2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Siz hangi vitamin veriyorsunuz bende saglik ocaginin verdiğini kullaniyorum ve nekadar zaman kullaniliyor vitamin dgistireyim iyi degilse

Bizim de 5-7 arası kaka saati. O kakayı yapana kadar sık sık uyanıyo ve dalamıyo. Ama tam uyanık da olmuyor öyle olsa kaldıracağım. Gazları çıkarıp kakayı da yaptıktan sonra tekrar uyuyor 8buçuk 9da günaydın diyoruz

Evde yani sessiz olunca emzirip yatırıyorum gece zaten sallanmıyor. Ama ses varsa veya biryere gittiysem sesten dolayı asla uyumuyor ayakta sallıyorum mecbur sizinkiler seste uyuyor sanırım ?

O sallama isteği herkeste var sanırım ben de sallamıyorum yanına uzanıp poposuna vuruyorum hemen uyuyo bizim bi avantajımız emzik oldu ama gelen herkes bi sallamaya calisiyor

Aynen aynen öyle bizimde gidince sakinleşiyor. bebeğin oyuncaklardan korkuyor mu

Bebeklerinizi emzirdikten sonra uyuyakalirsa oylece yatiriyor musunuz yoksa kaldirip gazini cikartiyor musunuz??
Ben uyusun diye gözünün içine bakıyorum hiç uykusunu bozacak bi adım atar mıyım? Eğer rahatsız olursa o zaman saat kac olursa olsun kaldırıp tüm gazları çıkarıyoruz.

Valinya şurubu ekliyorlar cnm mamanın içine yada pekmez azda olsa tadi değişiyormuş bizdede süt alerjisi var ama biz mama kullanmiyoruz sadece anne sütü diyet yapıyorum seninki nekadarlik

Ben mali işler uzmaniyim. Sana örnek bir dilekce atayim.

...................... idari işler mudurlugune, (firmaysa ....... mali isler departmanina, insan kaynaklari departmanina, personel departmanina)

...../......../........ tarihinde dogum yapmis olup, ...../......../......... tarihinde analik raporumun bitişine müteakip ..../......./....... - ....../......./....... tarihleri arasinda dogum sonrasi ucretsiz izin hakkimi kullanmayi talep ediyorum.
Gereginin yapilmasini arz ederim.

Çok teşekkür ederim

Benim ilk oğlum aglamazdi hiç o yönden uysaldi. İkinci cirlak benim kız çocuğu gibi nazlı birde. İlk oğlumdan kalma bebeklik oyuncaklari cikardm. Bebek artk sıkılıyor pusetine taktım ama abi rahat vermio . Hangi oyuncağı bebeğe versem abi almak istio illaki. Çok işimiz var Allah'tan okula gidio da nefes alıyoruz. Benim de sabrım artıyor. Sen tekrar göndermeyi düşünmüyor musun. Çok zor valla erkek çocuğu büyütmek.

Kızlar dört ay aşısını olduk . Hemşire kan damlası verdi başla dedi. Ama içeriğinde iki çeşit paraben var. Siz kan damlası başladınız mı. Hangi marka kullanıyorsunuz. Çocuk doktoruna sormadan başlamak istemiyorum

Bence özelden al cnm içeriğinde pareben varmış hormon bozukluğu yapıyormuş bizimki 3aylik ocelan dvitamini kullanıyorum sanırım onu. Kan ilacindan alirim

Evde yani sessiz olunca emzirip yatırıyorum gece zaten sallanmıyor. Ama ses varsa veya biryere gittiysem sesten dolayı asla uyumuyor ayakta sallıyorum mecbur sizinkiler seste uyuyor sanırım ?

Sakin buyuyen bebeklerinn sorunu.. Eymende de çok sorun yasiyordum ben.. Bende cok nadir ayagimda salliyorum.. Evdeyken dedigin gibi sorun olmuyor.. Besigine koyuyorum kendisi uyursa uyuyo uyumazsa cigligi basiyo aliyorum yataktan.. Ama misafirlikte zor.. Bi de insan kirk yilda bir biyere gidio sosyallesmek istiyor.. Iki insan yüzü görmeye hasret kaldim vallahi.. Cocukla odaya kapaninca da bisey anlasilmiyo cidden.. En çıkar yol bu gibi.. Çok sert sallamiyorum ben.. Hafif hafif hatta bazen titresim türü seyler yapiorm.. Sert sallamazsan bence sorun olmaz ya..

Sidefer diye bi damla veriorum.. Ama yeni doktorumuz bu bitsin degistirelim dedi. Bakalim ne vercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…