuden evet rahatsiz oluyor ama asiri yuksek konusmalar, ani kahkahalar ve seslere irkiliyor. Onun disinda normal tonda konusmalar rahatsiz etmiyor uyuyor. Bunun icin de evdeyken sessiz ortamda uyutma (gunduzleri).
Mesela orta seste tv ac. Telefon et biriyle konus sallarken. Yani normal tonda konusan insan sesine alissin. Gittigim misafirlikte de rica ediyorum. Yuksek sesle konusmuyorlar. Ben oglumu alistirdim ya da zaten kendi yapisi boyledir. Her bebek bir olmadigi icin
Benim ki de mızırdanıyor misafir gelince, yatak odasına gidince sanki o ağlayan değil gibi davranıyor, gülüyor, geri misafirlerin yanına gidiyoruz suratı asılıyorUmarım alışır
Başınız sağolsun canım
Bizimki bu hafta bello oldu
Benimki de öyle biri gelsin kıyamet kopuyor gittiğinde ise sanki o kadar bağıran kendi değilmiş gibi gülücükler saçıyor
Bizimkilerin türü bu bence misafir sevmeyen cinstenBenim ki de mızırdanıyor misafir gelince, yatak odasına gidince sanki o ağlayan değil gibi davranıyor, gülüyor, geri misafirlerin yanına gidiyoruz suratı asılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?