Usulca yerine bırakıyorum o riski göze alamıyorumBebeklerinizi emzirdikten sonra uyuyakalirsa oylece yatiriyor musunuz yoksa kaldirip gazini cikartiyor musunuz??
Siz hangi vitamin veriyorsunuz bende saglik ocaginin verdiğini kullaniyorum ve nekadar zaman kullaniliyor vitamin dgistireyim iyi degilseOnlar aslında sağlığa zararlı olacak oranda değil. Endişelenme bu kadar kısa sürede bir şey olmaz. Ama çocuklar büyüyünce her şeyden eser miktar ala ala birikme oluyor. Asıl biraz büyüyünce çok dikkat etmek gerek.
Zararın neresinden dönsen kâr. Geçmişe üzülme boşver.
Bizim de 5-7 arası kaka saati. O kakayı yapana kadar sık sık uyanıyo ve dalamıyo. Ama tam uyanık da olmuyor öyle olsa kaldıracağım. Gazları çıkarıp kakayı da yaptıktan sonra tekrar uyuyor 8buçuk 9da günaydın diyoruzSanmiyorum cunku ev 25 dereceye sabit olsa da giydiriyorum saglam bebeleri.Emrenin gaz sancisi 6 7 aydan evvel gecmez.Allah var azaldi ama sabaha karsi rahatsiz ediyor.Baya da varmis sabaha karsi 5-8 arasi gaz sancisi ceken.Gecicek diyorum artik napalim.
Evde yani sessiz olunca emzirip yatırıyorum gece zaten sallanmıyor. Ama ses varsa veya biryere gittiysem sesten dolayı asla uyumuyor ayakta sallıyorum mecburAyagında alıştırdıysan gecmiş ola. 3 cocuk buyıttuyorum asla ayakta sallamadım hatta annem kayınvalıde geldiklerinde alırlar ayakta sallamaya asırı kızarım. Emzirme örtudu kullan. Eger karnı toksa emzık alıyorsa dizine yatır hafıf poposunu pışpşla. Benım cocuklar hıc emzık tutmadı. Buna ahdım vardı hastanede agzına emzik verdım gene tutmadı. Ben bu emzık olmadan sol kolum kafasında vucut dizlerimde olacak sekılde hafıf bacaklarımı oynatarak uyuttum. Hele bu ara gurultude en kolay uyudukları dönem. Ben memeyi kesince uyutmak da cok zorlanmıstım onda bıle sallamadım. Şimdi zaten uykusu olunca bırsz aglıyo 5 dk ıcınde sakınkwyıp tavana bakmaya baslatır uyuyor. Ama hemen kaldırma. Ben 3 numarayı popoya pıspışlamadan alıştırıyorum yoksa buyudukce hep Kendı yatagına da oışpış isteyecek. Ben bakıcı arıyorum mesela ilk konustugum bebegı nasıl uyuyacaksın.... Sallamaya alisan cocuk zor
Ben artık direk yatırıyorum, ilk zamanlar mutlaka çıkarırdım..Bebeklerinizi emzirdikten sonra uyuyakalirsa oylece yatiriyor musunuz yoksa kaldirip gazini cikartiyor musunuz??
O sallama isteği herkeste var sanırım ben de sallamıyorum yanına uzanıp poposuna vuruyorum hemen uyuyo bizim bi avantajımız emzik oldu ama gelen herkes bi sallamaya calisiyorAyagında alıştırdıysan gecmiş ola. 3 cocuk buyıttuyorum asla ayakta sallamadım hatta annem kayınvalıde geldiklerinde alırlar ayakta sallamaya asırı kızarım. Emzirme örtudu kullan. Eger karnı toksa emzık alıyorsa dizine yatır hafıf poposunu pışpşla. Benım cocuklar hıc emzık tutmadı. Buna ahdım vardı hastanede agzına emzik verdım gene tutmadı. Ben bu emzık olmadan sol kolum kafasında vucut dizlerimde olacak sekılde hafıf bacaklarımı oynatarak uyuttum. Hele bu ara gurultude en kolay uyudukları dönem. Ben memeyi kesince uyutmak da cok zorlanmıstım onda bıle sallamadım. Şimdi zaten uykusu olunca bırsz aglıyo 5 dk ıcınde sakınkwyıp tavana bakmaya baslatır uyuyor. Ama hemen kaldırma. Ben 3 numarayı popoya pıspışlamadan alıştırıyorum yoksa buyudukce hep Kendı yatagına da oışpış isteyecek. Ben bakıcı arıyorum mesela ilk konustugum bebegı nasıl uyuyacaksın.... Sallamaya alisan cocuk zor
Aynen aynen öyle bizimde gidince sakinleşiyor. bebeğin oyuncaklardan korkuyor muUmarım alışır
Başınız sağolsun canım
Bizimki bu hafta bello oldu
Benimki de öyle biri gelsin kıyamet kopuyor gittiğinde ise sanki o kadar bağıran kendi değilmiş gibi gülücükler saçıyor
Ben uyusun diye gözünün içine bakıyorum hiç uykusunu bozacak bi adım atar mıyım?Bebeklerinizi emzirdikten sonra uyuyakalirsa oylece yatiriyor musunuz yoksa kaldirip gazini cikartiyor musunuz??
