2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar günaydın
Benim gibi rüyalarında aşeren var mı ? Yani aşermek mi bilmiyorum :)
Mesela bugun Rüyamda iş yerinde ki tüm arkadaşlar toplanmış gün gibi bişey yapıyorlar. Ama ben yokum bana ayrı masa yapılmış bi sürü yemek var kısırlar dolmalar sürekli yemekli rüyalar görüyorum.
Gerçek hayatta öyle değil ama görüyorum canım istiyor ama yiyemiyorum içim almıyor
Bu aşermek mi yani bilemedim sizde var mı böyle şeyler :)

Reactions: H E
Canım 7 hastalıkken gittiğimde 1 cm di kalbi dk 140 atıyordu :)
Şuan nasıl bilmiyorum haftaya yine bi görüneceğim :)
1cm nasıl minnaklar ya yerimmm
Herkese merhaba bugün çok küçük de olsa keseyi gördük 5+1 im. Bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim
gözünaydın canım hayırlı olsun minnak keseniz

7. Haftaya gireceğim günüm tam belli olmasa da 6-7 haftalık olup henüz kilo almış olan var m aranızda ?
Ben resmen aldım ve bu kadar niye aldım bende bilmiyorumbundan sonra daha dikkat etmeliyim,dr da çok uyardı
Yok cnm ne bileyim istemedim geri bnde anlamadım yazma sen cnm ya psikolojim cok bozuldu kızlar bn ya öyle boyle degil cok hassasım ya aglıorum sinirde
Yazmiştım silerim sorun deil canımsen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran,geçeceğine inan bunların sonuç olarak bi insan dünyaya getiriyoruz kolay olmayacak elbette,tiksinme halleri oluyor tabi ki sonrasında bulantı vs....ama 4.aydan sonra rahatlıycaz güzel günler geliyor
Günaydın kızlar sabah kalktım baş dönmesi mide bulantısı yaşadım sizdede mideniz bulaninca ağzınizda böyle yanma hissi oluyomu değişik tatla
o ağzımın içinde ki o tadı nasıl anlatsam bilemiyorum ama yemeden geçmiyor bi süre sonra tekrar geliyor

evet insan engel olamıyor ama kendini huzursuz etme stres yapma bebeğin hissetmesin,o,oradadır annesi hiç meraklanmaher şey yolunda gidiyor olumsuz bir şey yok ki doktorunda söylememişbol bol dua oku kuzum ben dualarımla bastırıyorum vesveseleri

Rüyalarda aşermekbu da güzel,ben gerçekte hayal ediyorum gün menülerini

Kızlar yarın kontrolüm var,en son kontrolümde kalp sinyallerini yavaş alıyorduk,doktorum yüzde 50 atıyor diyebiliriz dedi 7-8 gün geriden gitmesine bağlamıştı bu durumu,yarın ne duyacaksam buna hazırım ama meleğim benimle hissediyorum,zaten sağlıklı değilse minik kalbi atmayacak Allah çok büyük,şükürler olsun her türlüsüne,bilirim hakkımda hayırlısını verecektir,içim çok rahat
Bekleyen arkadaşlarım lütfen kendinizi üzmeyin çünkü hakkımızda en hayırlısı başımıza geliyor

Canımm kötü düşünmüyoruz
En kısa sürede gittiğinde duyacaksın inşallah kalbini içini rahat tut..
Bu gebelik sabır işi sen daha iyi biliyorsun bir çocuğun var
Yarın olsa hayrola, sağlıkla gelecek inşallah ben bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum

Cnm belirtilere takip bebisini de kendini de uzme.belirtiler kafalarina gore takiliyor zaten bu yuzden onlardan bir anlam cikartmak imkansiz gibi.benim ilk gebeligim bostu ama belirtiler tavan.simdi sdc kasik agrisi var ve cok cok az bulanti.o yuzden takilmamaya calis belirtilere:))

Benden zannetmiyorum,pozitifliği eldn bırakmıyoruzBu arada 3.çocuğum
Çok sağol canım

Hadi işallah hayırlı haberlerle gel .
Rabbım hakkımızda hayılısı neyse onu eylesın

Kizlar 6 haftalikhamileyim adet olur gibi kanamam oldu yatinca geciyor esimibekliyorum dun aksam kontrolde keseyi gormustukkalp atisi icin bekleyelim demisti yasayan var mi nolur bisi soyleyin

çok sağol canım inşallah öyledir... rahatlattın beni

inşah güzel haberler alırsın canım,inşallah sağlıkldıır normale dönmüştür kalbide :) bizide haberdar et

Pozitif düşün iyi olsun canim sağlıkla ilerlesin inşaallah stres yapma kendine hersey güzel ilerleyerek insaalllah

Kizlar 6 haftalikhamileyim adet olur gibi kanamam oldu yatinca geciyor esimibekliyorum dun aksam kontrolde keseyi gormustukkalp atisi icin bekleyelim demisti yasayan var mi nolur bisi soyleyin

şimdilik uzan cnm eşinle gidersiniz.. olmaz inşallah ya.. hamilelikte her kanama kötü anlama gelmiyor.. dua edelim canım allahım korusun.

Canım yat ayaklarını biraz yükselt hiç iş yapma eşin gelince hastaneye gidin ben de yaşadım iğne ilaç derken şuan sıkıntım yok ama doktor iş yapma dinlen dedi bir sıkıntı olmaz inşallah

Aaa öyle mi maşallah senden öğreneceğimiz çok şey var o zaman :)
ya sorma canım her çocukta yeni baştan başlıyosun ama,birbirimizdençok şey öğrenicez muhakkak,diğer 2çocuklarımda hamile olduğumu öğrendim bi kaç hafta sonra doktora gidip kalpti keseydi herşeyi görmüştük,bunda erken gidince strese soktum kendimi zorla

Hadi işallah hayırlı haberlerle gel .
Rabbım hakkımızda hayılısı neyse onu eylesın
inş canım,amin

kuzucum doktoruna haber vermelisin muhakkak,eşin gelince tekrar gidin,Allah korusun kötü düşünme kanamalı hamilelik dönemi geçiren var tabi progestan falan içersin,kanamayı durdururlar,sen yat hiç kalkma

inşah güzel haberler alırsın canım,inşallah sağlıkldıır normale dönmüştür kalbide :) bizide haberdar et
İnş canım çok sağol,tabi ki hemen yazarım ne olursa olsun
Pozitif düşün iyi olsun canim sağlıkla ilerlesin inşaallah stres yapma kendine hersey güzel ilerleyerek insaalllah
inş canım,herşey iyi gidiyor inanıyorum

Doktora bir an önce gitmeyi ihmal etme canım. İçini ferah tut, bebeğin iyidir ama her ihtimale karşı önlem alınması gereken bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…