2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Tanimi konuldu canim ne gibi belirtiler vardi..daha zaman varmis insallah alisir

Siz hangi vitamin veriyorsunuz bende saglik ocaginin verdiğini kullaniyorum ve nekadar zaman kullaniliyor vitamin dgistireyim iyi degilse
Eğer maddi sıkıntı yoksa bence yeni alın. Wellcare kullanıyordum. Şimdi ocean kullanıyorum.
İkisi aynı. Ama su an sprey haliyle kullanamiyorum. Wellcare çok tazyikli oluyor. Çocuğu rahatsız ediyor. Ocean aldım. İçinden damlalık çıkıyor kullanım rahat. Ocean miktar olarak daha çok. Fiyat daha uyguna geliyor. Yalnız ocean içinde 4 yaş yazıyor. Ama benim doktorum ocean ve wellcare kullandigimizi biliyor.
3 yıl önce baby d drops kullandık. Onda palm yağı vardı. Sonra bu wellcare falan çıktı. En az 1 yaşa kadar kullanılacak.

Alışacak merak etme.... Zaman... Onun içine bir şeyler katılıyor. Face'te alerjiyle yaşam platformu var
Oraya üye ol. Mutlaka faydalanirsin.

Valinya şurubu ekliyorlar cnm mamanın içine yada pekmez azda olsa tadi değişiyormuş bizdede süt alerjisi var ama biz mama kullanmiyoruz sadece anne sütü diyet yapıyorum seninki nekadarlik
Ben de diyet yapıyorum, mama hiç vermiyorduk, üç gündür uğraşıyorum Ama mama yemiyor şuan mamaya ihtiyaç yok ama Mart’ta işbaşı yapacağım o zaman süt yetmeyecek mama almazsa ne yaparım tam 3 ayı doldurduk 22 sinde.. sizinki ne kadarlık? Siz çalışıyor musunuz?

Tanimi konuldu canim ne gibi belirtiler vardi..daha zaman varmis insallah alisir
Evet canım burnunda hırıltı, kaka sırf mukus (ki hala mukuslu ona çok takılmıyorlar) sürekli ıkınma (uykuda bile) popoda geçmeyen bele kadar uzanan kızarıklık, normalden çok kusma, genel bir huzursuzluk oluyor.. testlerin hiç anlamı yok, belirtilerden tanı konuyor. Ben süt ürünleri kesince düzeliyor, Arada unutup veya yanlışlıkla kaçırırsam belirtiler geri geliyor.. diyet çok zor yaa

Ben çalışmıyorum 29unda 3aylik olduk mamaların tadı çok kotu maalesef en azından dediğimi gibi denerseniz belki sever Facebook'da grub var alerji ile yaşam rint sayesinde oraya üye oldum faydalı bilgiler var sizde gelin

Çok zor hemde yemeyince çok rahatız düzenli uyku huzurlu yesem bebek çok fena huzursuz uykusuzluk en iyisi dayanmak bebeklerimiz için

Tamam ben de katılacağım, pekmez için erken diye düşünüyorum sonuçta sadece mamaya alıştırmak derdim aslında süt yetiyor.. vanilya deneyeceğim bakalım bi de o grubu inceleyeyim ben. 6 ay sonrası çöp zor olacak anne sütü azalır ve mama yemezse.. benim oğlum sörf süt ve yoğurt ile büyüdü..

Doktorunuz ona göre beslenme ayarlar size benimki şuan emiyor ek gıdaya geçince ben size menü ayarliycam ona göre beslencek bebek dedi ben kalsiyum açısından korkuyorum gelişimi onde diye mama yazmiycakmis bize o mamalarda kalsiyum var bakalım nasil olacak

İnşallah çabuk geçer 9 ayda diyet açmayı deneyeceğiz dedi.. sizin belirtiler neydi

Pzt sünnet randevusu aldım.. Hadi hayırlısı.. Ins becerebilirler korkuyorum doktorumuz şans işi bu sünnet deyince
Sünnet işi neden şans işi oluyor ki cerrahi bir operasyona şans işi diye yaklaşan dr a zaten operasyon yaptırılamaz.
Senin ki peygamber sünnetli idi birde bir çocuk cerrahisi için kolay bir operasyon .