Ocean vitamin d3kullaniyorum sağlık ocagininkinde paraben varmisKizlar kullandiginiz D vitamini markalari nedir?
D vitaminleri BHA içeriyormuş. Bu madde kansere yol açıyormuş
Valinya şurubu ekliyorlar cnm mamanın içine yada pekmez azda olsa tadi değişiyormuş bizdede süt alerjisi var ama biz mama kullanmiyoruz sadece anne sütü diyet yapıyorum seninki nekadarlikGıda alerjisi var bebeğimde, alerji maması aldım, 1,5 ay sonra işe başlayacağım şimdiden tadına alışsın diye ama hiç içmiyor yanapıcam bilmiyorum tüm gün işte olacağım süt yetmeyecek
Kizlar aranızda öğretmen olanlar vardı bildiğim kadarı ile ikinci dönem ücretsiz izine ayrılacağım ücretsiz izin dilekçesi yazan varsa aranızda nasıl yazıyoruz örnek format var mi acaba elinizde pazartesi vericem dilekçemi de
Çok teşekkür ederimBen mali işler uzmaniyim. Sana örnek bir dilekce atayim.
...................... idari işler mudurlugune, (firmaysa ....... mali isler departmanina, insan kaynaklari departmanina, personel departmanina)
...../......../........ tarihinde dogum yapmis olup, ...../......../......... tarihinde analik raporumun bitişine müteakip ..../......./....... - ....../......./....... tarihleri arasinda dogum sonrasi ucretsiz izin hakkimi kullanmayi talep ediyorum.
Gereginin yapilmasini arz ederim.
Benim ilk oğlum aglamazdi hiç o yönden uysaldi. İkinci cirlak benimAlerjik cocuk zor Allah yardımcın olsun. Bızım evde cocukların zıokamasından hoplamasından toz illaki oluyor. Ayda bir heryer temızl2nse de haftaıcı abla gelıyor ben zaten hergun supurge tuttugu halde hıc tam anlamıyla ev temız kalmıyor. Zavallı minık de toza alısıyor. Abileri kaç kere yere düşen emziği tıktı agzına. Yavrum zaten kendini nasıl koruyacağım dıye ugrasıyor abileri yaklasınca basıyor aglamayı... Ben de hemen koşuyorum. Evlere şenliğiz.bebege babası bır peluş oyuncak aldı. Bızım eskileri kullansın diye koca cocuklar oyuncaga kaptı. Neler neler. Acaba 2.don3m okula baslasam daha mı mutlu olacagim. Allahıma bin şükür bu bebeğim sakin, bır ackrn bır uyku gelınce agluyor.allah acıdı halime sanırım cunku 1.numara cok ağlak bır bebekmiş şimdi daha ıyı anlıyorum.
Bence özelden al cnm içeriğinde pareben varmış hormon bozukluğu yapıyormuş bizimki 3aylik ocelan dvitamini kullanıyorum sanırım onu. Kan ilacindan alirimKızlar dört ay aşısını olduk . Hemşire kan damlası verdi başla dedi. Ama içeriğinde iki çeşit paraben var. Siz kan damlası başladınız mı. Hangi marka kullanıyorsunuz. Çocuk doktoruna sormadan başlamak istemiyorum
Evde yani sessiz olunca emzirip yatırıyorum gece zaten sallanmıyor. Ama ses varsa veya biryere gittiysem sesten dolayı asla uyumuyor ayakta sallıyorum mecbursizinkiler seste uyuyor sanırım ?
Kızlar dört ay aşısını olduk . Hemşire kan damlası verdi başla dedi. Ama içeriğinde iki çeşit paraben var. Siz kan damlası başladınız mı. Hangi marka kullanıyorsunuz. Çocuk doktoruna sormadan başlamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?