2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yaa ben bu detaya hic dikkat etmedim. 4 ay olcak nerdeyse hep saglik ocaginin verdigi vitamini verdim. Aman hepsi vitamin zaten dedim. Niye arastirmadim hic
Onlar aslında sağlığa zararlı olacak oranda değil. Endişelenme bu kadar kısa sürede bir şey olmaz. Ama çocuklar büyüyünce her şeyden eser miktar ala ala birikme oluyor. Asıl biraz büyüyünce çok dikkat etmek gerek.
Zararın neresinden dönsen kâr. Geçmişe üzülme boşver.

Dedigin gibi damlalara da artik aliskanlik kazandi.Dedigin surubu ben de deneyeyim.Kaskati kesiliyor.Olcu olarak nasil veriyosun ? Sabah mi aksam mi ?

Bizde wellcare kullanıyoruz günde 1 paft seklinde. Bize doktorumuz yazmıştı D vitaminini

Ben lansinoh kullanırken emiyidu bi süre sonra istememeye başladı medela çalma aldım bebek başta zorlandı onu çekmesi zor ama alışıyor çok açılınca güzel içiyor tavsiye ederim

Degisik bisey verdi.. Umraniyede yatis yaparken acile gidip gorundum hemen.. Doktor suda eriyen antibiyotik ve oksuruk ilaci gibi bisey yazdı.. O sirada emzirmem de yasakti eymeni.. İyi oldu

Dedigin gibi damlalara da artik aliskanlik kazandi.Dedigin surubu ben de deneyeyim.Kaskati kesiliyor.Olcu olarak nasil veriyosun ? Sabah mi aksam mi ?
Sabah akşam 1ml veriyorum. İçinden şırınga çıkıyor. Senin bebiş kaç kilo? Benimki 7600gr, ona göre dozunu ayarlayabilirsin, sizde de işe yarar inşallah.

Sabah akşam 1ml veriyorum. İçinden şırınga çıkıyor. Senin bebiş kaç kilo? Benimki 7600gr, ona göre dozunu ayarlayabilirsin, sizde de işe yarar inşallah.
Biz daha az veririz heralde cunku en son 5000 di gazli olan.Simdi kac kilo oldu bilmiyorum gerci.Whatsapptan sorarim.Dişimi sıkıyorum 1-2 ay daha.Insallah gecer artik su gaz.

Alerjik cocuk zor Allah yardımcın olsun. Bızım evde cocukların zıokamasından hoplamasından toz illaki oluyor. Ayda bir heryer temızl2nse de haftaıcı abla gelıyor ben zaten hergun supurge tuttugu halde hıc tam anlamıyla ev temız kalmıyor. Zavallı minık de toza alısıyor. Abileri kaç kere yere düşen emziği tıktı agzına. Yavrum zaten kendini nasıl koruyacağım dıye ugrasıyor abileri yaklasınca basıyor aglamayı... Ben de hemen koşuyorum. Evlere şenliğiz.bebege babası bır peluş oyuncak aldı. Bızım eskileri kullansın diye koca cocuklar oyuncaga kaptı. Neler neler. Acaba 2.don3m okula baslasam daha mı mutlu olacagim. Allahıma bin şükür bu bebeğim sakin, bır ackrn bır uyku gelınce agluyor.allah acıdı halime sanırım cunku 1.numara cok ağlak bır bebekmiş şimdi daha ıyı anlıyorum.

Ayagında alıştırdıysan gecmiş ola. 3 cocuk buyıttuyorum asla ayakta sallamadım hatta annem kayınvalıde geldiklerinde alırlar ayakta sallamaya asırı kızarım. Emzirme örtudu kullan. Eger karnı toksa emzık alıyorsa dizine yatır hafıf poposunu pışpşla. Benım cocuklar hıc emzık tutmadı. Buna ahdım vardı hastanede agzına emzik verdım gene tutmadı. Ben bu emzık olmadan sol kolum kafasında vucut dizlerimde olacak sekılde hafıf bacaklarımı oynatarak uyuttum. Hele bu ara gurultude en kolay uyudukları dönem. Ben memeyi kesince uyutmak da cok zorlanmıstım onda bıle sallamadım. Şimdi zaten uykusu olunca bırsz aglıyo 5 dk ıcınde sakınkwyıp tavana bakmaya baslatır uyuyor. Ama hemen kaldırma. Ben 3 numarayı popoya pıspışlamadan alıştırıyorum yoksa buyudukce hep Kendı yatagına da oışpış isteyecek. Ben bakıcı arıyorum mesela ilk konustugum bebegı nasıl uyuyacaksın.... Sallamaya alisan cocuk zor

Burun tıkanıklığı da gaza sebep oluyo emmelerinden kaynaklı.
Ben emzirdigim için kendim içiyorum ona ne kadar geçerse o kadar gidiyo. Sen de hem emzirip hem mama veriyodun diye hatırlıyorum bence kendin iç seninkiler zaten prematüre doğmuştu. Tabi bi süre sonra çok çaresiz kalınca insan her şeyi deniyo. Ben aguline diye bi gaz ilacı aldım bir sürü farklı şey kullandım en sonunda bu biraz etki etti. İçeriğine baktım rezene ,dere otu, kıvırcık , kimyon, anason vs aromaları var. Bebeğe anne sütü dışında bişey verdiğimde azıcık su da veriyorum ağzını temizlesin ve verdiğim şeyi seyteltsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…