2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hemen her sabah 5-7 arasi gaz sancisi...Emre kipirdanip mikirdanmaya basliyosa tamam saat 5 diyorum.Bitmedi su gaz bitemedii.Yuzustu gogsume yatinca rahatliyo.Sussun diye aliyorum bende napayim.
Ya benimkide 2 saatte bir oyle simdi saat basina dustu nerdeyse bende alıp emziriyorum az bisi emip geri uyuyo gene kimildanmalar yüzünü gözünü cizicek kendiyle uğraşmaktan. Gazdan mı o bende acıkıyor diyorum

Ya benimkide 2 saatte bir oyle simdi saat basina dustu nerdeyse bende alıp emziriyorum az bisi emip geri uyuyo gene kimildanmalar yüzünü gözünü cizicek kendiyle uğraşmaktan. Gazdan mı o bende acıkıyor diyorum
Ay benimki de geceleri 1,5 saatte bir kalkıyor nadir iki saat,, doymuyor mu diyorum kilo alıyor gaz mi diyorum işte bilemedim.. mama aldım akşamları bir defa vereyim uyur diye ama içmiyor

Hemen her sabah 5-7 arasi gaz sancisi...Emre kipirdanip mikirdanmaya basliyosa tamam saat 5 diyorum.Bitmedi su gaz bitemedii.Yuzustu gogsume yatinca rahatliyo.Sussun diye aliyorum bende napayim.
Ayağı veya karnı üşüyor olabilir mi. Ben ince giydirdim bir gün gaz sancısından kıvrandı

Ayağı veya karnı üşüyor olabilir mi. Ben ince giydirdim bir gün gaz sancısından kıvrandı

Sanmiyorum cunku ev 25 dereceye sabit olsa da giydiriyorum saglam bebeleri.Emrenin gaz sancisi 6 7 aydan evvel gecmez.Allah var azaldi ama sabaha karsi rahatsiz ediyor.Baya da varmis sabaha karsi 5-8 arasi gaz sancisi ceken.Gecicek diyorum artik napalim.

3ay 16 günlük hala gaz sorunumuz var.
Ben genel olarak hep ince giydirdim son zamanlarda kalinlastirdim sadece daha rahat kaka yapıyo o bile beni rahatlattı

Kizlar kullandiginiz D vitamini markalari nedir?
D vitaminleri BHA içeriyormuş. Bu madde kansere yol açıyormuş

Bize d vitaminini biraktirdi multivitamin veriyorum 3 aydir.Hatta dogduklarindan itibaren veriyorum doktorumuz o sekilde soyleyince.Ferro sanol ve pr- d 600 diye bir vitamin kullaniyoruz.

3ay 16 günlük hala gaz sorunumuz var.

Ben genel olarak hep ince giydirdim son zamanlarda kalinlastirdim sadece daha rahat kaka yapıyo o bile beni rahatlattı
Ilk defa rezene icirdim.Sulandirdim 10 cc ye yakin.Tadini farkedince birakiyor zaten.Ise yaradi mi bilmiyorum.Zaten gunde en fazla 1 2 defa gaz cikarabiliyor o da aglarken kaskati kesilerek.Hatta agladiginda bazen seviniyorum vesileyle pirtt zirtt gidiyor arada diye.

Yaa ben bu detaya hic dikkat etmedim. 4 ay olcak nerdeyse hep saglik ocaginin verdigi vitamini verdim. Aman hepsi vitamin zaten dedim. Niye arastirmadim hic
Yaa ben bu detaya hic dikkat etmedim. 4 ay olcak nerdeyse hep saglik ocaginin verdigi vitamini verdim. Aman hepsi vitamin zaten dedim. Niye arastirmadim hic
Ben de hamilelikte hep Devit-3 kullanmıştım canım aynen dikkat etmemiştim hiç, bunu da doktor yazınca farkettim açıkçası.

Ben de hamilelikte hep Devit-3 kullanmıştım canım aynen dikkat etmemiştim hiç, bunu da doktor yazınca farkettim açıkçası.
Simdi de internette bi yazi okudum.

Aynen kopyala yapistir yapiyorum.

15 ml tik bir sisede 1,5mg, yani uluslararası standartlara gore, yenidogan bir bebege 1sisenin tamamını da verseniz ki bu mumkun degil, Yine de gunluk musade edilen maksimum dozun yakinindan bile gecemiyorsunuz Tek başına madde olarak baktiğiniz zaman çok haklı gorunebilirsiniz Ancak maddenin uluslararasi standartlara gore izin verilen toksik ve kanserojen olmayan maksimum gunluk dozunun 1mg/kg olduğunu hatırlatmak gerekiyor.Bu önemli alt bilgiyi vermediğimiz takdirde milyonlarca kişiyi paniğe sürüklemiş oluruz. Çünkü öyle bir şey yok.Devit 3 ilacını 1,5 mg, yani 1 damlasında "5", 3 damlasinda "15", 6 damlasnda "30" mikrogram var. 1 miligramin binde biri!

Bu da 3 aylık bir bebegin bile alabilecegi dozun 100 kat daha azı! Yani aslinda yok gibi bir sey.

Doğrudur canım mimimum düzeydedir zaten, olmazsa bundan sonra değiştirirsiniz yine de isterseniz.

Doğrudur canım mimimum düzeydedir zaten, olmazsa bundan sonra değiştirirsiniz yine de isterseniz.
Evet bugun eczaneden alacagim hemen.

Ya zaten ben panik evhamli bir anneyim bu gida konularinda. Herseye dikkat etmeye calisirim ama yine gözden kaçıyor iste zaten oyle bi zamandayiz ki. Bu kanserojen maddelerden kacmamiz mumkun degil Yine de elimizden geldigince iste dikkat ediyoruz.

Benimki de ayni saatlerde ikiniyor gazdan. Açıyorum altini karnini ovuyorum pirt pirt sonra rahatliyor emzirip uyutuyorum geri

Benimki de gazlı halen. En son damlalar işe yaramamaya başladı, kaka yaparken de ıkınıp sıkılıyordu. Doktora yazdım, herbacol drop şurubu önerdi. Biraz daha iyi şu an. Karın kasları gelişip dönmeye, oturmaya başlayınca bitecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…