- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Bizim ev hıcbır zaman sessiz olmadıgı ıcın bebegım mecbur gurultuye alıstı. O yuzden evde abileri kavga ederken bile derın uyuyabiliyor. Bır de ben bebek eve geldıgı andan itibaren salonda oturma odasında heryerde uyuttum. Hele şimdi illa yatagına da yatırmıyorum. Salonda mı uyudu hemen baby nest koyuyorum. Belki diyeceksiniz ne rahatına düşkün kadın odaya bıle göturmuyor. Ama bebeği heryerde ve her şartta uyutmaya alıltırırsak Bız Bıraz buyuyunce rahat ederiz. Ben ilk oğlumla konsere bıle giderdim. Bebek arabasında uyurdu. 2 cocukla tüm gün dısarda olurduk. Ama bır arkadas mesela bize gelirlerdi saat 9 olunca kızın uykusu geldi Kendı yatagından baska yerde yatmaz deyip kalkardı. Zaten 3.bebek extra özen göstereceğim ne zamanım ne de enerjim var. Bir de ilk basta ağlasa bıle hemen yataktan almadım bu da anca 3.bebekte öğrenildi tabı sesı kısılana kadar degıl. Ama en ufak bir ağlamada almadım. Şimdi bir haftadır sabah 7 de uyanıyor. Emzıeıyorum. 8.30 A kadar yatagında oyuncakların bakarak oyalanıyor. Anne rahat ve uykusunu alırsa cocuklar da mutlu oluyor. İlk basta önce ben yiyorum yemegımi eşimin zoruyla yoksa yemegı unutuyorum bitkin dusuyorum. Ben yiyorum artık buyuk oğlanı da Kendı haline bırak dedı babası yemesin ac kalsın.. Eskiden kıyamazdım ama koymadık A cocuk bıle senı kullanıyor. 10 gundur Kendı yıyor. Ortanca da sorun yok o herseyı Kendı yer.... 3 cocuk cok zor ama patron anne olunca ve anne de kendıne zaman ayırınca sorunlar azalıyor. Bu ara hava soguk diye dısarı cıkamadım eşime dedım ben 1 saat dısarı cıkacagı tamam dedı. bebegı uyuttum cıktım ve 1 saat o kadar ıyı geldı ki... Mutlu anne mutlu cocuk tabı bunu 2.cocukta öğrenebıldımEvde yani sessiz olunca emzirip yatırıyorum gece zaten sallanmıyor. Ama ses varsa veya biryere gittiysem sesten dolayı asla uyumuyor ayakta sallıyorum mecbursizinkiler seste uyuyor sanırım ?
Okula gidiyorlar ama tam günden yarım güne indirdik havalar ısınan kadar. 15 tatilde yollamadım salgın ıyıce bitsin diye.. Cunku eve hep hastalık getirdiler bebek hasta oldu. Pazartesı şükürler olsun okul acılıyor. Bır oğretmen olarak okul acılmasına dört gözle bekleyen velilere kızardım sımdı onlardan beter oldum. En azından onlar yokken bebegımi rahat rahat sevebiliyorum.. Abiler varken sadece emzir alt degıstır. En ufak bir sevmede hemen oğlanlar kıskanıyoBenim ilk oğlum aglamazdi hiç o yönden uysaldi. İkinci cirlak benimkız çocuğu gibi nazlı birde. İlk oğlumdan kalma bebeklik oyuncaklari cikardm. Bebek artk sıkılıyor pusetine taktım ama abi rahat vermio . Hangi oyuncağı bebeğe versem abi almak istio illaki. Çok işimiz var Allah'tan okula gidio da nefes alıyoruz. Benim de sabrım artıyor. Sen tekrar göndermeyi düşünmüyor musun. Çok zor valla erkek çocuğu büyütmek.
Resmen bugün onu yaşadım misafirliğe gittik uyutamadim uyumadı nasıl ağlıyor feryat figan yol boyu da susmadı bende yanimdakilerde stres olduk biseyi mı var diye , anaam eve girdik bi gulmeler bi sesler şımarmalar sanırsın o ağlayan bendim çok numaracı bu bebelerAynen aynen öyle bizimde gidince sakinleşiyor. bebeğin oyuncaklardan korkuyor mu
Virus havada asılı kalıyormuş Bilim kurgu filmleri gerçek oluyor daha neler göreceğiz kim bilir..Kizlar duyumlarima gore antalya egitim arastirma hastanesinde coronavirus sebebi ile karantina uyhulaniyormus. Dikkat edin. Bende artik evden hic cikmayacagim.
