2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar aventin emziğini aldım hiç bir emziği tutmayan çocukum onu tuttu emzikle uyutmayi denedim o da oldu belki ihtiyacı olan biri vardır diye söyleyeyim avent biraz pahalı ama candır
Şansına cnm benim aveti almadı chio ve nuk aldım onunda öğürdu en son teyzesi nuk getirmiş hediye onu aldı şaşırdım kaldım 10gundur emiyor okadar rahatki ağlama kirizinde birebir çözüm rahatlıyor çok gecelerinde daha uzun uyuyor

Olabilir canım benimki de diğer markaları almadı bunu aldı
Evet gece uzun uyumasını geçtim en rahatı ağlama krizleri oldu benim için bi nebzede olsa rahatlattı

Hep mi boyleydi peki ugur? Yoksa son zamanlarda mi oldu chelzy. Yani ben ataktan büyüdüğünden filan diye umuyorum geçmesini bekliyorum umutla cunku onceden asla böyle degildi 3 aylik olduktan sonra yavas yavas biberon reddi sonra meme reddi basladi. Diliyle itiyo biberonu ağzında geveliyo tükürüyor filan. Aynen bende sarkilar turkuler hoplat ziplat oyle boyle derken biberon veriyorum sonra sakinlestiyse onu cikarp meme sonra cildiriyo tekrar biberon sakinlestir tekrar meme Beni nekadar emiyo anlayamiyorm 10cc mi 100cc mi karma karsk valla zor insallah duzelirler

Olabilir canım benimki de diğer markaları almadı bunu aldı
Evet gece uzun uyumasını geçtim en rahatı ağlama krizleri oldu benim için bi nebzede olsa rahatlattı
Almadigim emzik kalmadi avent ultra air, avent soothie, nuk, chico, mamajo, wee nin iki farkli cesidi ama asla almadi. Agzina alp cigneyip tükürüyor

Ayneeeeeen ayni seyleri dusunuyoruz kzyorm bağırıyorm yeter artk skldm bunaldm filan sonrasında diyorm Allah seni sinav eder bktm ne demek gecen arkadaslarm geldi ikinciye hamile olan vardi dedim bir cocuk bile akil isi degilmis malesef böyle sacma bi cumle kurdum sonra kzdm kendime beni sevmicek bunlari hatirlicak diye cok korkuyorm

3 ay 15 günlük neyseki içim rahatladı bu kesin atak. Şükür ki başka bi rahatsızlıkları yok. Benim asıl merak ettiğim bu atakları huzurlu huzurlu geçirenler var mı az biraz nazar ediyim
Her bebegin atak sekli de farkli. Kimi uyuyarak geçiriyor. Bu bebeğin kendini ifade tarzı ya da o dönemki ihtiyaciile aalakalı. Enerjiye mi ihtiyacı var yoksa vücut sindirim ile ugrasmak istemiyor mu... dinlenerek mi yoksa ağlayarak mi???
Gebelikte ya da doğum sırasında bebeği ya da anneyi strese sokacak bir durum yasandi mi? Eğer yasandiysa çocuk daha çok ağlayarak geçiriyor ataklari.

Bunlar çok normal duygular. Bizde insanız, birde şimdi kış mevsimi ortalık salgın dolu. Dışarı çıkıp yürüyüp bebeğimiz ile hava da alamıyoruz.
Geçen gün büyük oğlum, kardeşi ilk doğduğu sıralar, kardeşinin elini ısırıp ağlatmıştı, onu hatırlamış. Kardeşim büyüyünce hatırlar beni sevmez ise dedi. Bende affetmiş seni dedim, o beni affetse de ben kendimi affedemiyorum dedi. Bende bundan sonra canını acıtmazsın o da hatırlamaz dedim

Senin ki de o hesap bu duygular çok çok normal. Annelik bir delilik zaten başlı başına

Benim.oglan keyfi yerindeyse alıyor emzik. Ama ağlıyorsa ya da huyauzsa asla almıyor. Emzik asil bu sebeple kullanılmıyor mu ya eşek sıpası karnı tok ve keyfi yerindeyse sakız gibi alıyor. Yoksa yok.

Almadigim emzik kalmadi avent ultra air, avent soothie, nuk, chico, mamajo, wee nin iki farkli cesidi ama asla almadi. Agzina alp cigneyip tükürüyor
Sen birde bakkalarda satılan Fatoş emzik dediklerinden al.bi arkadaş emdiği değil emmedigi emzige bir maas ödedim gitti 2 liralik emzik aldi derdi .ucuz yollu seviyordur belki denemekte fayda var.

Sen birde bakkalarda satılan Fatoş emzik dediklerinden al.bi arkadaş emdiği değil emmedigi emzige bir maas ödedim gitti 2 liralik emzik aldi derdi .ucuz yollu seviyordur belki denemekte fayda var.
O benim iste bebekken hiç bir emzigi almadin plastik bakkal emzigi emerdin diyo napim anne dedim ta o zamamdan ruhum fakirmis

Hepsi aynı yaa.. Kabiz yapmayanlardan da aldim.. Simdi yine evolvia aldm.. Mama bulamiyoruz kizlar bazen. Sizde de öyle oluyo mu ebebekte buyuk boy mama yok yani
Bizde onu kullanıyoruz.. Bi kutu aptamil denedik gülce sevdi ama ben sevmedim çözülmüyor sanki mama..
Var bizim burda büyüğü E bebekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…