Her gün kaka yapan bebe rotanın olduğu gün kaka yapmadi yav. Benim bu bebe de ters
Benim ki de yapmadı bugün de 3. Günü
Kizlar kullandiginiz D vitamini markalari nedir?
D vitaminleri BHA içeriyormuş. Bu madde kansere yol açıyormuş
Ocean d3
Canım bir ay sonraya kadar bı çok şey değişir hem ek gıda döneminde olacak belki sever mamayı ya da başka seylerden yedirrsin
Benimkinde yapmadı dün aksam huzursuzluk yaptı bugün iyi maşallahı var
Ya biz Perşembe olduk, halen huzursuz, iştahsız, emmek istemiyor
Alışacak merak etme.... Zaman... Onun içine bir şeyler katılıyor. Face'te alerjiyle yaşam platformu var
Oraya üye ol. Mutlaka faydalanirsin.
Hoca'm ben ne zaman oraya girsem moralim bozuluyor
İnşallah çabuk geçer 9 ayda diyet açmayı deneyeceğiz dedi.. sizin belirtiler neydi
9. Aya kadar mı bekleyeceksiniz? Bu uzun süre değil mi? Biz dört aylık olunca ben acicam, bı arada ben calsuyum hapı içiyorum size verdiler mi takviye?

Kalsiyum içmek şart evet içiyorum

Evet gercekten zor Allah yardimcin olsun bende sut urunlerini kesdim yemiyorum ama kakasi hala normale donmedi mukus var ve cok civik hoş bebeklerin kakasi nasil olmasi gerektiginide bilmiyorumda blama baska bi belirti yok. En kisa zamanda gecsin insallah

Kızlar oğlum iyice iştahsız oldu, emmiyor, ağlıyor, çırpınıyor memede. Dün rota aşısı yapıldı, süt proteini varmış içinde aynı alerji belirtileri verirmiş Ee olduğundan beri ne kusması var ne de mukuslu kakası ben boşuna mı diyet yapıyorum.
Bu çocuğun emmek istememesin sebebi ne olabilir kafayı yicem.gazli bı bebek değildi şimdi mi başladı. Kolik gibi ya. Ne zaman memeye gelse basıyor ağıdı.bi haftada 90gram almış
Alerji uzmanina göre bizim süt alerjisi yok, diyeti aç bana bilgi ver dedi. Çocuk doktorumuz 4. Aya kadar bekle dedi. Ben onu dinliyorum yanlış mı yapıyorum. Meme reddi başladı dedim gece emiyor mu dedi evet dedim. Demez olaydım gece de emmedi. Rota
aşısı oldu gece bu yüzden mi emmedi Kakaa yapmıyor üç gündür ondan mı acaba ?
Çok ağlıyor emerken o ağlıyor ben ağlıyorum... Kızım ne güzel emerdi hiç yok demezdi. Onda da vardı süt intoleransi. Ama böyle değildi..bu çocuk anami ağlatıyor.uykusu felan güzel, oyun da oynuyor keyfi yerinde. Ama emerken kurtarın beni dercesine başını geriye atıyor. Duran çocuk ağlıyor bende... Bulamıyorum ne olduğunu Diyetini yapıyorum, relactaz ini veriyorum.. neyi yapamıyorum.. geçsin artık şu günler..

Canim uzulme suan sanirim meme reddi yaşıyorsunuz zaman zaman oluyormus pes etme emzirmeye devam et uykuluyken emzirmeye çalış veya dikkatini dagitarak, yatarak dene geçecek bizde yasadik ayakta bile deniyordum. Insallah baska birseyi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…