Bende pazartesi aşıya götüreceğim. Burda çarşıya gittiğin an en az 3 Çinli görme garanti... Sağlık ocağına gitmeye korkuyorum resmen. Dün burda da devlet hastanesine şüpheli bir Çinli yatmış. Ancak herhangi bir açıklama yapmadılar durumu ile ilgili. Önceki şüpheli durumda iş sağlık müdürü açıklama yapmıştıKizlar duyumlarima gore antalya egitim arastirma hastanesinde coronavirus sebebi ile karantina uyhulaniyormus. Dikkat edin. Bende artik evden hic cikmayacagim.
Benim ki sese alışmıyor. Büyük oğlum 5 yaşında evde sürekli bir ses halinde. Ona rağmen hala sesine uyanıyor. Her hareketine korkuyor. Gerçi korkmayıp da ne yapsın, bebeği tedirgin ediyor. Biraz bebeğe göre değişiyor bu sese hassasiyetBizim ev hıcbır zaman sessiz olmadıgı ıcın bebegım mecbur gurultuye alıstı. O yuzden evde abileri kavga ederken bile derın uyuyabiliyor. Bır de ben bebek eve geldıgı andan itibaren salonda oturma odasında heryerde uyuttum. Hele şimdi illa yatagına da yatırmıyorum. Salonda mı uyudu hemen baby nest koyuyorum. Belki diyeceksiniz ne rahatına düşkün kadın odaya bıle göturmuyor. Ama bebeği heryerde ve her şartta uyutmaya alıltırırsak Bız Bıraz buyuyunce rahat ederiz. Ben ilk oğlumla konsere bıle giderdim. Bebek arabasında uyurdu. 2 cocukla tüm gün dısarda olurduk. Ama bır arkadas mesela bize gelirlerdi saat 9 olunca kızın uykusu geldi Kendı yatagından baska yerde yatmaz deyip kalkardı. Zaten 3.bebek extra özen göstereceğim ne zamanım ne de enerjim var. Bir de ilk basta ağlasa bıle hemen yataktan almadım bu da anca 3.bebekte öğrenildi tabı sesı kısılana kadar degıl. Ama en ufak bir ağlamada almadım. Şimdi bir haftadır sabah 7 de uyanıyor. Emzıeıyorum. 8.30 A kadar yatagında oyuncakların bakarak oyalanıyor. Anne rahat ve uykusunu alırsa cocuklar da mutlu oluyor. İlk basta önce ben yiyorum yemegımi eşimin zoruyla yoksa yemegı unutuyorum bitkin dusuyorum. Ben yiyorum artık buyuk oğlanı da Kendı haline bırak dedı babası yemesin ac kalsın.. Eskiden kıyamazdım ama koymadık A cocuk bıle senı kullanıyor. 10 gundur Kendı yıyor. Ortanca da sorun yok o herseyı Kendı yer.... 3 cocuk cok zor ama patron anne olunca ve anne de kendıne zaman ayırınca sorunlar azalıyor. Bu ara hava soguk diye dısarı cıkamadım eşime dedım ben 1 saat dısarı cıkacagı tamam dedı. bebegı uyuttum cıktım ve 1 saat o kadar ıyı geldı ki... Mutlu anne mutlu cocuk tabı bunu 2.cocukta öğrenebıldım
Sünnet işi neden şans işi oluyor ki cerrahi bir operasyona şans işi diye yaklaşan dr a zaten operasyon yaptırılamaz.
Senin ki peygamber sünnetli idi birde bir çocuk cerrahisi için kolay bir operasyon .
