2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Muhtemelen şu herkesin illallah ettiği 4üncü ay atağına yakalandık gibi
Benim bebeğim de sürekli ağlıyor. Bugün bütün gün ama bütün gün kucağımdaydı. Her yerim ağrıdı. Şimdi dışarıya çıkartıyordum ama arabanın içinde sakinleşti.

Daha simdi eve girdim. Saatlerdir oglum yoktu yanimda. Dayimiz vefat etti. Anneanne ve dedemiz hayatta 90 yasindalar bu yaslarinda evlat acisi gorduler. Cok izgunum
Başınız sağolsun .
Maalesef türk halki olarak dedinlere çok kulak asıyoruz, temiz olsun ,iyi olsun adamlarin canından can gitmiş gelende temizmi derdine düşüyor.
Yine ben hastami olucam derken oğlan grip oldu.dun sadece burnu tıkalı idi bugün hafif ateşlide koşarak ilerliyor.sabah sağlık ocağına götürdüm ciğerler temiz dedi.simdi ıhlamur vericem 30 cc kadar içer insallah deniycem.bende içiyorum ama pek fayda etmedi .3.5 aylık artık köy yerinde sütü olmayan su şeker hatta inek sütünü su ile açıp veriyor yeni doğana anason rezene veriliyor ihlamurda vericem valla.

Nuk naturel serisini kullanıyoruz 0-6 ay small olanı ucu.

Meme redi hepimizde var insanı deli ediyor çok zor bir olay Allah sabır versin bizlere

Başınız sağolsun

Bende reflu yatagi var. Her yere onu goturuyorum. Ayagima koyuyorum. Tum bedeni yatakta rahat bi sekilde salliyorum. Gurultuden evet rahatsiz oluyor ama asiri yuksek konusmalar, ani kahkahalar ve seslere irkiliyor. Onun disinda normal tonda konusmalar rahatsiz etmiyor uyuyor. Bunun icin de evdeyken sessiz ortamda uyutma (gunduzleri).
Mesela orta seste tv ac. Telefon et biriyle konus sallarken. Yani normal tonda konusan insan sesine alissin. Gittigim misafirlikte de rica ediyorum. Yuksek sesle konusmuyorlar. Ben oglumu alistirdim ya da zaten kendi yapisi boyledir. Her bebek bir olmadigi icin

Bebeğin öpmek isterlerse tenini opmesinler giysili yerini öpün de. Ben öyle yapiyorum birde bol bol el yüz yıkasınlar burası İhlamur geçen ay bile verdim ben

Ayni uguru anlattin. Daha 3gun once esime bi bebek meme reddi yasar da biberon reddi nasil yasar diyodum.Meme almasini gectim sagip veriyorum hem ne yedi goreyim diye.Bir amuda kalkip vermedigim kaliyor biberonu.Uyuklarken biraz aliyor memeyi dedigin gibi onun disinda ayıksa almiyor.Napalim bu da boyle bir model diyorum

Bendede durum ayni biri gelince yada biyere gidince uyuyamiyor bende stres oluyorum bu uyku sorununu cozmemiz laizm yoksa 1 yasina gorsede ayni olcak

3 ay 15 günlük neyseki içim rahatladı bu kesin atak. Şükür ki başka bi rahatsızlıkları yok. Benim asıl merak ettiğim bu atakları huzurlu huzurlu geçirenler var mı az biraz nazar ediyim

Evcimen uykucu kuş seninki Gelene keyfimi bozdu diye bakıyor demekki Havalar ısınsın biraz daha dış dünyaya çıkınca alışır sanırım.
Umarım alışır
Daha simdi eve girdim. Saatlerdir oglum yoktu yanimda. Dayimiz vefat etti. Anneanne ve dedemiz hayatta 90 yasindalar bu yaslarinda evlat acisi gorduler. Cok izgunum
Başınız sağolsun canım
Bizimki bu hafta bello oldu
Benimki de öyle biri gelsin kıyamet kopuyor gittiğinde ise sanki o kadar bağıran kendi değilmiş gibi gülücükler saçıyor

Ses e alıştırmaya çalıştım ben olmadı illa ki sessizlik istiyor tlfna konuştum tv açtım o da seslere cevap veriyor
Her bebek farklı dediğin gibi

Benim ki de mızırdanıyor misafir gelince, yatak odasına gidince sanki o ağlayan değil gibi davranıyor, gülüyor, geri misafirlerin yanına gidiyoruz suratı asılıyor

Benim ki de mızırdanıyor misafir gelince, yatak odasına gidince sanki o ağlayan değil gibi davranıyor, gülüyor, geri misafirlerin yanına gidiyoruz suratı asılıyor
Bizimkilerin türü bu bence misafir sevmeyen cinsten babası da sevmez gürültüyü ona çekmiş diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…