İnşallah çabuk geçer 9 ayda diyet açmayı deneyeceğiz dedi.. sizin belirtiler neydi
Bizim ev hıcbır zaman sessiz olmadıgı ıcın bebegım mecbur gurultuye alıstı. O yuzden evde abileri kavga ederken bile derın uyuyabiliyor. Bır de ben bebek eve geldıgı andan itibaren salonda oturma odasında heryerde uyuttum. Hele şimdi illa yatagına da yatırmıyorum. Salonda mı uyudu hemen baby nest koyuyorum. Belki diyeceksiniz ne rahatına düşkün kadın odaya bıle göturmuyor. Ama bebeği heryerde ve her şartta uyutmaya alıltırırsak Bız Bıraz buyuyunce rahat ederiz. Ben ilk oğlumla konsere bıle giderdim. Bebek arabasında uyurdu. 2 cocukla tüm gün dısarda olurduk. Ama bır arkadas mesela bize gelirlerdi saat 9 olunca kızın uykusu geldi Kendı yatagından baska yerde yatmaz deyip kalkardı. Zaten 3.bebek extra özen göstereceğim ne zamanım ne de enerjim var. Bir de ilk basta ağlasa bıle hemen yataktan almadım bu da anca 3.bebekte öğrenildi tabı sesı kısılana kadar degıl. Ama en ufak bir ağlamada almadım. Şimdi bir haftadır sabah 7 de uyanıyor. Emzıeıyorum. 8.30 A kadar yatagında oyuncakların bakarak oyalanıyor. Anne rahat ve uykusunu alırsa cocuklar da mutlu oluyor. İlk basta önce ben yiyorum yemegımi eşimin zoruyla yoksa yemegı unutuyorum bitkin dusuyorum. Ben yiyorum artık buyuk oğlanı da Kendı haline bırak dedı babası yemesin ac kalsın.. Eskiden kıyamazdım ama koymadık A cocuk bıle senı kullanıyor. 10 gundur Kendı yıyor. Ortanca da sorun yok o herseyı Kendı yer.... 3 cocuk cok zor ama patron anne olunca ve anne de kendıne zaman ayırınca sorunlar azalıyor. Bu ara hava soguk diye dısarı cıkamadım eşime dedım ben 1 saat dısarı cıkacagı tamam dedı. bebegı uyuttum cıktım ve 1 saat o kadar ıyı geldı ki... Mutlu anne mutlu cocuk tabı bunu 2.cocukta öğrenebıldım
Canim uzulme suan sanirim meme reddi yaşıyorsunuz zaman zaman oluyormus pes etme emzirmeye devam et uykuluyken emzirmeye çalış veya dikkatini dagitarak, yatarak dene geçecek bizde yasadik ayakta bile deniyordum. Insallah baska birseyi yoktur
Evet canım burnunda hırıltı, kaka sırf mukus (ki hala mukuslu ona çok takılmıyorlar) sürekli ıkınma (uykuda bile) popoda geçmeyen bele kadar uzanan kızarıklık, normalden çok kusma, genel bir huzursuzluk oluyor.. testlerin hiç anlamı yok, belirtilerden tanı konuyor. Ben süt ürünleri kesince düzeliyor, Arada unutup veya yanlışlıkla kaçırırsam belirtiler geri geliyor.. diyet çok zor yaa
Tam biseyler duzene giriyor derken başa dönmrk cok sinir bozucu.
Ayneeeeeen ayni seyleri dusunuyoruzkzyorm bağırıyorm yeter artk skldm bunaldm filan sonrasında diyorm Allah seni sinav eder bktm ne demek gecen arkadaslarm geldi ikinciye hamile olan vardi dedim bir cocuk bile akil isi degilmis malesef böyle sacma bi cumle kurdum sonra kzdm kendime beni sevmicek bunlari hatirlicak diye cok korkuyorm
Demekki başka duzeltilcek bisey gördü.. Pipi deligi ne kadar uzaksa o kadar zor oluyormuş.. Valla bende senin gibi ucundan kescekler sarkan eti diyodum ama öyle değilmiş ya..
Medical parktan randevu almıştım.. 500tlydi sünnet.. Ya yanlis söylediler yada bi terslik var bu işte demistim... Aksama doktorum hastaneden ayrildgini calismicani randevuyu iptal edeceklerini söyledilersansima tukureyim dedim medipoldaki urolojiye gitcez galiba.. Ordaki doktorun deneyimi çok iyi geldi bana.
Benim de böyle oluyordu hamileligimde sürekli uyanıp ağlıyordum o zaman daha kötü oluyodu tabi.kanama yoksa uzulmeni gerektirecek bı durum yoktur canım içini ferah tut ama tedbiri elden bırakma.kendini kötü hissedersen de mutlaka doktoruna görün tabiTevrübelisinizdir diye buraya yazdım az önce regl sancısı ile uyandım 6 haftalık hamileym 10 dk sürdü şimdi geçti kanamam yok çok korktum sizce düşük tehlikesi mi normal mı
Valla ben bazen kendimden geçip öyle bi sallıyorum kiSakin buyuyen bebeklerinn sorunu.. Eymende de çok sorun yasiyordum ben.. Bende cok nadir ayagimda salliyorum.. Evdeyken dedigin gibi sorun olmuyor.. Besigine koyuyorum kendisi uyursa uyuyo uyumazsa cigligi basiyo aliyorum yataktan.. Ama misafirlikte zor.. Bi de insan kirk yilda bir biyere gidio sosyallesmek istiyor.. Iki insan yüzü görmeye hasret kaldim vallahi.. Cocukla odaya kapaninca da bisey anlasilmiyo cidden.. En çıkar yol bu gibi.. Çok sert sallamiyorum ben.. Hafif hafif hatta bazen titresim türü seyler yapiorm.. Sert sallamazsan bence sorun olmaz ya..
Biz tam 3 buçuk aylık olduk. Çocuğa sensör takılmış sanki citta uyanıyo eee birde zor uyuyan ve az uyuyan bi bebek olunca ister istemez Allah aşkına uyusun da gerekirse evde kimse hareket etmesin modundayim. Eşim sürekli görevde olduğu için evde bebeğin olmasına alışamadı gelince sürekli Cat,pat gürültü hali. Sürekli uyarıyorum. Sinirlerim yıprandı. Eşim çok yardımcıdır ama uyurken bile çocuğa bakamaz. Onun dışında evdeki her şeyi hallediyo. Sen tut 5 dk ben şu işi yapayım dediğimde sen tut ben yaparım diyo.Bizim ev hıcbır zaman sessiz olmadıgı ıcın bebegım mecbur gurultuye alıstı. O yuzden evde abileri kavga ederken bile derın uyuyabiliyor. Bır de ben bebek eve geldıgı andan itibaren salonda oturma odasında heryerde uyuttum. Hele şimdi illa yatagına da yatırmıyorum. Salonda mı uyudu hemen baby nest koyuyorum. Belki diyeceksiniz ne rahatına düşkün kadın odaya bıle göturmuyor. Ama bebeği heryerde ve her şartta uyutmaya alıltırırsak Bız Bıraz buyuyunce rahat ederiz. Ben ilk oğlumla konsere bıle giderdim. Bebek arabasında uyurdu. 2 cocukla tüm gün dısarda olurduk. Ama bır arkadas mesela bize gelirlerdi saat 9 olunca kızın uykusu geldi Kendı yatagından baska yerde yatmaz deyip kalkardı. Zaten 3.bebek extra özen göstereceğim ne zamanım ne de enerjim var. Bir de ilk basta ağlasa bıle hemen yataktan almadım bu da anca 3.bebekte öğrenildi tabı sesı kısılana kadar degıl. Ama en ufak bir ağlamada almadım. Şimdi bir haftadır sabah 7 de uyanıyor. Emzıeıyorum. 8.30 A kadar yatagında oyuncakların bakarak oyalanıyor. Anne rahat ve uykusunu alırsa cocuklar da mutlu oluyor. İlk basta önce ben yiyorum yemegımi eşimin zoruyla yoksa yemegı unutuyorum bitkin dusuyorum. Ben yiyorum artık buyuk oğlanı da Kendı haline bırak dedı babası yemesin ac kalsın.. Eskiden kıyamazdım ama koymadık A cocuk bıle senı kullanıyor. 10 gundur Kendı yıyor. Ortanca da sorun yok o herseyı Kendı yer.... 3 cocuk cok zor ama patron anne olunca ve anne de kendıne zaman ayırınca sorunlar azalıyor. Bu ara hava soguk diye dısarı cıkamadım eşime dedım ben 1 saat dısarı cıkacagı tamam dedı. bebegı uyuttum cıktım ve 1 saat o kadar ıyı geldı ki... Mutlu anne mutlu cocuk tabı bunu 2.cocukta öğrenebıldım
Çok normal korkma hamileliğin tadını çıkar . İnsan o hissi özlüyoTevrübelisinizdir diye buraya yazdım az önce regl sancısı ile uyandım 6 haftalık hamileym 10 dk sürdü şimdi geçti kanamam yok çok korktum sizce düşük tehlikesi mi normal mı
Asparagas olabilir. Geçen gün hastaneye gittim. Orada kadın " az önce doktorlar konuşurken duydum coronavirus olan hasta varmış burada" dedi. Ben de sekretere sordum, 3 senedir tanışıyoruz. Kız çok şaşırdı. Yok ya hu ben hiç duymadim öyle bir şey olsa bizim haberimiz olurdu, dedi. Başka birine daha sordum yok öyle bir şey dedi.Kizlar duyumlarima gore antalya egitim arastirma hastanesinde coronavirus sebebi ile karantina uyhulaniyormus. Dikkat edin. Bende artik evden hic cikmayacagim.
Bizim ev de sürekli gürültülü ama ufaklık yaprak kimildasa uyanıyor. Uyuduğu odanın önünden geçiyorum uyanıyor. Çok aşırı hassas bir bebek bu.Benim ki sese alışmıyor. Büyük oğlum 5 yaşında evde sürekli bir ses halinde. Ona rağmen hala sesine uyanıyor. Her hareketine korkuyor. Gerçi korkmayıp da ne yapsın, bebeği tedirgin ediyor. Biraz bebeğe göre değişiyor bu sese hassasiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?